Satfinder στο WebInterface - Enigma2

RyDeR

New member
Καλησπέρα,

μέχρι να πάρω enigma2 δέκτη, έψαχνα δορυφόρους με το satfinder που υπήρχε στο web interface του enigma1. Με βόλευε πάρα πολύ γιατί ήταν πολύ αποκρίσιμο και με ένα laptop ή κινητό έβγαζα δορυφόρους ανετότατα.

Τώρα που πήρα νέο δέκτη και θέλω να επεκταθώ, στο enigma2 δεν υπάρχει satfinder - όταν μπαίνω με το laptop. Με το κινητό υπάρχει μια mobile έκδοση αλλά δεν με αφήνει να επιλέξω transponder και δορυφόρο όπως γινόταν παλιότερα στο enigma1. Πρέπει να έχω επιλεγμένο το κανάλι (που φυσικά σε νέο δορυφόρο δεν έχω κάνει ακόμα scan) για να μου βγάζει ένδειξη σήματος...

Υπάρχει κανένα plugin που να προσθέτει αντίστοιχο e1 satfinder;

Ευχαριστώ.

Last edited by a moderator:
Δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής αναμεταδότη στο webif του enigma2. Αυτό γίνεται από το Plugin satfinder, από τα μενού του δέκτη, αλλά όχι και από το webif.

μπορεις ομως ανετα να περάσεις το signal meter κ στο laptop k στο κινητό -αφου πρώτα περασεις μια ετοιμη λιστα με τους δορυφορους στον δεκτη σου- κ κανεις ανετα την δουλειά σου.

Re: Απάντηση: Satfinder στο WebInterface - Enigma2

μπορεις ομως ανετα να περάσεις το signal meter κ στο laptop k στο κινητό -αφου πρώτα περασεις μια ετοιμη λιστα με τους δορυφορους στον δεκτη σου- κ κανεις ανετα την δουλειά σου.

πως το περνας? application ειναι?