Sansui au-d11: σερβις ή πέταμα?

Και μια απορια: Οι ενισχυτες αυτης της κατηγοριας-ηλικιας συνδεονται με cd player (απο τις ειδοδους tape ισως)?, η αλλη πηγη που εχει αναλογική εξοδο?

Μα και βεβαια...απ' ευθειας...

Και μια απορια: Οι ενισχυτες αυτης της κατηγοριας-ηλικιας συνδεονται με cd player (απο τις ειδοδους tape ισως)?, η αλλη πηγη που εχει αναλογική εξοδο?

Στην είσοδο AUX θα το βάλεις.

Re: Απάντηση: Re: Sansui au-d11: σερβις ή πέταμα?

Είναι αυτός;

Παρόλο που το '86 είχε πλέον περάσει η "χρυσή" εποχή της Sansui και είχαν αρχίσει να κάνουν κάποιες "εκπτώσεις" στην ποιότητα κατασκευής για βάλτον πάλι επάνω να παίξει. Κάτι μού λέει ότι θα εκπλαγείς ευχάριστα....

Aυτή είναι η v2 έκδοση του ΑUG 77X. O δικός μου είναι αρκετά διαφορετικός στην όψη από αυτόν που έχει το vintage site για Sansui. Μοιάζει πολύ με τον ενισχυτή του φίλου που επισκευάζεται, με τη διαφορά πως έχει οθόνη μπροστά αριστερά για τα leds (που τρέχουν οριζόντια και όχι κάθετα όπως στην φωτό)
Τον απέκτησα το 86 ως δώρο για την είσοδο στο Πανεπιστήμιο.
Προφανώς δεν είναι κατασκευής 86 αλλά προγενέστερος κατά διετία ή τριετία.

Last edited:
Μολις τελειωσε η επισκευη του ενισχυτη και πλεον ''ετοιμοπολεμος'' ειναι ετοιμος για τον τυχερο ιδιοκτητη του. Θα τον παραλαβει την Δευτερα. Κριμα που ειναι βαρυς,θαταν ευκαιρια να τον εχω Σαββατοκυριακο,αλλα λογω μηχανης,δεν... Ολα καλα λοιπον:operator:-bye-

Μολις τελειωσε η επισκευη του ενισχυτη και πλεον ''ετοιμοπολεμος'' ειναι ετοιμος για τον τυχερο ιδιοκτητη του. Θα τον παραλαβει την Δευτερα. Κριμα που ειναι βαρυς,θαταν ευκαιρια να τον εχω Σαββατοκυριακο,αλλα λογω μηχανης,δεν... Ολα καλα λοιπον:operator:-bye-

Πoιό ήταν το πρόβλημα τελικά;

Τελικα ειχε θεμα στο δεξι καναλι,οπου το ρευμα ηρεμιας εκανε βολτες... Το κυκλωμα προστασιας του ειχε δικιο και δουλευει υποδειγματικα.

Και μερικες φωτο απο την αρχη της διαδικασιας. Τωρα ο μετασχηματιστης του,ειναι καθαρος:BXVZCBXZ6: -bye-

Attachments

• DSCN0083.jpg
    DSCN0083.jpg
    123.2 KB · Views: 72
  • DSCN0084.jpg
    DSCN0084.jpg
    134.2 KB · Views: 57
  • DSCN0085.jpg
    DSCN0085.jpg
    149.9 KB · Views: 55
  • DSCN0082.jpg
    DSCN0082.jpg
    86 KB · Views: 62
Δυστυχως οχι. Ημουνα με το μηχανακι μου,οποτε δεν μπορουσα να τον μεταφερω σπιτι μου για πιο εμπεριστατωμενη αποψη( πιστευω δεν θα ειχε καποιο προβλημα ο συνφορουμιτης μας ),αλλα και αυτα που ακουσα,ηταν πολυ καλα. Θεωρω πως αν υποστει αναβαθμισεις σε καποια σημεια του,μπορει να δωσει αρκετα παραπανω. Εντυπωση πχ μου εκανε το καλωδιο τροφοδοσιας του,ειδικα δε το εσωτερικο του,οπου ειναι απελπιστικα λεπτο,η και το καλωδιο των εξοδων του, και βεβαια η αλλαγη πυκνωτων,ρελε κλπ. Βεβαια,αλλαξε το ενα,αλλαξε το αλλο,καπου το κοστος...παει περιπατο,οποτε... Και ως εχει παντως,ειναι ενα πολυ καλο μηχανημα και προσεγμενο-bye-

Καλησπέρα σε όλους!

Ο Sansui είναι πίσω στο σπίτι και λειτουργεί κανονικότατα.

Να ευχαριστήσω τον AudioJ για την επισκεύη αλλα και τον προβληματισμό.

Βλέπετε άκουσα εναν home ενισχυτή του και τώρα σκέφτομαι οτι χρειάζομαι καινούργια μηχανήματα.

Και εγω σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Στο θεμα των προβληματισμων,καλοι ειναι και αυτοι καποιες φορες,αφου ολο και καπου μας βοηθανε!-bye-

Επίσης έχω προβλήματα με τα ποτενσιόμετρα(δεν παίρνει σπρευ).

Epeidi exo kai ego enan padioenisxiti sansui tou 81 (den thimamai model) kai antimetopizo ena problima me to potensiometro( kanoun ena periergo ixo ta ixeia otan to peristrefo) mipos mporeis na mou eksigiseis ti ennoeis?