Samsung VS Samsung

etien

AVClub Addicted Member
9 November 2007
1,565
Ένας φίλος είναι σε φάση αγοράς τν 40" αποκλειστικά αφού ο χώρος που θα τοποθετηθεί είναι αυστηρά 101 εκ πλάτος. Το μπατζετ του θέλει να μείνει σε χαμηλά επίπεδα αφού δεν είναι και λάτρης του audio/video.
Η χρήση θα είναι κυρίως τηλεοπτική, κανένα dvd, φαντάζομαι και bd μελλοντικά. Α ξέχασα. Επίσης έχει 2 αγοράκια 3 και 7 ετών οπότε καλό θα ήταν να συμπεριλάβουμε και κάποια χρήση PS στο σύντομο μέλλον.
Σκοπεύω να του προτείνω μία εκ των:
Samsung 40B530
Samsung 40B550
Ποια από τις 2 είναι πιο value αγορά?
Ή λέτε ότι αξίζει να δώσει αρκετά παραπάνω ώστε να πάει στην κάτωθι?
Samsung 40B650

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Παιδιά ειλικρινά ευχαριστώ για τη μαζική συμμετοχή σας και τον βομβαρδισμό απόψεων. :ciao:

Βρε παραπονιάρη, καλά σου λέει ο Γιάννης...

.... αφού ήξερες την απάντηση, πριν κάνεις την ερώτηση...:flipout:....-bye-

Έχεις δίκιο Χρήστο......Όμως ήθελα να μου το πείτε και εσείς για να είμαι 100% σίγουρος. Με πήρε το παράπονο γιατί είμαι μόνος εδώ στην Κίνα ένα μήνα τώρα και αισθανόμουν εγκαταλελειμμένος. -bye-

Απάντηση: Re: Samsung VS Samsung

Με πήρε το παράπονο γιατί είμαι μόνος εδώ στην Κίνα ένα μήνα τώρα και αισθανόμουν εγκαταλελειμμένος.

Ζόρικη δουλεία φίλε... :grinning-smiley-043 , έχουμε κι αυτό το νήμα για να λέμε ότι θέλουμε και να ξεδίνουμε, χωρίς φόβο και πάθος...υπομονή και καλά κουράγια... -bye-

Ευχαριστώ, παρακολουθώ μία επισκευή πλοίου και είμαι πάνω στο "αγιάζι" με θερμοκρασία -10, τρομερό αέρα και χιόνι.
Από τηλεόραση κρυφοκοιτάζω την 55Β650 αλλά προς το παρών δεν τολμώ να το πω στην σύζυγο διότι βλέπω να μένω στην Κίνα για πάντα..... -bye-

Re: Απάντηση: Samsung VS Samsung

Αρχές Δεκέμβρη Qingdao για 4-5 ημέρες (ελπίζω).

Καλή επάνοδο! :ernaehrung004:
Πάλι με τους "Καταραμένους" θα πετάξεις? :smash:

............ καί Etien ...... Καλή επάνοδο!!!!

Ευχαριστώ παιδιά. Εάν όλα πάνε καλά σήμερα με τους λογαριασμούς πετάω τα μεσάνυχτα με Turkish. Από 14 Οκτωβρίου λείπω. Ξεκινήσαμε με +20 κελσίου και φτάσαμε στους -10.