Σας αρέσει το Siamese Dream ?

Σας αρέσει το siamese dream ?

• Total voters
    0
  • Poll closed .

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,609
Εξαιρετικά γιά το φίλο μας τον Πέτρο Μ

ας μας πούν όσοι γνωρίζουν, έχουν ακούσει ή έχουν ή είχαν τον δίσκο... των smashing pumpkins

Last edited:
Η καλυτερη στιγμη ενος κατα τα αλλα υπερτιμημενου group

Αν και εχω χρονια να το ακουσω,δεν θα ηθελα να το αποχωριστω

Ναι λοιπον!

Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα κουσούρι, (κανεις δεν είναι τέλειος).
Όταν έχω ακούσει και εχω περάσει καλά με ένα δίσκο δε μπορώ να πω όχι έστω και χρόνια αργότερα.
Αν και έχω πάνω από 10 χρόνια να τον βάλω στο Player και δεν ξέρω αν θα τον ξαναβάλω ποτέ η απάντηση έρχετε εύκολα:
Ναί, μου αρέσει :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Σας αρέσει το Siamese Dream ?

Nope.
είχα ακούσει το Gish παλιότερα και όσο άντεξα από το Melon Collie and the Infinite Sadness και αποφάσισα ότι δεν με αφορούν.

Το Gish ειναι κατα 2 χρονια παλιοτερο του Siamese Dream. Ο Butch Vig δεν ειχε βιωσει ακομα την απολυτη επιτυχια και κριτικη αποδοχη του Nevermind και ετσι η παραγωγη του ειναι λιγοτερο εντυπωσιακη και "χλιδατη". Συνολικα το Gish βρισκεται στα ιδια επιπεδα με το Siamese Dream, αν και μαλλον ειναι λιγο πιο κοντα στο αγνο ροκ. Δισκαρα, επισης.

Το καλύτερο τους σίγουρα, τότε βέβαια ήμουνα μεγάλος τους φαν, αλλά και τώρα το αναγνωρίζω... με ψυχραιμία...

Ναι κι από εμένα. Γκρουπάρα οι Pumpkins.

Ενσταση κυριε προεδρε!!!

Αν εκανα μια αποτιμηση/top10* του "δυνατου" rock των 90s δεν νομιζω οτι θα καταφερναν να πλασαριστουν σε καλη θεση...

*θα ειχε πολυ ενδιαφερον νομιζω να συζηταγαμε εκεινη την περιοδο(πχ 10 καλυτερες μπαντες και γιατι?? ή 10 καλυτερα albums και γιατι??) σε ενα νεο thread

Εξαρτάται από τα γούστα του καθενός.

Δε γίνεται να μας αρέσουν τα ίδια πράγματα. Ούτε επειδή είπα ότι είναι γκρουπάρα, σημαίνει ότι αυτό ισχύει για όλους...