Σας χαιρετώ...!

Που πας ωρέ???

χαχαα!!!Καλή θητεία, 9 μήνες θα περάσουν πριν προλάβεις να αναρωτηθείς τι έγινε!!!

ΨΑΡΟΥΚΛΑΑΑ!!!!

Internet θα έχεις σίγουρα, στην Κόρινθο έχουν και σινεμά.....!!!!-bye-

-bye--bye-

9 ???? πω πωωωω.......:D δύσκολα πράγματα !!!!:flipout::flipout:

Με το καλό, μόνο και μόνο σαν εμπειρία μετράει ότι και να σου λένε....

Καλη θητεια παλληκαρι μου
Ε εννεα μηνες θα περασουν ,σαν τριπλο Big Brother ενα πραγμα θα ειναι ,η συνταγη που μου ειχαν δωσει ηταν "Θα λες ναι και στα @@ σου " ,στην γενια την δικη μου και σε 26 μηνες θητεια δουλευε μια χαρα :grandpa:

Μαέστρο με μια ανάσα βρε!

Καλή θητεία και τρείς συμβουλές...

- Την καλύτερη θητεία δεν την κάνει ο Στρατηγός αλλά ο στρατιώτης... γιατί δεν φαίνεται...

- Παρά περί του αντιθέτου λόγο, μπορείς να μάθεις πράγματα και να αποκτήσεις φίλους...

- Μη βάλεις μέσον για Αθήνα... travel the world!

:grinning-smiley-043-bye-

Άντε ρε σειρά!!! Καλή μας θητεία!!!

16 και εγώ στο Κέντρο Εφοδιασμού Μεταφορών Σπάρτης!

Το avclub στο πεζικό :grinning-smiley-043

υγ. όταν μάθεις μετάθεση πες το

Και εγώ εκεί υπηρέτησα! Αν μπορείς πάρε ειδικότητα οδηγός. Θα έχεις πρώτα νούμερα στις περιπόλους και θα ξεφεύγεις από τις αγκαρίες της μονάδας, αφού θα ανήκεις στο γραφείο κινήσεως και η χειρότερη αγκαρία που θα κάνεις είναι να αλλάξεις λάδια...Και αν κανείς παέι να σε χώσει θα λές ότι "δεν μπορώ, έχω συντήρηση!!!!"

Μεταθέσεις η χειρότερη είναι Μυτιλήνη και μετά ο Εβρος. γω Μυτηλίνη πήγα και μου βγήκε ο πάτος στα χιλιόμετρα. Σε ένα νησί 120 χλμ από άκρη σε άκρη εγώ κατάφερα σε 6 μήνες να κάνω 2500χλμ!!!

Καλύτερα από το να αδειάζω αποθήκες χωρίς λόγο πάντως....Πήγαινε οδηγός αν μπορείς και θα με θυμηθείς

Καλή θητεία Ιάσονα. 9 μήνες είναι πολύ μικρό διάστημα. Ο στρατός είναι μια εμπειρία χρήσιμη. Θα το διαπιστώσεις πολύ αργότερα όταν και θα έχεις απομυθοποιήσει την όλη διαδικασία.

Παιδιά κουράγιο και στους δύο και μη μασάτε. Αφήστε αυτή την κενή περίοδο να περάσει "λαθραία" και πράγματι θα είναι καλό να πάτε σε ξένα μέρη για να δείτε λίγο απ' την όμορφη Ελλάδα μας.
KLEKOR το ΣΕΜ στη Σπάρτη είναι "σώμα" και όχι "όπλο" όπως το πεζικό. Και εγώ Σεμιτζής ήμουν.

Σας ευχαριστώ όλους παίδες, με συγκινείτε! Πραγματικά νιώθω λίγο περίεργα, όχι σα να φεύγω για τον πόλεμο, ξέρω ότι είναι ψιλοχαλαρά τα πράγματα πλέον, αλλά όσο να'ναι, αφήνω εδώ τη ζωή μου λίγο πολύ, το σπίτι μου,τους δικούς μου, κοπέλα, hobby, και... avclub :D

Νομίζω πως μέχρι την ορκομωσία είναι λίγο ζόρι, δεν έχεις έξοδο, και μέσα είσαι λίγο στην τσίτα... Μετά, ανάλογα και την κατάσταση που θα βρω, ίσως πάρω το iPhone μαζί, οπότε θα έχω επαφή με Internet και... κόσμο.

Απάντηση: Re: Σας χαιρετώ...!

Σας ευχαριστώ όλους παίδες, με συγκινείτε! Πραγματικά νιώθω λίγο περίεργα, όχι σα να φεύγω για τον πόλεμο, ξέρω ότι είναι ψιλοχαλαρά τα πράγματα πλέον, αλλά όσο να'ναι, αφήνω εδώ τη ζωή μου λίγο πολύ, το σπίτι μου,τους δικούς μου, κοπέλα, hobby, και... avclub :D

Νομίζω πως μέχρι την ορκομωσία είναι λίγο ζόρι, δεν έχεις έξοδο, και μέσα είσαι λίγο στην τσίτα... Μετά, ανάλογα και την κατάσταση που θα βρω, ίσως πάρω το iPhone μαζί, οπότε θα έχω επαφή με Internet και... κόσμο.

Maestro καλύτερα πάρε μαζί σου κανένα φτηνιάρικο κινητό και όχι το iphone....

Σίγουρα θα έχεις έναν κόμπο....αλλά don't worry είναι μικρό το χρονικό διάστημα...

Καλή θητεία και με το καλό να επιστρέψεις.

υ.γ κινητό πάρε ότι πιο μούφα κυκλοφορεί γιατί σ' ένα ξάδερφό μου που μπαίνει κι αυτός στις 16 του μήνα του είπαν οτι απαγορεύονται τα κινητά με κάμερες (για ευνόητους λόγους).
Δεν ξέρω αν ισχύει, τσέκαρέ το πριν βρεθείς προ εκπλήξεως.

Μηχανικό, ε? Τι μου θύμισες τώρα...

9 μήνες περνάνε μέχρι να πείς "κύμινο", με τη προϋπόθεση όμως ότι δε θα τις μετράς!!!

Το Ναύπλιο είναι ωραία πόλη και η εποχή που παρουσιάζεσαι θεωρώ ότι είναι η καταλληλότερη για νεοσύλλεκτο. Ούτε ζέστες, ούτε κρύα...

Καλή θητεία και να προσέχεις τους "ανώμαλους"...

....σκύλους! :jester:
.
.

Δύναμη Μαέστρο μου και όλα θα πάνε καλά. Μέχρι να το καταλάβεις, πέρασε.
Παίζουν και τα καλλιτεχνικά εκεί μέσα. Αν σου δοθεί η ευκαιρία, άρπαξε την.
Καλή θητεία να έχεις.-bye-

Καλη θητεια!

Το μονο κατα τη γνωμη μου που θα πρεπει να σας απασχολει ειναι να βρειτε καλες παρεες και σωστα ατομα εκει που θα πατε.