Σαν (όχι Senn) ΙΕ800

Attachments

• ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.PNG
    ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.PNG
    25 KB · Views: 256
Έστρωσαν? Βρήκα το κατάλληλο tip penetration point? Έχω καλή διάθεση σήμερα? Δε ξέρω...

Η στερεοφωνική του εικόνα είναι απίστευτα πλατιά και βαθιά και ταυτόχρονα πολύ περιγραφική και φωτεινή!!

Αναζητείται επειγόντως ακρόαση των genuine...

Re: Sennheiser MX-365 Πρίγκηπες της φτηνής κατηγορίας!

πάντως, τώρα που έχουμε διαπιστευτήρια, το έβαλα στα μπουκμαρκς και όταν τα ξαναπάει 16 θα παραγγείλω ...

πάντως, να σας γράψω ακόμη μια φοβερή ευκαιρία : αυτά των 109 δολαρίων (κάποτε), με πολύ καλές κριτικές στο head-fi και αλλού, επειδή η εταιρεία φούνταρε τα ξεστοκάρει στο γνωστό sportsdirect έναντι ενός ευρώ ... πήρα 5 ζευγάρια να βρίσκονται για hands-free ...μόλις τώρα είδα ότι τα ανέβασαν στα 1,8 ευρώ και έμεινε μόνον το χαζούλικο σχέδιο, αλλά και πάλι : http://www.sportsdirect.com/quarkie-earphones-759048

επανέρχομαι μιας και παρέλαβα ... εντάξει, το κόνσεπτ της εξωτερικής σχεδίασης είναι για γέλια, αν είσαι σε δημόσιο χώρο θα αντιμετωπίζεσαι σαν ούφο... ωστόσο, ο ήχος είναι πολύ πολύ καλός, ιδιαίτερα άμα ρυθμισθεί σωστά το μέγεθος και η πίεση των βυσμάτων... άνετα συναγωνίζεται τα καλύτερα στην κατηγορία των 50 ευρώ και έχω δοκιμάσει/αποκτήσει πολλά τέτοια... το καλώδιο δείχνει ότι σύντομα θα ψευτίσει, αλλά θα δούμε...
για 1 ευρώ και κάτι, μην το συζητάμε....

Ρε συ κάνε κανα google.
όλο και σε κάποιον επιχειρηματία κιτρινιάρη θα του γιάλισαν...

(μπας και τα πάρουμε με 23...)

χαχαχαχχ, ο τύπος τα ξαναπήγε 75 δολάρια ... αναρωτιέμαι ποιος είναι πιο μλκς ... αυτός με τα χαζο-μαρκετινίστικα κιτρινιάρικα κολπάκια του ή ο τυχών που θα τα αγοράσει σε αυτή την τιμή ....