Εξακολουθει να ειναι για εμενα η κορυφαια σειρα μυστηριου που περασε ποτε απο την Ελληνικη τηλεοραση
Και εγω το πιστευω δεν περιμενα οτι η ιστορια θα ηταν τοσο καλη!
Το έβλεπα φανατικά όταν το πρωτοέδειξε η ΕΡΤ και το ξαναείδα πρόσφατα σε HD. Μέχρι τα μέσα της δεύτερης σαιζόν ή ταν πολύ καλό αλλά στη συνέχεια λόγω προβλημάτων με την παραγωγή άρχισε να χάνει τη συνοχή του.
QUOTE]
Μεγα φαν η γυναικα εγω δε το ξερα καν.... Ωσπου το βρηκαμε σε dvd κ το δα κ γω!! Μαζι με το Κωστα αρχιζει θεικα αλλα στα τελειωματα χανει .... :worshippy::worshippy::worshippy:
Το έβλεπα φανατικά όταν το πρωτοέδειξε η ΕΡΤ και το ξαναείδα πρόσφατα σε HD. Μέχρι τα μέσα της δεύτερης σαιζόν ή ταν πολύ καλό αλλά στη συνέχεια λόγω προβλημάτων με την παραγωγή άρχισε να χάνει τη συνοχή του.
QUOTE]
Μεγα φαν η γυναικα εγω δε το ξερα καν.... Ωσπου το βρηκαμε σε dvd κ το δα κ γω!! Μαζι με το Κωστα αρχιζει θεικα αλλα στα τελειωματα χανει .... :worshippy::worshippy::worshippy:
Ναι ε.?
Το βρηκα σε HD..
To firewalk with me, αν καταλαβα καλα ειναι το Story εκεινης της νυχτας πριν τον θανατο της?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.