SAMSUNG ULTRA HD UE65HU7500?

Γιωργο να εισαι σιγουρος οτι ΜΟΝΟ κερδισμενος θα βγεις απο την αποφαση που πηρες. Σκεψου απο την μια οτι μπορει να την εβρισκες 1000 ευρω λιγοτερα, αλλα απο την αλλη, με 1400 μπορει να παρεις την 60w855 οποτε και παλι κερδιζεις ενα χιλιαρικο+. Αν τωρα θελεις να πας σε αλλο επιπεδο εικονας μπορεις να διαθεσεις κατι παραπανω απο το 2600 και να παρεις μια oled, οπου εκει πιστευω δεν θα υπαρχει συγκριση με καμια tv της αγορας.
Αν και λατρεύω την εικόνα των OLED και σίγουρα ( πρώτα ο Θεός ) η επόμενη τηλεόρασή μου κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αυτής της τεχνολογίας, έχω τη βεβαιότητα πως ούτε για OLED είναι ακόμα ο καιρός να προχωρήσει κάποιος σε αγορά. Μάλλον σε καμία διετία από τώρα, να έχουν λύση τις παιδικές τους ασθένειες ( φωτεινότητα , κίνηση, lag, διάρκεια ζωής του μπλε Led και φυσικά τιμής ).

Θα ήθελα και εγώ να καταθέσω την αποψη μου ως κατοχος της UE55HU7500

Την εχω μια εβδομάδα. Εκανε 1900 και μου εδωσαν και μια δωροεπιταγη 130 . Αν αφαιρεσουμε κ το ΦΠΑ θεωρουσα οτι ηταν καλη τιμη

Τωρα οσον αφορα τα χρωματα δε μπορώ να πω ότι τρελάθηκα. Την ειχα δει να παίζει μονο σε πολυκαταστηματα

Δοκιμασα το 3D κατεβάζοντας το Gravity. Ωραιο δε λεω αλλα πρεπει να εισαι πολυ κοντά. Κατω απο 2 μετρα για να πεις οτι το απολαμβάνεις. Θα δοκιμασω μα δω και 3D με μορφη full sbs iso file. Βρηκα καποιες ταινιες αλλα ειναι 44gb....

Η αληθεια είναι οτι ειπαν κ οι παραπάνω σε σημα digea και απλα καναλια τα παιζει χαλια...

Καπως καλύτερα παιζει τον otetv HD και ταινίες blueray απο USB.

ΟΜΩΣ
και εδω θελω τη βοηθεια σας
1. Παρατηρω κάτι σα συννεφακια εκει που είναι το σημα του καναλιου πχ CINEMA3 δηλ ενα αχνο συνεφακι να ακολουθεί το γραμμα... τι ειναι αυτο? Ποιο έντονο στα απλά σήματα κ πιο αχνο στα HD. Και επισης τα γραμματα που καμια φορά τρεχουν κατω στις διαφημισεις πχ διαφημιση για τραπεζα που λεει ποσο καλη ειναι και κατω τρεχουν γραμματα ψιλα που λεει οτι θα σας πιασει τον κωλο... ε αυτα τα γραμματα εκει που δε καταλαβαινεις τι γραφει καποια στιγμη καθαριζουν και παλι γίνονται αδυνατο να διαβαστούν

2. Οταν η εικόνα ειναι πολυ μαυρη, πχ οταν είναι 16:10 η αναλογια κ εχει ραμπες μαυρες πανω κατω, απο τις γωνιες κατω αριστερά και δεξια εμφανίζεται μια ασπρη δεσμη φωτος , πως να το περιγράψω; , σα φακος με κατεύθυνση προς το κεντρο. Παρατηρησα πως εμφάνιζεται με τους υπότιτλους. Τι είναι αυτο? Ε?

Δε θέλω να πιστευω πως είναι χαλασμένη

Και μια τέλευταια ερωτηση. Διαβασα καποια site που λενε πως την καλιμπραρουν. Πουθενα ομως δε λενε για τις ρυθμισεις. Δηλαδη ποσο χρωμα ποση αντίθεση ποσο οπίσθιο φωτισμο κλπ με αποτελεσμα μονος μου να διαλέξω τις ρυθμίσεις χωρίς να ξερω αν ειναι καλες. Αν κάποιος εχει την ιδια η παρόμοια ας με βοηθησει

Αυτα και χρονιά πολλα
ευχαριστώ για τον χρονο σας!