Samsung UE60KS7000 vs LG 55B6V

Και εγω εψαχνα κατι τετοιο. Το mi box αποκλειστηκε απο τη μη υπαρξη lan. Το αλλο ενω ειναι κορυφη τελικα προτιμησα και πηγα στο nvidia shield με κανενα 40αρι ακομα που βρηκα μεταχειρισμενο.

Μέσω της έρευνας αγοράς που έκανες τι άλλο είχες δει ; Με ενδιαφέρει αποκλειστικά η αναπαραγωγή, δε νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσω για κάτι άλλο. Είδα αυτό έχει κανείς άποψη ;

S905 και 1gb ram πανω απο 35 ευρω δυσκολα θα εδινα. Αν θελεις φτηνο τοτε πας στο mi box αν δεν σε ενδιαφερει να εχει πολλα usb και να εχει ethernet.

εαν σε ενδιαφερει ο hd ηχος,πας στις 2 λυσεις που ειπαμε πριν.
εαν δεν σε ενδιαφερει ο hd Ηχος μενεις με τον πλειερ της τιβι και πετας μια οπτικη ινα για dd.
ή πας σε φθηνοτερη λυση android.

Το ψάχνω από Ελλάδα και βρήκα μόνο αυτό που πόσταρα και αυτό από το eshop. Το δεύτερο είναι οκ ;

Πάντως επειδή εμένα με τσάκωσε το τελωνείο το πλήρωσα τελικά 106Ε αντί για 70Ε που το είχα παραγγείλει και έκανε 10 μέρες από Κίνα και 30 στο τελωνεία. Βέβαια με την 55B6V δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.

Πάντως επειδή εμένα με τσάκωσε το τελωνείο το πλήρωσα τελικά 106Ε αντί για 70Ε που το είχα παραγγείλει και έκανε 10 μέρες από Κίνα και 30 στο τελωνεία. Βέβαια με την 55B6V δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.

Το βρήκα στο ebay από Γερμανία 85 μαζί με τα μεταφορικά. Είναι το ίδιο ; Βέβαια τα φορμάτ ήχου δε με καλύπτουν νομίζω.

Το 3 ήταν παλιότερο μοντέλο αλλά στις προδιαγραφές παρακάτω φαίνεται να είναι το τωρινό. Στείλε email για να το σιγουρέψεις.

Είναι πιο δυνατό στη γενική χρήση αλλά λόγω επεξεργαστή θα έχει θέματα στο kodi και με hd ήχο κτλ κτλ
Θέματα που το xiaomi τα έχει λυμένα...

το xiaomi το βρίσω στην Ελλάδα 120 ευρώ δυστυχώς και βρήκα μεταχειρισμένο το Xiaomi Mi Box 3. Είναι το ίδιο ; Με ενδιαφέρει σχεδόν αποκλειστικά η αναπαραγωγή ταινιών και όχι το live streaming.

Επειδή πιο πάνω ξαναρώτησα για το Xiaomi Mi Box 3, με το "είναι το ίδιο" εννοώ αν με καλύπτει όσο αφορά εικόνα και ήχο, ή αν το νέο μοντέλο προσφέρει περισσότερα σε αυτούς τους τομείς