Σας έχω πρήξει.

19 June 2006
8,661
Την Παρασκευή ξανά ράδιο στον Πλανήτη Ladydust στις 22:30 πάντα στους 105,5 fm.

Aυτή τη φορά θα κάνουμε αφιέρωμα (έχει ήδη ξεκινήσει από την προηγούμενη Παρασκευή) στο Ελληνικό ροκ.

Από South of No North, Headleaders, No mans Land , Make Believe, Honeydive, Fear Condition, Λωλαμα, Ψυγείο-Ψυγείο, μέχρι Petunia Pig σιγκλάκι.

Αν έχετε καμμιά ιδέα και θέλετε να παίξουμε κάτι ,πείτε. Να δω αν το έχω βέβαια.

Όποιος ψηθεί ας ακούσει. Η χαρά μου πάντα είναι μεγάλη.:ernaehrung004:

Thanks.

Ξέχασα.
Και μία κομματάρα από τη δεκαετία του 1960 από Tammy and the sounds το καλύτερο κομμάτι που γράφτηκε για μένα εκείνη την εποχή στη χώρα μας.
Story of a tramp λέγεται και υπάρχει σε Αμερικάνικη συλλογή με τίτλο GIRLS IN THE GARAGE.

...Σας έχω πρήξει...

Λατρεύουμε να μας πρήζεις κε Μανωλάκο !
Αν και είμαστε μακριά απ'την πόλη σας
και τα καλούδια σας τα απολαμβάνουμε μόνο μέσα από το στρίμινγκ του κοκκινοsite, αν και θα προτιμούσαμε να σας έχουμε και σε πρώτο πλάνο στο μικρόφωνο πού&πού...

να ξέρετε πως δηλώνουμε ήδη φάν! :Banane0:

Καλή συνέχεια ! :ernaehrung004:

η Τάμμυ είναι αυτή που λέει "Βγήκε απόψε το φεγγάρι κι ήταν θλιμένο και θολό"?

(κοινώς bad moon rising?)

εγω Ελληνικο Rock
νομιζα πως μονο ενας εχει παιξει

ολα αυτα δεν τα ηξερα ...ευκαιρια να τα μαθω
σ ευχαριστουμε Δημητρη

.

Echo Tatoo βρε Τζίμη!!! (αν και έχεις βάλει No Man's Land, βλέπω)
Και εκείνο το υπέροχο παλιό κομματάκι από Common Sense θα ήθελα παρακαλώ! Το είχα σε 45άρι και δεν μπορούσα να το ακούσω στο μη συμβατό πικάπ μου.... Δεν θυμάμαι καν τον τίτλο.

Και Illusion Fades μήπως?

Last edited:
Και εκείνο το υπέροχο παλιό κομματάκι από Common Sense θα ήθελα παρακαλώ! Το είχα σε 45άρι και δεν μπορούσα να το ακούσω στο μη συμβατό πικάπ μου.... Δεν θυμάμαι καν τον τίτλο.

"Grotesque"!!! Το θυμήθηκα!

Ρε Τζιμη...ετσι απο περιεργια!!!
Γιατι απαξιωνεις Τρυπες -Λευκη Συμφωνια-Διαφανα Κρινα-Σπαθια-Σωκρατες?????????

Re: Απάντηση: Σας έχω πρήξει.

και εγώ σε 45αρι το είχα,
πολύ καλό κομμάτι :2thumb22sup:

Καλημέρα.
Ήδη έχουν παιχτεί κάποια από αυτά που λέτε στην προηγούμενη εκπομπή.
Όλες οι προτάσεις είναι εξαιρετικές και μερικές έχουν συμπεριληφθεί στο αυριανό playlist.

Μιχάλη μου απ´ότι ξέρω στα Ελληνόφωνα θα υπάρξει κάτι ξεχωριστό πολύ σύντομα.

Μήτσο για αυτή την Τάμμυ μιλάμε. Το κομμάτι στέκεται άνετα σε επίπεδα Jefferson Airplane αλλά πιο γκαράζο- shake ψυχεδέλεια.

Μάριε το κομμάτι το ψάχνω σήμερα. Τι μου θύμισες;

Νότη το ψάχνω.

Ηλία πρέπει να παίχτηκαν στην προηγούμενη οι επιλογές σου. Θα το ψάξω και εννοείται πως θα βουλώσουμε τρύπες. Last Drive σίγουρα έπαιξε η Μαρίνα.

Φίλε Tsip Ziggy Was νομίζω παίχτηκαν (θα βρω το Playlist), Scarecrow dreaming είναι καλή ιδέα.

Μουκ έχεις πέσει μέσα.

Στέλιο ν´ακούσεις.

Πέτρο υπάρχουν με νέα σύνθεση. Ο αδερφός μου ,ο τραγουδιστής και ο κιθαρίστας ,μαζί μ´έναν κρουστό , διασκευάζουν ακουστικά από Kyuss, A Perfect circle και τα σχετικά και ετοιμάζονται για live.

Thanks guys.:ernaehrung004:

Jimmy εκείνο το The Sound Of The Rain από The Ophelia's Garden μου είχε καθίσει στο στομάχι (με την καλή έννοια) για πολύ καιρό.....αν το βρεις και υπάρχει χώρος βάλτο....

Καλή εκπομπή να χεις

Ηλία έπαιξε η Μαρίνα στην προηγούμενη σίγουρα.
Σπύρο μάλλον δεν το έχω αλλά θα ψάξω να το βρω.

Thanks.

Y.Γ. Τελικά έχουμε βγάλει και κάποιες καλές δουλειές. Δεν χωράνε όλα. Μαζί με τα νέα που βγαίνουν σε πιο ανεπίσημες κυκλοφορίες, υπάρχει υλικό μέσα στη γενικότερη φτώχια μας. Υπάρχει φως.