Σας χαιρετώ...!

2010 Δ' ΕΣΣΟ

KEEM - 2ο Τάγμα, 2ος Λόχος, 1η Διμοιρία.... Ζωάρααααααααααααααααααααααααα

ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΜΑΕΣΤΡΟ 2010 Δ' ΕΣΣΟ!!!

Γύρισα... καλά περνάμε δε λέω, πολύ καλά παιδιά μέσα, αρκετά άνετοι αξιωματικοί, κούραση σε νορμάλ επίπεδα, αλλά δε σας κρύβω πως μόλις πέρασα την πύλη του στρατοπέδου μετά από 18 μέρες, δάκρυσα απ'τη χαρά μου...:blink::blink::blink:

4 μερούλες άδεια τώρα για να ξεσπάσουμε όλα τα γαστρονομικά, μουσικά, αλκοολικά και...XXX απωθημένα... και μετά επιστρέφουμε Ναύπλιο για να φύγουμε για τις μονάδες... Για να δούμε..!

ΥΓ: Αν σας πω ότι έβγαλα εις πέρας ολόκληρη βραδιά του οπλίτη με ρεμπέτικο πρόγραμμα με πλήκτρα που μου διέθεσε ο Ελληνικός Στρατός θα ψαρώσετε;;; :D:D:D

Last edited:
Καλώς το παιδί..
Άντε την πήρες την κρυάδα τώρα.
Κοίτα να περάσεις καλά αυτές τις 4 μέρες να γεμίσουν οι μπαταρίες σου!

Καλό κουράγιο και κοίτα να το χαρείς τώρα που έχεις άδεια..

Τα κέντρα εκπαίδευσης ακόμη και πριν 20 χρόνια ήταν παιδική χαρά και κάτι σαν κατασκήνωση. Φαντάζομαι ότι τώρα θα είναι ακόμη πιο χαλαρά....

ΥΓ: Αν σας πω ότι έβγαλα εις πέρας ολόκληρη βραδιά του οπλίτη με ρεμπέτικο πρόγραμμα με πλήκτρα που μου διέθεσε ο Ελληνικός Στρατός θα ψαρώσετε;;; :D:D:D

όχι....
το έχουμε κάνει επί σχεδόν 1 χρόνο 3 φορές την εβδομάδα.:flipout:

Καλός πολίτης...:firstprize:

Καλά να περάσεις στην άδειά σου ρίχνοντας το βάρος σε ακρόαση μη ρεμπέτικης μουσικής και σε ΧΧΧ εκδηλώσεις!!!!!! :BDGBGDB55::BDGBGDB55::flipout::flipout::flipout:

0179FF89-31BC-4597-8444-B470FD7C7A37.jpg

Το μεγαλύτερο ανέκδοτο (ως τώρα) της ζωής μου έφτασε σήμερα αισίως στο τέλος του. Αναλυτικές εντυπώσεις στο άμεσο μέλλον, σε ένα άρθρο - κόλαφο... :D:D:D

Και τώρα επιστροφή στην καθημερινότητα... ανεργία, φτώχεια, δικτατορία PASOK κλπ...

Last edited: