Σας ενδιαφέρει το Update

Χιούστον

Supreme Member
19 November 2006
4,862
Δίπλα στον economides...
Aνοίγω αυτό το θέμα για να δούμε πόσοι από μας περιμένουμε τα επόμενα update(s) πως και πως, και πόσοι έχουμε καλύψει τις ανάγκες μας με άλλους τρόπους (cydia, ipa κτλ.).

Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι θα έχουν τα επόμενα updates γιατί έχω ήδη όλα οσα χρειάζομαι, ειδικά τώρα με την έλευση του ibluetooth. Εκτός βέβαια να έχει καμιά μεγάλη καινοτομία όπως ενσωματωμένο πρόγραμμα GPS που δεν πρόκειται να γίνει!

Εσείς τι γνώμη έχετε?

Ποιος ο λόγος να ξεσετάρουμε ένα τηλέφωνο που δουλεύει άψογα και μας καλύπτει απόλυτα?

Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση...
Εγώ ήμουν με την έκδοση του λογισμικού 1.0.2 για 1 χρόνο περίπου !
Τελικά έβαλα κατευθείαν την 2.2 για να παίξω με το App Store.

Το θέμα όμως είναι ότι αν το τηλ τα έκανε όλα κατευθείαν, τώρα δεν θα συζητούσαμε για ξεκλειδώματα, "σπασίματα" κτλ.

Θα κάναμε τις αναβαθμίσεις μας κ θα τελείωνε εκεί το θέμα...

H αληθεια ειναι οτι πλεον, εμμεσα, ολα τα "θεματα" (εκτος ακομα του GPS) εχουν λυθει.. Ομως, αν η λυση εχει την "βουλα" της εταιριας, ακομα καλυτερα!

Εγώ ήμουν με την έκδοση του λογισμικού 1.0.2 για 1 χρόνο περίπου !
Τελικά έβαλα κατευθείαν την 2.2 για να παίξω με το App Store.

QUOTE]

Tώρα μάλιστα. Αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος να κάνεις το update.

H αληθεια ειναι οτι πλεον, εμμεσα, ολα τα "θεματα" (εκτος ακομα του GPS) εχουν λυθει.. Ομως, αν η λυση εχει την "βουλα" της εταιριας, ακομα καλυτερα!

Ελα όμως που αυτό δεν πρόκειται να γίνει, τουλάχιστον άμεσα.

Εντάξει να πάς από το 1 στο 2 και από το 2 στο 3 μπορείς να πεις ότι έχει κάποιο νόημα αλλά αυτά τα 2.2.1.23.χ.χ.χ.χ δεν τα καταλαβαίνω.

Σας ρωτάω γιατί είμαι και νέος στο άθλημα μπας και μου διαφεύγει κάτι.

για εμένα το 3 θα ειναι "nice to have". Το 2.2 με ολα τα addons με καλύπτει απόλυτα αλλά μάλλον η apple θα τα κάνει καλύτερα ;)

τι να πουμε και εμεις με το 'παρθενο" iphone.

MMS, COPYPASTE, FORWARDING SMS, κλπ, τι λετε τωρα. Το περιμενουμε πως και πως. Για οσους δεν εχουν κανει jailbreak η apple εκανε εχθες το καλυτερο δωρο. Αν εχει και ελληνικα.....φιλακια.

Οταν δε, βγει και το νεο iphone με καμια καλυτερη καμερα κλπ, τοτε θα μιλαμε για την απολυτη μπαλλα.

και θα ηρεμησει και ο Φραγκισκος..:firstprize::flipout:

Εγώ οι μόνοι λόγοι που θα βάλω Cydia μετά που θα βάλω την 3.0 είναι 2.
Ο πρώτος και βασικότερος το BossPrefs για να μπορώ να ελέγχω εγώ πότε δουλεύει το Edge, SSH και λοιπά.
Δεύτερον μια εφαρμογή που έχω, το MobileLog η οποία έχει ηχητική υπενθύμιση για αναπάντητες κλήσεις και μηνύματα που δεν έχεις διαβάσει.
Αυτό απ' ότι ξέρω δεν έχει λυθεί από το AppStore σωστά;
Άντε ίσως ξαναβάλω και το Winterboard γιατί έχω φτιάξει δικά μου themes.
Αυτά μόνο. Κατά τα άλλα είμαι καλυμμένος με την επερχόμενη έκδοση.