Sansung LE 46F86BD vs Sony KDL-46X3500

Re: Απάντηση: Re: Sansung LE 46F86BD vs Sony KDL-46X3500

Επίσης η εγγύηση είναι 2 έτη διά νόμου και ευθύνεται ,το κατάστημα ,ο αντιπρόσωπος και η εταιρία.

Εχω καταληξει αναμεσα σε αυτες τις 2 και ισως ενας απο τους σημαντικοτερους παραγοντες επιλογης ειναι το θεμα της εγγυησης.
Σημερα ρωτωντας στο Πλαισιο μου ειπαν το εξης:
"ΟΛΕΣ οι lcd 2 ετη εγγυηση, ΕΚΤΟΣ της Sony που εχει 1 ετος"

Τελικα ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ???? Τι ακριβως σημαινει αυτο που εγραψε παραπανω ο Stark? Πως γινεται το καταστημα να λεει 1 χρονο και ο νομος να λεει 2?

BTW οσο και ομορφη και εντυπωσιακη να ειναι η Sammy, μια ματια στο AVForums με εχει κανει να τεινω προς την Sony. Συμφωνα με εκεινους η F86 εχει ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!

Re: Απάντηση: Re: Sansung LE 46F86BD vs Sony KDL-46X3500

Τα πραγματα ειναι απλα. Αν εγω που εχω Sony μου χαλασει στον εναμιση χρονο βαζω τον Δικηγορο μου να στειλε ενα εξωδικο στο καταστημα και στην Sony και τους αλλαζω τα φωτα με καταγγελιες στο συνηγορο του πολιτη , στην γενικη γραμματεια καταναλωτη κτλ.

Να δεις τοτε πως ο ενας χρονος θα γινει δυο σε χρονο dt.-bye-

Για την Samsung το εχουμε ξαναπει οτι η ποιοτητα κατασκευης δεν ειναι στα επιπεδα αλλων εταιρειων οπως η Panasonic στις πλασμα και η Sony στις LCD χωρις να σημαινει οτι ειναι και κακη.

Πάντως εμένα από κατάστημα Electronet μου ξεκαθάρισαν ότι η Sony δίνει 2 έτη εγγύηση.

Καλα
d027.gif
νωρις μονο .
Με τι ακριβως στο ξεκαθαρισαν ? με το στομα ?
Γιατι αν ειναι ετσι τοτε και γω βγαινω στην αυλη και φωναζω φερτε μου 2 εκατομυρια ευρω ΤΩΡΑ...........αλλα κανενας π@στης δεν συγκινητε:flipout:

Καλα
d027.gif
νωρις μονο .
Με τι ακριβως στο ξεκαθαρισαν ? με το στομα ?
Γιατι αν ειναι ετσι τοτε και γω βγαινω στην αυλη και φωναζω φερτε μου 2 εκατομυρια ευρω ΤΩΡΑ...........αλλα κανενας π@στης δεν συγκινητε:flipout:
Χαχαχα!!!:flipout::flipout::flipout:ΦΟΒΕΡΗ ΑΤΑΚΑ!!!!

Πάντως, με το θέμα των εγγυήσεων, όλοι κάνουν τον :smileJap: μέχρι να χρειαστεί κάποια επισκευή, και μετά αρχίζουν να ψάχνωνται!!!
Γι αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ, και μην αγοράζετε από οπουδήποτε...:ernaehrung004:

Υ.Γ. και πάντοτε ό,τι εγγυήσεις δίνουν τα καταστήματα να είναι ΓΡΑΠΤΕΣ και όχι με τα λόγια.... Πιστέψτε με, την έχω πατήσει ΠΟΛΛΕΣ φορές!!!

Last edited:
Smoothbore επειδή δεν είμαι και στα καλύτερά μου και επειδή δεν με γνωρίζεις προσωπικά ακόμα και δίκιο να έχεις( που μπορεί να έχεις) θα σε παρακαλούσα να εκφράζεσαι καλύτερα.