SANSUI INTEGRATED

JOMARK911

Banned
18 June 2006
1,091
ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
:award:SANSUI AU-X911DG ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Σπάνιο κομμάτι πωλείται σε άψογη κατάσταση βελτιωμένος στο επίσημο service της αντιπροσωπείας , με transistors ισχύος TOSHIBA 2SA-1302, 2SC-3281 for audio , 125000μF χωριτηκότητες στο πυκνωτικό φίλτρο , έναν τεράστιο τοροειδή 1000VA , με special ξύλινα πλαϊνα πάνελς αγριοτριανταφυλιάς με ειδικές αποσβεστικές εσωτερικές επιστρώσεις κλπ..Απίστευτα καθαρός διαυγής και ξεκούραστος σε όλο το φάσμα , πολύ γρήγορος slew rate 180v/μs , rise time 0.6μs, 2x100wrms/8ω,
2x160wrms/4ω 2x200wrms/2ω.Eίναι τηλεχειριζόμενος και έχει 4 ψηφιακές εισόδους 32khz-48khz όπως επίσης και 8 αναλογικές , και μια digital direct που στέλνει κατευθείαν την έξοδο pcm στους τελικούς (dual mono construction).

βελτιωμένος στο επίσημο service της αντιπροσωπείας

Τι πάει να πει βελτιωμένος από το service της αντιπροσωπείας?
Τον παλιό δικό μου AUG 77X (αγοράστηκε το 1986 - ένα πολύ δυνατό γομάρι 2Χ120) που πήγα για επισκευή και βελτιώσεις μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή. Τον κάνανε βέβαια να λειτουργεί αλλά κατά τα άλλα καλύτερα να μην έμπλεκα. Κάποια από τα φωτάκια του που είχαν καεί (κάτι υπέροχα λαμπερά κόκκινα και πράσινα τα αντικατέστησαν (όχι όλα φυσικά κάποια τα ξέχασαν) με κάτι κίτρινες κωλοφωτιές. Τα ποντεσιόμετρα που είχαν ξεκολλήσει τα μπουτόν τους παραμένουν ξεκολλημένα και ο περιστροφικός επιλογέας mm/ mc/ cd εξακολουθεί να μην κάνει επαφή. Η μάλλον κάνει μετά από κόπο και για να παραμείνει εκεί θέλει προσευχές.

Φυσικά όταν τους μίλησα για αναβάθμιση σε σημεία είτε κομβικά για την απόδοση του εσωτερικά είτε για μπορνες ηχείων ή κάποια από τα rca (είσοδοι) μου είπαν πως δεν κάνουν αναβαθμίσεις.

Μετά την αντιμετώπιση αυτή κι ενώ είχα ήδη πληρώσει για να τον ξανακούσω να παίζει ούτε που σκέφτομαι να τους ξαναπάω άλλο μου 80s sansui μηχάνημα για συντήρηση (γιατί για βελτίωση δεν το συζητώ). Κι έχω ένα υπέροχο πικάπ και τον κορυφαίο δέκτη που έβγαζε τότε...

Δεν ξέρω πότε πότε τον πήγες για επισκευή, εγω μιλάω για την εποχή 90-97 που το service το δούλευαν οι ίδιοι οι τεχνικοί και ήταν το κλύτερο service της ελλάδας ίσως και της ευρώπης . Επειδή τα ξέρω τα 2 παιδιά οτι θέλεις μπορώ να μιλήσω, βέβαια τώρα έχουν φύγει απο την ΕΛΙΝΑ , αλλά η γνώση τους στο αντικείμενο είναι απίστευτη.Ο 911 ο δικός μου έγινε απο ατμοσφαιρικός TURBO με απίστευτες διαφορές σε ικανότητα οδήγησης χαμηλών ωμικών φορτίων , αλλά και στα 8ohms ακόμα παίζει πολύ καλύτερα.
Μερικές φορές είναι και θέμα timing η σωστή επισκευή ενός μηχανήματος.