Σας αρέσουν οι κυρτές?

Θα αγοράζατε κυρτή τηλεόραση;

• Total voters
    0
Μπορώ να πω και εγώ την γνώμη μου? Μου αρέσουν οι κυρτές τηλεοράσεις περισσότερο από τις φλατ. Φυσικά μιλάμε για μεγέθη άνω των 50 ιντσών και θέαση από κοντινή απόσταση. Η θέαση σε κυρτή είναι απόλαυση (θέαση αποκλειστικά ταινιών/σειρών που κάνω εγώ και όχι αντενα φυσικά). Το ίδιο ισχύει και στις οθόνες προβολής πιστεύω.

Συμφωνώ με Τego.

Προϋποθέσεις: 1) Ικανή αναλογία κάδρου/απόστασης θέασης 2) όχι παραπάνω από ένας θεατής και 3) Οικονομικό
Οπότε το θεωρώ από απίθανο ως αδύνατο να μπει κυρτή tv στο σπίτι, ευτυχώς ή δυστυχώς.

Εγω δεν θα εδινα παραπανω λεφτα για καμπυλη, αλλα για το δωματιο μου που παντα κοιταω καθετα στην οθονη και οποιος και να ερθει θα κατσει διπλα μου και οχι πολυ πλαγια, δεν ειναι σαλονι, αν εβρισκα ας πουμε την J6300(που την εχω στα υποψην) στα ιδια λεφτα με μια αντιστοιχη επιπεδη θα το σκεφτομουν και μαλλον θα την επιλεγα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σας αρέσουν οι κυρτές?

pros roufiano..."Τh roufiania polloi agaphsan, to roufiano oudeis":flipout: Αναφερομαι στο πως αντιδρουν οι γυναικες με τις οποιες το εχω συζητησει, στις κυρτες τηλεορασεις. Ειναι το πρωτο που προσεχουν (δεν πα να λενε οι αντρες για μαυρο, αντιθεση και αηδιες, οι γυναικες την τηλεοραση τη βλεπουν πρωτα σαν επιπλο που επηρεαζει την αισθητικη του σαλονιου τους.) Μια φιλη μου περιεγραφε την εμπειρια της πρωτης θεασης σε κυρτη τηλεοραση και ηταν εκστασιασμενη. Ελεγε κατα λεξη οτι ενιωθε σα να την αγκαλιαζει η tv!

Oποτε οσοι φιλοι θελουν να παρουν νεα tv και δεν ξερουν πως να το φερουν στη γυναικα...τον βρηκαμε το Δουρειο Ιππο!:jester:

Κατα τα αλλα, να προσθεσω στην κουβεντα οτι τα προβληματα στη γωνια θεασης λυνονται πληρως με μια oled.
Τουτου λεχθεντος να προσθεσω οτι κι εγω ειμαι γενικα υπερ της επιπεδης οθονης και θα εδινα ενδεχομενως και λιγα παραπανω χρηματα για να ψωνισω το μοντελο που ηθελα σε επιπεδη παρα σε κυρτη. Αλλα να ξερετε οτι το μαρκετινιστικο αυτο κολπακι το βλεπω να πιανει περισσοτερο και απο αηδιουλες (κατ'εμε) τυπου smart tv ή 3D.
Δε βλεπω να το ξεφορτωνομαστε γρηγορα. Hρθε για να μεινει, γι'αυτο καλο θα ειναι οσοι το απεχθανονται πραγματικα να αρχισουν να προετοιμαζονται να το δουν λιγο πιο χαλαρα...(φιλε Νικο Πετειναρακη :ernaehrung004:)

Re: Σας αρέσουν οι κυρτές τηλεοράσεις?

Έχω την εντύπωση πως οι κυρτή επινοήθηκε για να δώσει μηχανική αντοχή στις ολοένα και μεγαλύτερες ίντσες. Και ίσως να έχουν στο μυαλό τους μελλοντικά ευνοϊκές συνθήκες για το πολυσυζητημενο 3D.

Η κύρτωση του κινηματογραφικού κάδρου προήλθε από την αναγκαιότητα συγκεκριμένου λόγου (γάτε αν δεν βαριέσαι ξαναχτύπα τα ιστορικά...:D).

Οι κυρτές oled, από ποια αναγκαιότητα προήλθαν εκτός της επιλογής μάρκετινγκ?

Ναι, υπήρχαν και στο παρελθόν αυτοί που κατασκεύαζαν εξαγωνικά και τριγωνικά τραπέζια μπιλιάρδου, αλλά, παίζουν μόνο αυτοί και οι φίλοι τους!! (για τους φίλους δεν είμαι και πολύ σίγουρος):D

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ε, όχι να ρωτάμε και τις κυρίες για το σχήμα της τηλεόρασης βρε Γιώργο!! Basta!!

Αυτά είναι δικά μας παιχνίδια και μεις αποφασίζουμε τι και πως.

Προς αποφυγη παρεξηγησεων, δεν ειπα ποτε οτι θα πρεπει να ρωτησουμε κανεναν αλλο (οποιουδηποτε γενους) τι σχημα τηλεοραση θα παρουμε. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...
Ειπα απλα οτι σε συζητησεις που ετυχε να κανω με δυο φιλες λεχθηκαν αυτα που ανεφερα.
Ετερον εκατερον...

Η καμπυλωση κατα πλατος .... ειναι το πρωτο βημα.

Το δευτερο, φυσικα .... ειναι ... η καμπυλωση ΚΑΙ καθ'υψος >

0,1425,sz=1&i=105349,00.jpg

(στην φωτο, ο κ. Galen ... νομιζω ... :p)

Βεβαια, για σαλονι μαλλον χρειαζομαστε το διπλασιο με τριπλασιο απο αυτο (σε διαμετρο).

Προς αποφυγη παρεξηγησεων, δεν ειπα ποτε οτι θα πρεπει να ρωτησουμε κανεναν αλλο (οποιουδηποτε γενους) τι σχημα τηλεοραση θα παρουμε. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...
Ειπα απλα οτι σε συζητησεις που ετυχε να κανω με δυο φιλες λεχθηκαν αυτα που ανεφερα.
Ετερον εκατερον...

Ποια παρεξήγηση καλέ? Πλάκα έκανα!!

Αν είχα (που τώρα δεν έχω) κατάλληλο δωμάτιο για Home Cinema,θα την αγόραζα πολύ ευχαρίστως!

Και νομίζω ότι προορίζονται αυστηρά για τέτοιο χώρο,κατά τη γνώμη μου.

Αυτός είναι κι ο λόγος που πιστεύω ότι δύσκολα "θα πιάσουν".

Βέβαια,ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος για την εξέλιξή τέτοιου προϊόντος στην ελληνική αγορά.

Ίσως,μετά από μια διετία αν πέσουν οι τιμές τους...

Αλλά και πάλι,εμένα προσωπικά "μου κάνει" σαν κάτι πολύ συγκεκριμένο και όχι σαν μια απλή επιλογή τηλεόρασης σε σχέση με τις υπόλοιπες..

Exact to the point .... :2thumb22sup:

Ετσι οπως διαμορφωνεται η βαθμολογια,
μηπως το νημα να μετονομασθει σε ...

"Γιατι ... σας αρεσουν οι κυρτες ?" :laugh:

Όπως διαμορφώνεται η ψηφοφορία, αιτούμαι από τον τον πρόεδρο του νήματος κ. Αλέξανδρο, ονομαστική ψηφοφορία να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι δύο που ψήφισαν ''ναι''!!!:flipout:

Όσο, για τους 8 ''όφες'' με τα αναλόγως, θα τα πούμε!!:D

Μου αρέσουν αλλά όχι για το σαλόνι μου. Αν είχα δωμάτιο για αποκλειστική χρήση home cinema και αν υπήρχαν κυρτές σε μεγέθη αντίστοιχα με τα πανιά των projectors και βέβαια σε λογικές τιμές τότε ναι θα επέλεγα κυρτή. Σε οποιαδήποτε άλλη περιπτωση προτιμώ τις επίπεδες.

Αν μ αρέσουν οι κυρτες; Ένας απο τους λόγους που δεν εχω αλλάξει τηλεόραση ειναι ότι όλες οι καλές τηλεοράσεις ειναι κυρτες, δυστυχώς!

Κυρτή δεν έχω, δεν θέλω και δεν θα αποκτήσω... Και δεν μπορώ να καταλάβω προς ποιους απευθύνονται πουλώντας κυρτές τηλεοράσεις σε φθηνές σχετικά σειρές (π.χ. samsung J6xxx). Θεωρώ την τηλεόραση ως μέσο που απευθύνεται σε όλους και η κυρτή όπως και να το κάνουμε απευθύνεται σε λίγους (λίγοι μπορούν να έχουν θέαση σε κυρτή).
Ας μείνουμε στις επίπεδες. Μάλλον οι κυρτές απευθύνονται περισσότερο σε εργένηδες:
δίνοντας τους μια αφορμή αν πάνε στο σπίτι τους μια κοπελιά να "κολλήσουν" πάνω της για να δουν (άλλο που δεν θα δουν) τηλεόραση...

Siga min perimenw tin kyrti gia na kolisw sto manouraki .... :p

Και τελωσπαντων ...
γιατι να μην υπαρχουν τηλεορασεις ειδικα για εργενηδες ? :marchmellow:
Οι οικογενειαρχηδες εχουν μονοπωλησει τα target groups εδω και δεκαετιες.

Απάντηση: Σας αρέσουν οι κυρτές τηλεοράσεις?

Πάντως αν συνεχίσουν να βγάζουν oled μόνο κυρτες, μας βλέπω να ριχνουμε τα μούτρα μας και να παντρευτούμε μια από αυτες

Kαλα ... μην σπασεις τον κουμπαρα !

Οχι ακομα ! :p

Παντως, μας εχουν βαλει σε σχεδιασμο (ονειροπωλησης) τα R&Ds.
Το ειδατε το "κατοπτρο" (που δουλευει ο κ. Galen :p) στην προηγουμενη σελιδα ?
Ποιος σας ειπε οτι ΟΤΑΝ θα φθηναινουν οι κυρτες ... θα ειναι το σαγηνευτικοτερο hitech θελγητρο ?

Τσουκ .... :p

http://btsmedia.net/images/domescreentheater-sideview1213867.png

domescreentheater-sideview1213867.png

Δεν χωραει σε ολα τα διαμερισματα ... oμως ... το ξεραμε οτι ειναι αδικος τουτος ο ντουνιας ! :laugh:

Last edited: