samsungUE6710ES ή την LG 42LM640S

giannisxios

New member
24 September 2012
50
γεια σας.. γραφτηκα σημερα κ σας ευχαριστω προκαταβολικα για ολες τις πληροφοριες που θα μου δωσετε κ θα με βοηθησουν στο παρακατω διλλημα: σκεφτομαι να αγορασω μια τηλεοραση κ ειμαι αναμεσα σε δυο μοντελα την samsungUE6710ES ή την LG 42LM640S ο χωρος ειναι περιορισμενος γι αυτο ψαχνω 40'' η το πολυ 42'' ποια λοιπον κατα την γνωμη σας υπερτερει? κ γενικα αναμεσα σε SAMSUNG Η LG ποια ειναι καλυτερη? εχω δει LG 3d και δεν ξετρελαθηκα.. SAMSUNG δεν εχω δει.. βρισκομαι απο επαρχια κ ειναι δυσκολο να τισ δω απο κοντα αυτες της Τv συγνωμη αν σας κουρασα κ αναμενω την απαντηση σας..

Η Samsung έχει αρκετά καλύτερο μαύρο και καλύτερη κίνηση από την LG, η LG έχει καλύτερη γωνία θέασης, αρκετά φτηνότερα γυαλιά και πιο ξεκούραστο, πλην όμως μισής ανάλυσης και με κοτλέ υφή, 3D...

Εχω την 40ES6710 απο την Τεταρτη.Χτες καταφερα να κανω την samsung καπως τηλεοραση μετα απο ατελειωτες ωρες ψαξιμο στα φορουμ.Απογοητευση.Φιλε παρε LG με κλειστα τα ματια.Παιχνιδι στο Ps3 δεν αντεξα πανω απο 15 λεπτα να παιξω.Επισης το 3D ειναι μετριοτατο.Μια λεξη μακρια θα κλαις τα λεφτα σου.Εαν θελεις σου πουλαω την δικια μου να παω να παρω μια Panasonic 42ET5E ή την 42LM640S.Ειναι μολις 3 ημερων.

Πρόσεξε μόνο μην απογοητευτείς περισσότερο.Διότι εκτός από το παθητικό 3D στα υπόλοιπα είναι ένα σκαλί κάτω αυτές που αναφέρεις

Εχω την 40ES6710 απο την Τεταρτη.Χτες καταφερα να κανω την samsung καπως τηλεοραση μετα απο ατελειωτες ωρες ψαξιμο στα φορουμ.Απογοητευση.Φιλε παρε LG με κλειστα τα ματια.Παιχνιδι στο Ps3 δεν αντεξα πανω απο 15 λεπτα να παιξω.Επισης το 3D ειναι μετριοτατο.Μια λεξη μακρια θα κλαις τα λεφτα σου.Εαν θελεις σου πουλαω την δικια μου να παω να παρω μια Panasonic 42ET5E ή την 42LM640S.Ειναι μολις 3 ημερων.

τι εννοεις την εκανες τηλεοραση χρειαζεται τοσες πολλες ρυθμισεις? οι 7 στους 10 λενε samsung.. κ εχω επηρεαστει παρα πολυ!

Πρόσεξε μόνο μην απογοητευτείς περισσότερο.Διότι εκτός από το παθητικό 3D στα υπόλοιπα είναι ένα σκαλί κάτω αυτές που αναφέρεις

δηλαδη εσυ ποια θα μου προτεινες? την samsung 6710 η την lg lm640s?

Η Samsung έχει αρκετά καλύτερο μαύρο και καλύτερη κίνηση από την LG, η LG έχει καλύτερη γωνία θέασης, αρκετά φτηνότερα γυαλιά και πιο ξεκούραστο, πλην όμως μισής ανάλυσης και με κοτλέ υφή, 3D...

dhladh moy proteineiw thn samsung? μιση αναλυση κ κοτλκε 3d τι εννοεις? ευχαριστω

Last edited by a moderator:
μιση αναλυση κ κοτλκε 3d τι εννοεις? ευχαριστω

Οι παθητικές 3D τηλεοράσεις της LG, δείχνουν τη μισή ανάλυση για κάθε μάτι, δηλαδή 1920x540. Επίσης, αν δεν καθίσεις αρκετά μακριά από την οθόνη, γίνονται ορατές οριζόντιες μαύρες γραμμές, που δίνουν μία "κοτλέ" υφή στην εικόνα...

δηλαδη εσυ ποια θα μου προτεινες? την samsung 6710 η την lg lm640s?

Δεν έχω κολλήματα με εταιρίες.Αυτή τη στιγμή έχω την ΕΗ6030 και σε ποιότητα εικόνας την θεωρώ καλύτερη από την 640S(Έχω δει από κοντά την 620S,αλλά δε νομίζω να διαφέρει).Πόσο μάλλον η 6710 για την οποία ενδιαφέρεσαι.Βέβαια στο τηλεοπτικό μη περιμένεις να δεις τίποτα θαύματα,όχι λόγω της TV,αλλά λόγω της κακής ποιότητας και χαμηλής ανάλυσης των προγραμμάτων.Επειδή βλέπω είσαι και στην επαρχία,αν δεν έχεις ψηφιακό αλλά αναλογικό σήμα τα πράγματα θα είναι ακόμα χειρότερα.Όσον αφορά όμως υψηλής ανάλυσης υλικό θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος.

Οι παθητικές 3D τηλεοράσεις της LG, δείχνουν τη μισή ανάλυση για κάθε μάτι, δηλαδή 1920x540. Επίσης, αν δεν καθίσεις αρκετά μακριά από την οθόνη, γίνονται ορατές οριζόντιες μαύρες γραμμές, που δίνουν μία "κοτλέ" υφή στην εικόνα...

κρινεις οτι η samsung θα ειναι καλυτερη επιλογη τελικα? γιατι εδω καποιο αλλο μελος λεει οτι δεν ειναι ικανοποιημενος.. εσυ εχεις εικονα αυτω των δυο? σε ευχαριστω!!

Φιλε μου τη Τεταρτη εδωσα 669 ευρω και αγορασα την 6710 στη διασταση των 40 ιντσων.Μια συμβουλη μακρια!!!Τι αλλο να γραψω για να το καταλαβεις;

Δεν έχω κολλήματα με εταιρίες.Αυτή τη στιγμή έχω την ΕΗ6030 και σε ποιότητα εικόνας την θεωρώ καλύτερη από την 640S(Έχω δει από κοντά την 620S,αλλά δε νομίζω να διαφέρει).Πόσο μάλλον η 6710 για την οποία ενδιαφέρεσαι.Βέβαια στο τηλεοπτικό μη περιμένεις να δεις τίποτα θαύματα,όχι λόγω της TV,αλλά λόγω της κακής ποιότητας και χαμηλής ανάλυσης των προγραμμάτων.Επειδή βλέπω είσαι και στην επαρχία,αν δεν έχεις ψηφιακό αλλά αναλογικό σήμα τα πράγματα θα είναι ακόμα χειρότερα.Όσον αφορά όμως υψηλής ανάλυσης υλικό θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος.

εχω nova νομιζω οτι εχουν μικροδιαφορες κλεινω υπερ της 6710 αλλα δεν ειμαι σιγουρος

Φιλε μου τη Τεταρτη εδωσα 669 ευρω και αγορασα την 6710 στη διασταση των 40 ιντσων.Μια συμβουλη μακρια!!!Τι αλλο να γραψω για να το καταλαβεις;

απο που την πηρες 669? η πιο χαμηλη τιμη ειναι στο eshop με 794 και γιατι τοσο απογοητευση μπορεις να μου το αναλυσεις αν θελεις κ αν δεν σε κουραζω? ευχαριστω

κρινεις οτι η samsung θα ειναι καλυτερη επιλογη τελικα? γιατι εδω καποιο αλλο μελος λεει οτι δεν ειναι ικανοποιημενος.. εσυ εχεις εικονα αυτω των δυο? σε ευχαριστω!!

Σου έγραψα τα βασικά θετικά της κάθε μιας:

Ανάλογα με τις δικές σου προτεραιότητες και προτιμήσεις, αποφασίζεις... ;)

τι χρωμα ειναι η τηλεοραση σου? ασπρη ?

παιδια βοηθεια!! εχει δει κανεις την lg 42lm640s?

Δεν την έχω δεί από κοντά, αλλά εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι πως οι τιμές της έχουν τρελλαθεί εντελώς.
Η 55" πριν 2 μέρες είχε 1399 και τώρα έχει 1800+ ......
Εαν είναι δυνατόν.....

Μας δουλεύουνε ψιλό γαζί ΠΛΑΙΣΙΟ + mediamarkt

Μήν μπερδέυεις τα πράγματα, η DIGEA ξεκίνησε απο την επαρχία.

Δές και την panasonic 42 et5e εγώ για αυτήν πάω για το υπνοδωμάτιο