Samyang 24mm T1.5 price drop!

Θα μαζευτούν καμμιά 10-20ρια Ελληνες (επίτηδες το αναφέρω) , απλα για να απαιτήσουν "κάτι" που έτσι και αλλιως ηταν too good to be true.
Μπορεί να δοθεί κάποιο discount σε επόμενη αγορά, αλλά απο μέσα τους θα πουν "fuckin' Greeks, we did well to cut the free delivery to your country.Didn't deserve it anyways".

Χωρίς παρεξήγηση, απλα κάποια πράγματα αφήνουν και εντυπώσεις.Φυσικά οι εντυπώσεις είναι αμφίδρομες, αλλά το amazon δεν νομιζω οτι είναι multirama και eshop.Λάθη γίνονται σε μαγαζιά τέτοιας κλίμακας.
Πιο λογικό θα ηταν να ζητήσετε discount σε άλλο φακό η κάτι παρεμφερές.

Δεν μιλάμε για απαίτηση, απλά νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει μια υγιής αντίδραση, γιατί νομίζω ότι το βασικό πρόβλημα της χώρας είναι το "δεν βαριέσαι"... Οπότε Alex αν μπείς στον κόπο πιστεύω πρέπει να είμαστε κόσμιοι και λογικοί. Οτιδήποτε άλλο, μαγκιές και τσαμπουκάδες δεν περνάνε και δημιουργούν εντυπώσεις.

Οι "λάθος" τιμές ήταν για πολλές ώρες στο site χωρίς καμία αντίδραση.
Και γιατί πάντα τα λάθη να είναι προς τα κάτω?
Το email το βρήκε κανείς ψάχνω το site και πουθενά δεν υπάρχει επιλογή?

Απάντηση: Re: Samyang 24mm T1.5 price drop!

Οπότε Alex αν μπείς στον κόπο πιστεύω πρέπει να είμαστε κόσμιοι και λογικοί. Οτιδήποτε άλλο, μαγκιές και τσαμπουκάδες δεν περνάνε και δημιουργούν εντυπώσεις.

Δεν θα τους αρχίσουμε στα φάχτεν φούχτεν δηλαδής? :Banane0:

Εχω παραγγείλει, αγοράσει, επιστρέψει για διαφορους λόγους, πολλές φορές από Amazon (κυριώς το UK λογω γλώσσας). Ειλικρινά είχα την αίσθηση ότι το customer service τους ήταν εξωπραγματικό. Αν χαλασαν και αυτοι δεν έχουμε ελπίδα σαν καταναλωτές

Δεν χάλασαν.. Το Amazon διεκπεραιώνει δεκάδες έως εκατοντάδες χιλιάδες συναλλαγές-πωλήσεις την ημέρα και παρόλα αυτά η φήμη τους παγκόσμια ειναι δεδομένη και μη αμφισβητήσιμη. Έγινε ένα λάθος , ειναι λογικό οτι έχει ενοχλήσει αλλά το να στέλνονται άσχετα emails δεν βοηθάει. Δεν εχουν ανάγκη να κανουν "κόλπα" για να μαζέψουν πελατεία ούτε εχουν τόσο ανάγκη την Ελληνική αγορά (δυστυχώς για εμάς)

Η γνώμη μου ειναι οτι θα ήταν σκόπιμο να συνταχθεί μια ομαδική επιστολή και να αποσταλεί όπως αναφέρθηκε παραπάνω , αναφέροντας το πρόβλημα και αξιώνοντας τεκμηριωμένα κάποιας μορφής έκπτωση σε μελλοντικές αγορές.

Πάντως οποιαδήποτε σύγκριση με τα Ελληνικά wannabe ιντερνετομάγαζα είναι τουλάχιστον ατυχής. Καμία σχέση δυστυχώς (πλήν ελαχιστότατων φωτεινών εξαιρέσεων...)