Sata cages Vs οικονομικο PC

Υπάρχει και πιο οικονομική κάρτα γραφικών http://www.visionstudio.gr/prodinfo...efined&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined ή http://www.visionstudio.gr/prodinfo...efined&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined
Εάν δε το χρησιμοποιείς ως Multimedia, δεν έχεις κανένα λόγο να βάλεις πιο ακριβή.
Για το συγκεκριμένο τροφοδοτικό δε γνωρίζω φαντάζομαι είναι οκ
Θα έβαζα 3ΤΒ δίσκους αλλά αυτό είναι προσωπικό μου κόλλημα… αν το σκεφτείς πάντως θα γλιτώσεις ένα μελλοντικό Upgrade, έστω 2.5ΤΒ
Ενώ μη ξεχνάς UPS – καλύτερα από τώρα μαζί με την παραγγελία σου.
UPS εχουμε! εννοείται θα μπει πανω στο ups.

Οι 3Τb εχουν 135e (2πλασια τιμη απο τους 2ΤB που εχουν 70ε) οποτε δεν βρισκω λογω να τους προτιμήσω, εκτός και αν κατι μου διαφευγει..

Για το τροφοδοτικο δεν ξερω ειναι καλα τα 550w για 10 δισκους + τα υπολοιπα; παντως εχει 5 χρονια εγγυηση και νομιζω τα κατασκευαζει η sea sonic.

για καρτα θα το δω...ολες αυτες συν την gigabyte hd5450 1gb που εβαλα ειναι silent σωστα;
απλα εχει 1gb αυτη που εβαλα (οι αλλες ειναι 512mb) και εχει 15ε παραπανω..παιζει κανα ρολο η καρτα γραφικων σε μεταφορες αρχειων;

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Sata cages Vs οικονομικο PC

Όμορφο... με καλή τιμή.... αλλά μόνο για κάποιον που χρειάζεται έως 4 δίσκους...

παιρνει 6 ανετα, μερικοι εχουν στριμώξει 8 :)
8g8cB.png

n36lq.jpg

Last edited:

Οι 3Τb εχουν 135e (2πλασια τιμη απο τους 2ΤB που εχουν 70ε) οποτε δεν βρισκω λογω να τους προτιμήσω, εκτός και αν κατι μου διαφευγει..

Για το τροφοδοτικο δεν ξερω ειναι καλα τα 550w για 10 δισκους + τα υπολοιπα; παντως εχει 5 χρονια εγγυηση και νομιζω τα κατασκευαζει η sea sonic.

για καρτα θα το δω...ολες αυτες συν την gigabyte hd5450 1gb που εβαλα ειναι silent σωστα;
απλα εχει 1gb αυτη που εβαλα (οι αλλες ειναι 512mb) και εχει 15ε παραπανω..παιζει κανα ρολο η καρτα γραφικων σε μεταφορες αρχειων;

εαν ισχύει αυτο που γραφει Single, high power +12V rail (up to 53A/636W) μεχρι και 17 green δισκους εισαι οκ

με περιπου 350ε φτιαχνεις το pc που ανεφερα (χωρις τους δισκους) και παιρνει μεχρι 10 δισκους. Παντως ειναι πολυ ομορφο και σε καλη τιμη για καποιον που θελει μεχρι 6 δισκους.

για δισκους παντως θα προτιμουσα WD ή Hitachi από οτι θυμαμαι οι seagate και ζεσταινονται παραπάνω και περισσότερο θορυβο

Είπαμε είναι κόλλημα μου οι μεγάλοι δίσκοι… για να αποφεύγω το μελλοντικό upgrade (ή έστω να δίνω παράταση). Φυσικά και έχεις δίκιο για το απόδοση/τιμή.
Η κάρτα γραφικών είναι άχρηστη σε αντιγραφές αρχείων και γενικότερα σε περιβάλλον server, που θα τον έχεις χωρίς καν οθόνη.

Δε μου χρειάζεται αλλά όταν βλέπω αυτό το κουκλί σε αυτά τα λεφτά
Σχεδόν δε μπορώ να κρατηθώ
Να το παραγγείλω

Κι εγώ το ίδιο ρε γαμώτο.. :violent-smiley-030:

Αν το πάρω θα είναι το 4ο storage του σπιτιού.. Καταστροφή.. :p

Τελικά την έβαλα την παραγγελία.. για να συμπαρασταθώ στον vadergr, ο οποίος περιμένει επίσης το δικό του.. :p

4ο storage λοιπόν.. να τα 100στήσω.. :p

Τελικά την έβαλα την παραγγελία.. για να συμπαρασταθώ στον vadergr, ο οποίος περιμένει επίσης το δικό του.. :p

4ο storage λοιπόν.. να τα 100στήσω.. :p
Μιλαμε για πολλα τερα-τα!! :flipout:
Καλοριζικο! Πολυ καλή αγορα, να μας γράψετε και εντυπώσεις..

Ps. Τα αλλα 2 storage ποια είναι; Πήρες τελικά και το synology;

Last edited:
Κολοπαιδαραδες!

Δε θα πάρω … Δε θα πάρω … Δε θα πάρω ...

Συνέχισε να το λες αυτό στον εαυτό σου.. μήπως και το πιστέψεις.. :D

(Πληροφοριακά το παραπάνω site που χτες το μεσημέρι το είχε στα 185 το βράδυ το πήγε στα 199.95 .. το βρήκαμε όμως αλλού με τελική κάτω από 200 το κομμάτι (με μεταφορικά και για 2 κομμάτια)).

Υποψιάζομαι το δεύτερο.. Διαφορετικά μιλάμε για κυριολεκτικά τζάμπα πράμα..

Τυπικά το παραπάνω promo ισχύει μόνο για UK.. Ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για άλλες χώρες.

BTW, μιας και απ' ότι φαίνεται σε λίγο θα το έχουμε αρκετοί, μάλλον του αξίζει το δικό του νήμα.. :smile:

Last edited:
Απάντηση: Re: Sata cages Vs οικονομικο PC

Προτιμώ WD Green από Seagate.... (αν και φαντάζομαι το κάθε "στρατόπεδο" θα φέρει τα δικά του επιχειρήματα)...

και φυσικά θα ξεκινούσα - τώρα πια - βάζοντας 3ρηδες δίσκους... 2 3ρηδες πιο φθηνοί από 3 2ρηδες (6τβ χώρια ότι γλιτώνεις ένα δίσκο)

=> 2χ130 = 160 οι 3ρηδες, 3χ70=210 οι 2ρηδες...

Από την Seagate είμαι πλέον τρελά απογοητευμένος.. Μου έχουν σκάσει σχεδόν όλοι οι LP που έχω αγοράσει τα τελευταία χρόνια.. και είναι πολλοί οι άτιμοι..

Παραδόξως όμως δεν έχω χάσει σχεδόν τίποτα από δεδομένα.. σίγουρα τίποτα χρήσιμο.

Re: Απάντηση: Re: Sata cages Vs οικονομικο PC

Προτιμώ WD Green από Seagate.... (αν και φαντάζομαι το κάθε "στρατόπεδο" θα φέρει τα δικά του επιχειρήματα)...

και φυσικά θα ξεκινούσα - τώρα πια - βάζοντας 3ρηδες δίσκους... 2 3ρηδες πιο φθηνοί από 3 2ρηδες (6τβ χώρια ότι γλιτώνεις ένα δίσκο)

=> 2χ130 = 160 οι 3ρηδες, 3χ70=210 οι 2ρηδες...

2x130 = 260
vs
3x70 = 210
:afro:

Τα καλα λογια που διαβαζω για τους green hitachi 2tb ισχυουν?Πχ σε σχεση με τους wd green.Καθαρα σε θεματα αξιοπιστιας με ενδιαφερει.

Από την Seagate είμαι πλέον τρελά απογοητευμένος.. Μου έχουν σκάσει σχεδόν όλοι οι LP που έχω αγοράσει τα τελευταία χρόνια.. και είναι πολλοί οι άτιμοι..

Παραδόξως όμως δεν έχω χάσει σχεδόν τίποτα από δεδομένα.. σίγουρα τίποτα χρήσιμο.
Οι Seagate 2TB Barracuda LP ST2000DL003 SATA III 5900rpm 64MB δεν εχει πολυ καιρο που βγηκαν και λογικα δεν θα εχουν τα προβληματα που ειχαν οι προηγουμενοι LP. Σε ενα review μαλιστα τους σύγκρινε με WD green και hitachi και βγαιναν καλυτεροι. Τωρα για αξιοπιστια ο χρονος θα δειξει.

Τα καλα λογια που διαβαζω για τους green hitachi 2tb ισχυουν?Πχ σε σχεση με τους wd green.Καθαρα σε θεματα αξιοπιστιας με ενδιαφερει.
Για καποιους νεους (πριν 3-4 μηνες οταν εψαχνα δισκους για το nas) Hitachi εχω διαβασει και εγω καλα λογια.

Οι Seagate 2TB Barracuda LP ST2000DL003 SATA III 5900rpm 64MB δεν εχει πολυ καιρο που βγηκαν και λογικα δεν θα εχουν τα προβληματα που ειχαν οι προηγουμενοι LP. Σε ενα review μαλιστα τους σύγκρινε με WD green και hitachi και βγαιναν καλυτεροι. Τωρα για αξιοπιστια ο χρονος θα δειξει.

Έχω και έναν τέτοιο (φρέσκο LP). Για να δούμε....