SAMSUNG UE65JU6000

govozov

New member
30 September 2013
11
Καλησπέρα

Ποιά ειναι η γνώμη σας για την SAMSUNG UE65JU6000?
Υπάρχει στον κώστο με 1300 .

Η χρήση της θα ειναι λίγο απ'ολα...
λιγο ταινιες hd-uhd (εαν βρω :) ), λίγο τηλεοπτικό, λίγο nova.

3d δεν με νοιαζει...
Απόσταση 5-7m

Κάνει καλό upscalling?
Εχει καλο πάνελ?
αξιοπιστία samsung?

Οσο για το upscale θα πρεπει να την δεις απο κοντα σε τηλεοπτικο, γιατι ειναι αρκετα μεγαλη και uhd, για να σχηματισεις προσωπικη αποψη.

Καλησπέρα

Ποιά ειναι η γνώμη σας για την SAMSUNG UE65JU6000?
Υπάρχει στον κώστο με 1300 .

Η χρήση της θα ειναι λίγο απ'ολα...
λιγο ταινιες hd-uhd (εαν βρω :) ), λίγο τηλεοπτικό, λίγο nova.

3d δεν με νοιαζει...
Απόσταση 5-7m

Κάνει καλό upscalling?
Εχει καλο πάνελ?
αξιοπιστία samsung?

Σε αυτο το μεγεθος ειναι πιθανοτερο να μην ισχυουν τα δεδομενα που ξερουμε για τη σειρα JU6xxx.
Δεν υπαρχουν πολλα 65" panel στην αγορα και με δεδομενη την (αρχικη) τιμη αγορας και τις απαιτησεις θεασης απο μια τοσο μεγαλη οθονη, ισως ειναι μια υποβαθμισμενη JU7000.
Σε καθε περιπτωση, αν ποτε μαθουμε, θα ειναι πιθανοτατα μετα την ληξη της προσφορας:grandpa:

Πειτε ρε παιδια οι γνωστες καμια πληροφορια ακομα ή λεπτομερεια για την τηλεοραση.Ενδιαφερομαστε αρκετοι...

Με δεδομένη την απόσταση θέασης που έχεις είναι μια καλή περίπτωση λόγω μεγέθους. Στα 5μ ότι υλικό καί να βάλεις σε 65 ίντσες 720p θα βλέπεις.

Αν φοράει VA πάνελ και υποστηρίζει σωστή κίνηση 24p φαίνεται να είναι μία αξιοπρεπέστατη πρόταση για τον low-budget σινεφίλ που δεν θέλει/μπορεί να στήσει προβολέα, αρκεί να μην πέσει σε πάνελ με σοβαρή ανομοιομορφία (clouding, banding, DSE, κτλ.).

Αν φοράει πάνελ IPS/PSA κάνει μόνο για διαφημιστική πινακίδα... :p

Φίλος που ενδιαφερόταν για χρήση 4Κ slideshows & trailers διαφημιστικά, πήγε την είδε στο ΜΜ Αργυρούπολης που την είχε στα 1300, είχε μαζί usb stick με υλικό 4Κ Η264, Η265 30πp & 60p και απογοητέυτηκε απο τη κίνηση. Απο USB παίζει 4Κ/30 και όχι 4Κ/60 και είχε πολλά τεχνουργήματα η εικόνα σε κίνηση, πολύ χειρότερα απο την LG 8500, ενω σε στατικα jpg με ενσωματωμένο slideshow έπαιζε καλά...

Την πήρα.Φοβερη τβ παιδιά.Πάρτε τη άφοβα.Το μέγεθος κ μόνο σε συναρπαζει.

Χθες την πήρα κι εγώ 1299 και δώρo μια 32’ samsung.
Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές ειδικά σε υλικό 4Κ απλά εμπειρία.

Αντικατέστησε την από 3ετιας LG 60PA5500 (που εξακολουθεί να λειτουργεί απροβλημάτιστα) και μου φαίνεται καλύτερη

Παιδιά μπορείτε να γίνεται λιγο ποιο συγκεκριμένοι για τις εντυπώσεις σας? πήγα και είδα την 60ju6800 που υποτίθεται οτι ειναι νεότερο μοντέλο και με καλύτερο πάνελ και απογοητεύτηκα πλήρως. Έτυχε να δείχνει αγώνα ποδοσφαίρου σε ΟΤΕ τβ και έβλεπα αρκετές στιγμές κάτι σαν σκαλωμα να το πω και μια θολούρα. Ζήτησα να μου αλλάξουν κανάλι και έβαλα το σινεμα2 (όχι hd κανάλι) εκεί ακομα ποιο τραγικό αποτέλεσμα. Έβλεπα μονίμως μια σκιά γύρω απο τα πρόσωπα και ένα τρελό θολωμα. Δεν ξέρω αν έφταιγαν οι ρυθμιςεις της τηελοραςης Η ο φωτισμός του καταστήματος (που δεν ήταν πολυ έντονος) αλλά γενικως η τβ μου άφησε κάκιστες εντυπώσεις.

Eαν περιμένεις να δεις καλό αποτέλεσμα απο πηγή SD κακής ποιότητας και απο κοντα να κάνει upscaling 4 φορες μάλλον θα απογοητευτείς.
Οι οθόνες αυτές είναι για 4Κ πηγή, άντε καλή 1080 απο μακριά. Η καλύτερη δοκιμή, παίρνεις ένα USB stick με βιντεάκια 4Κ απο τα δείγματα samsung etc, ή απο βιντεοκάμερα και τα βλέπεις επιτόπου.
http://www.demo-world.eu/2d-demo-trailers-uhd/

Re: Απάντηση: SAMSUNG UE65JU6000

Τα δείγματα 4κ ειμαι βέβαιος οτι θα παίξουν καλα, το θεμα ειναι τι γίνεται με hd υλικό κυρίως. Για τηλεοπτικό δεν εχω απαιτήσεις αλλά όντως ήταν πολυ χάλια. Απλά δε μπορούσες να παρακολουθήσεις τηλεόραση. Πολυ χάλια το αποτέλεσμα. Αλλά μου έκανε εντύπωση στο οτεsport που παίζει σε 1080i. Κάποια σπασίματα στην κίνηση και γενικά μια παραμόρφωση που δεν σου έδινε καλη εντύπωση και ευχάριστη θέαση, τουλάχιστον όχι καλύτερη απο μια παλαιότερη πλάσμα που εχω τωρα.

LCD καλύτερη απο πλάσμα σε κίνηση; δύσκολο. Αυτές οι οθόνες της σειράς 6χχχ είναι κυρίως για στατικές εικόνες. Σε κίνηση 300 και μόνο με αλγόριθμο ανεβαίνει σε 1000 γραμμες

Re: Απάντηση: SAMSUNG UE65JU6000

Τι να πω. Δε περίμενα οτι μια πλάσμα 6ετιας θα τα παει καλύτερα απο πολλά μοντέλα καινούριων τβ. Πάντως η μοναδικές που πραγματικά που άρεσαν (αλλά δε τις είδα σε τηλεοπτικό) ήταν οι 55αρες Sony 8005 και η Panasonic cx700 και λογικά θα προτιμήσω μια απο τις 2.

Την ειχα σε 55'' ειναι αθλια τοσο σε sd οσο και σε hd υλικο.Η κινηση της χαλια σε σημειο που σε διαφημισεις τα γρηγορα γραμματα φαινονται σαν μια μονοκοματη σειρα.
Σε 4κ ολα καλα αλλα οχι τιποτα τρελο σαν τις μεγαλυτερες σειρες που βλεπουμε στημενες στις βιτρινες.Σε ps4 καλη λιγα σπασιματα αλλα καλη.
Προσπαθησε να αλλαξει μια panasonic plasma του 2011 αλλα δυστυχως δεν τα καταφερε ουτε στο ελαχιστο.
Μακρια απο την τηλεοραση υπαρχουν πιο αξιολογες στην τιμη αυτη, και φυσικα μακρια απο το 4κ.
Γνωμη μου παντα και συγκριση με παλια πλασμα ειναι ολα αυτα δε θελω καμια αντιπαραθεση με μελη που απλα τους φανηκε τελεια και την προτεινουν και σε αλλους.