sanyo z3

jimamakas

New member
12 November 2007
75
πωλείτε sanyo z3 με καμένη λάμπα στις 550 ώρες(700 μου εβγαζε λογο κάποιων ωρών σε dynamic mode) έχει εγγύηση για 3 μήνες ακόμα TIMH 100Ε

σας παρακαλώ οποιος ενδιαφέρεται να γραφει πρώτα στην αγγελία και μετά προσωπικό μήνυμα ευχάριστω

Εννοείς ότι ακόμα πουλάς τον Sanyo Z3 στα 100 χωρίς πια εγγύηση και πρακτικά χωρίς λάμπα (αφού είναι τελείως καμένη);

Διευκρίνισέ το ξεκάθαρα μιας και μπορεί να με ενδιαφέρει...

Πότε και πώς "έκλεισε" δηλαδή;!

Γιατί μετά από παράκληση του jimamakas στις 7/9/2008 να μην έχουμε επικοινωνία μαζί του με PMs αλλά εδώ στο thread του, τον ρώτησα ανοιχτά κάτι στις 8/9/2008 (δηλαδή την επόμενη μόλις μέρα) δηλώνοντας ουσιαστικά το ενδιαφέρον μου και ούτε φωνή ούτε ακρόαση μέχρι την "ανακοίνωση" πια του johny1989 ότι "ο προβολεας εκλεισε 100 ευρω σε φιλο"!

"Σε φίλο";! Τί είδους "συνεννόηση" είναι αυτή αναρωτιέμαι και μεταξύ ποιων τελικά;
Δικός του ήταν βέβαια ο προβολέας, ότι ήθελε τον έκανε, δε λέω αλλά αν είναι να παίζει "κάτω από το τραπέζι" κάτι, ποιό το νόημα να τίθεται το θέμα σε ανοιχτό thread και με τέτοιους "όρους"; Λέω εγώ!:AFADF0:

δεν ξερω το ιστορικο σου με το αγορι που δινει το προβολι
εγω απλα εστειλα πμ με το τηλ φιλου που ηθελε προβολεα μαλιστα οταν ημασταν για καφε τον πηρε τηλ o jimamakas και κανονιστικε το νταραβερι ..
πιστευω να καταλαβες.1.ισως δεν πηρε τα π.μ 2.ισως σε γραφει
ισως ειπα μην παρεξηγηθουμε...
εντελως φιλικα
johny

Εννοείς ότι ακόμα πουλάς τον Sanyo Z3 στα 100 χωρίς πια εγγύηση και πρακτικά χωρίς λάμπα (αφού είναι τελείως καμένη);

Διευκρίνισέ το ξεκάθαρα μιας και μπορεί να με ενδιαφέρει...

Ισως τον ενοχλησε . Ηταν λιγο καρφι εδω που τα λεμε αυτα για την γγυηση και την λαμπα τι τα ηθελες ? Αφου το συμπερασμα εβγαινε χωρις την ερωτηση.
Χωρις παρεξηγηση για να μην μεινεις με την απορια. -bye-

δεν ξερω το ιστορικο σου με το αγορι που δινει το προβολι
Δεν υπάρχει κανένα ιδιαίτερο και κρυφό "ιστορικό" με εμένα και τον jimamakas ώστε να ήξερες κάτι παραπάνω από όσα φαίνονται εδώ μέσα. Ότι βλέπεις εδώ αυτά είναι.

εγω απλα εστειλα πμ με το τηλ φιλου που ηθελε προβολεα μαλιστα οταν ημασταν για καφε τον πηρε τηλ o jimamakas και κανονιστικε το νταραβερι
Μα το θέμα μου είναι ακριβώς σε αυτό το σημείο και το είπα και πριν ξεκάθαρα νομίζω!

Είχε πει να μην του στέλνει κανείς PMs σχετικά με την αγγελία του παρά μόνο σε ανοιχτά posts εδώ μέσα.
Το σεβάστηκα και αυτό και έκανα ρωτώντας τον και κάποιες διευκρινήσεις για σιγουριά.
Αντί να ανταποκριθεί κι ο ίδιος σε αυτά που έθεσε, βλέπω πως τελικά ο μ@..@ς της υπόθεσης ήμουν εγώ που είπα να το χειριστώ όπως το ήθελε.
Αντ' αυτού, εσύ π.χ. (και φαντάζομαι δεν θα ήσουν κι ο μόνος), του έστειλες PM και ανταποκρίθηκε μέχρι τελικής πώλησης σε αυτό.
Ε, αυτό συγνώμη αλλά δε το θεωρώ καθόλου σωστό! Και όχι τόσο από δικιάς σου πλευράς όσο από του jimamakas που με "έγραψε" κανονικά!

Ισως τον ενοχλησε . Ηταν λιγο καρφι εδω που τα λεμε αυτα για την γγυηση και την λαμπα τι τα ηθελες ? Αφου το συμπερασμα εβγαινε χωρις την ερωτηση.
Χωρις παρεξηγηση για να μην μεινεις με την απορια. -bye-
Καταλαβαίνω πώς το λες αλλά θεωρώ πως θα έκανε μεγάλο λάθος αν το πήρε έτσι δεδομένου ότι ούτε ειρωνικά ήταν τα όσα είπα ούτε αδικαιολόγητα.

Όντως τα είχε πει από το 1ο του post στις 9/6/2008 αλλά το ποσό μου φάνηκε εξωφρενικά χαμηλό. Παράλληλα, το επόμενο σημαντικό του post ήταν στις 7/9/2008 δηλαδή μετά από 3 ολόκληρους μήνες που σημαίνει ότι περιέργως δεν τον είχε πουλήσει ακόμα!
Ε, μετά από αυτόν τον συνδυασμό, είπα να το σιγουρέψω αλλά κάπως διακριτικά μαζί με κάποια άλλα ζητήματα όπως την εγγύηση και τη λάμπα μήπως και είχε γίνει κάποιο λάθος στην αρχική του διατύπωση.
Φαντάσου ότι τον ρώτησα και ένιωθα άσχημα ότι θα μου την έλεγαν κάποιοι εδώ μέσα ως προς το "πώς θα μπορούσε να πουλά μόνο 100, τί ρωτάς;!"

Πέρα απ' όλα τ' άλλα, στο τέλος του διευκρίνιζα, πως αν ίσχυαν όλα τα παραπάνω, πιθανότατα θα με ενδιέφερε το θέμα για αγορά. Και πάλι προσπάθησα να μην φανώ ότι "ορμάω" σε κάτι που δεν θα μπορούσε να είναι τελικά έτσι.

Last edited: