satellites.xml UP TO DATE

Παιδια αν και φανταζομαι αρκετοι το ξερουν, το συγκεκριμενο site δημιουργει επιτοπου το satellites.xml αρχειο με τους δορυφορους που μας ενδιαφερουν και εχει καθημερινα update στις αλλαγες στους transporters.
Χρησιμο εργαλειο για τους κατοχους DREAMBOX η για τους δεκτες που χρησιμοποιουν το ιδιο αρχειο για τους δορυφορους.
Εμενα παντως με εχει σωσει.
Δοκιμαστε το.

ΕΔΩ

Παιδια πολυ ωραιο και που τα σονουμε?!
Στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σου και μετά με FTP στον αντίστοιχο φάκελο του Dreambox. Η διαδρομή διαφέρει ανάλογα με το ποιον δέκτη έχεις.
π.χ στον DM800 η θέση του είναι στο /etc/tuxbox/

Παντως όποιοι φοράνε τζεμίνι κατα κύριο λόγο δεν το χρειάζονται αφού μπορούν να κατεβάζουν την ανανεωμένη καθημερινά database του Σουηδού απο τον δεκτη.
Επίσης όπως ειδα οι θεσεις των δορυφόρων ειναι ακριβως όπως στο τζεμίνι (Θωρ 0.8δυτικά και όχι 0.9 ή 1 όπως σε άλλους). Εφόσον ειναι έτσι θα περασω την xml που έφτιαξα σε καποιο άλλο ιματζ και μετα θα φορτωσω κι εκει τα δικά μου σεττιγκς με το ντρημσετ, οπότε έτσι θα είμαι ΟΚ και στα άλλα ίματζ
Thanks Παναγιώτη, εγω καπου το ειχα δει αλλα δεν του είχα δώσει σημασία

Σ' ευχαριστω Παναγιωτη πολυ χρησιμο.

Αναρωτιεμαι ομως

1.) Σε ποια δεδομενα βασιζεται ? Υπαρχει συνεργασια με lyngsat/flysat η τα σκαναρουν ?

2.) Τι γινεται με τους υπολοιπους δεκτες που δεν δουλευουν σε linux ? Να υπηρχε καποιο standard εξαγωγης δεδομενων απο τα πιο πανω για καθε δεκτη, αλλα δεν βλεπω κατι τετοιο στον οριζοντα.