Σας αρέσουν τα cabriolet ;;;

Μorgan θεικα!

TVR οποτε παιρνανε απο διπλα μου ψαχνω ωτοασπιδες (καλο ειναι αυτο:violent-smiley-030: :firstprize: )!!

Ναι φίλε μου S2000!! και να βαράει κόφτες 9000 στροφές.Αλλά πως ανεβάζουνε μια photo?

πας εκει που λεει post replay κανεις κλικ βαζεις το κειμενο κανονικα οπως το κανεις και πας πιο κατω που λεει ΣΥΝΗΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ κανεις κλικ βρισκεις τις φωτος απο τον σκληρο σου οι οποιες πρεπει να ειναι το πολυ 147 ΚΒ
και τις ανεβαζεις περιπου 5 την φορα επιτρεπετε σε καθε ποστ και μετα ξανακανεις το ιδιο αμα θες .......

Κατάλαβα.Για πες μου όταν ξεπερνάει την χωρητικότητα αυτή, πως μια photo 3mb μπορούμε να τη βάλουμε εδώ?:blush: :blush: Φαντάζομαι με κάποια συμπίεση αλλα δε το έχω καταφέρει!!

Μεγάλωσα στην Άνω Πόλη με γείτονα που είχε SCIROCCO GLI (για τις καθημερινές μετακινήσεις) και PANTHER KALLISTA για τα ΣΚ. Μετά την πρώτη βόλτα, έπαψα να ονειρεύομαι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Αντίθετα η βόλτα με μια ανοιχτή MARCOS γαλάζια πριν 18 χρόνια είναι χαραγμένη στη μνήμη μου, το ίδιο και με μια LOTUS ELITE. ΜΟRGAN δεν κατάφερα να οδηγήσω (ο γκαντέμης βλέπετε....).

Αλλά γενικά δεν είμαι οπαδός των ανοιχτών αυτοκινήτων. Να φανταστείτε όταν το 1987 νοίκιασα με όλες μου τις οικονομίες μια FERRARI για μια μέρα στη Γερμανία, προτίμησα την 308 GTB κι όχι τη GTS.

Κατάλαβα.Για πες μου όταν ξεπερνάει την χωρητικότητα αυτή, πως μια photo 3mb μπορούμε να τη βάλουμε εδώ?:blush: :blush: Φαντάζομαι με κάποια συμπίεση αλλα δε το έχω καταφέρει!!

Είναι πολύ απλό. Ανοιξε την με το Paint των Windows και πήγαινε image-stretch/skew και παίξε με τα ποσοστά ούτως ώστε η τελική να βγει 800 Χ 600 ή παρακάτω. Σου λέω τον πιό απλό τρόπο , για να μην σε μπερδέψω με άλλα προγράμματα επεξεργασίας.
Sorry για το :offtopic: αλλά έπρεπε να βοηθήσω τον boltsis.

Πάντως το δικό μου το αμάξι είναι το παρακάτω και σκοπεύω να το κρατήσω ως αντίκα αν όλα πάνε καλά....

Επίσης μου αρέσει και το porsche boxster s 2.7 και cayman!!!Eίναι τα μοναδικά που θα το άλλαζα....

Last edited:
cabrio_1.jpg

cabrio_4.jpg

cabrio_6.jpg

Nα πάω να πάρω αυτή την αηδία και να μου χαλάει το μαλλί, να με καίει ο ήλιος, να τρώω αέρα;
Mε τίποτα.

Αμερικανιές Δημήτρη μου...
Που να μπλέκεις τώρα και να χάσεις κι ένα κάρο λεφτά όταν θα πας να το πουλήσεις.
(Λέμε και καμιά μαλακουαρδία να περνάει η ώρα...)

Τα Cabrio είναι καλά για αυτούς που μένουν εκτός Αθηνών.
Μπορώ να πω ότι οι βόλτες μου με αυτά μέσα στην Αθήνα ήταν αγχωτικές, ειδικά όταν σταματούσαμε σε φανάρια και είχε περιστέρια από πάνω.

Αν κάποια στιγμή βέβαια αγόραζα κάποιο θα κατέληγα σε κάτι σαν αυτό...

tuning.jpg

Αυτό δεξιά! Δεν ξέρω τι μάρκα είναι...

Δεξιά είπαμε!!!

ΔΕΞΙΑ!!! :furious3:

Πάντος, το σίγουρο είναι ότι θα πάω στο tuning days στη Ρουμανία πριν αποφασίσω να αγοράσω άλλο αυτοκίνητο.

Eξαιρετικό το κάμπριο, μπροστά από το κάμπριο!!!

Πέρα από τον ήλιο, τη βροχή ,το φεγγάρι, την Αφροδίτη και τις γλάστρες είναι και αυτό.
Σωστός ο Σωκράτης. Που να μπλέκεις τώρα;

Πέρα από την πλάκα όσοι οδηγούμε μηχανή και έχουμε αυτή τη μαγική αίσθηση της επαφής με τη φύση και τα στοιχεία της, δεν έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα με τα ανοιχτά.
Εξάλλου και για γκουρμέ καταστάσεις ,έχω βρει ζελέ 12 μποφώρ.:flipout: