Save the date!!..Εκδήλωση στην Solid Foundation

Εκδήλωση στη Solid Foundation

Φίλιππος Φ.
Μιχάλης Κορ.
Tyler ? Durden
Tzimisce (?)
Dapost
music
panma033
ford focus
kblachos
PanMan
exp4nder
farflung
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ
Dalanik
Δημήτρης Δημητρακούδης
Simos.I
Ιωαννης
Λακης
wind
DomieMic65
Database Error
loudobic
takisspanos
FragoulisNaval
mr_rebelos
Κώστας Γκαβάκος
Spytzim
andyk1
Economides
Magellan

Πανέμορφα. Επειδή είμαι 30 χρόνια Καλλιθεώτης γέννημα θρέμα μπορεί να ρωτήσει ότι θέλει....

Επιπλέον όποιος θέλει να ακούσει και τα Hyperion μου είναι ευπρόσδεκτος μετα, αλλα απ'ότι μυρίζομαι θα πέσει μάσα μετά......

Απάντηση: Re: Save the date!!..Εκδήλωση στην Solid Foundation

Τελικά μάλλον, δεν θα έχω ξεμπερδεύσει κατά τις 11, οπότε καλή διασκέδαση και από μένα!

Περάσαμε ωραία, συναντηθήκαμε γνωστοί και άγνωστοι για άλλη μια φορά και ακούσαμε αλλά και τα είπαμε για άλλη μια φορά.

Οι οικοδεσπότες φιλόξενοι και ανεκτικοί στις απαιτήσεις μας.

Και σ' ανώτερα παιδιά με πολλές ακόμα εκδηλώσεις.

Στο "ζουμί" προσωπικά άκουσα δύο από τα τρία συστήματα (το 2ο και 3ο).

Και τα δύο είχαν τις αρετές τους.

Στέκομαι στα ηχεία του τρίτου συστήματος τα οποία με εντυπωσίασαν... αέρινα, γοργά, με τεράστια σκηνή, χάνονταν στο χώρο και σε άφηναν να απολαύσεις τη μουσική την οποία απέδιδαν ρεαλιστικά και όμορφα.
Ίσως αν ήταν λίγο πιο επιθετικά χαμηλά να ήταν το απόλυτο για τα γούστα μου.

Όταν περάσει η κρίση και πάω σε μεγαλύτερο χώρο λέω να πάρω μια τετράδα... με λίγα λόγια πολύ ακριβά για τη τσέπη μου.... :grandpa:

Άλλη μία πετυχημένη εκδήλωση. Φιλικοί, πρόθυμοι, υπομονετικοί και πολύ συμπαθείς οι οικοδεσπότες, είχαν στήσει 3 πολύ ωραία συστήματα για όλα τα γούστα και δεν είπαν όχι σε ότι τους ζητήθηκε. Τους ευχαριστούμε πολύ! Εύγε και στους διαχειριστές μας για τη διοργάνωση. Εκτός των άλλων, μας δίνεται η ευκαιρία να βλέπουμε γνωστούς και φίλους και να γνωρίζουμε τα πρόσωπα πίσω από τα usernames.

Οι κατεχοντες τα αντιπροσωπευτικα πειστηρια του σημερινου ομορφου πρωινου , ας ανοιξουν ενα θεμα να γραψουμε εκει. Αντε λοιποοοοον!!!!

Ας το συνεχίσουμε εδώ παίδες για να υπάρχει ενότητα..

Από την πρόσκληση για ακρόαση μέχρι την ολοκλήρωση της συνάντησης..

Τα περάσαμαν όμορφα!..Χάρηκα που ξαναείδα τους παλαιότερους
και βρεθήκαμε για πρώτη φορά με νεώτερα μέλη μας!

Καφεδάκι, κουβεντούλα και χαλαρές ακροάσεις!

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους ιδιοκτήτες της Solid Foundation
για την υπομονή που έδειξαν στις απαιτήσεις μας και
την προθυμία να απαντούν σε κάθε μας ερώτημα!

Φωτογραφίες και προσωπικές εντυπώσεις από τα ακούσματα θα, ανεβάσω
μάλλον αύριο, γιατί μόλις επέστρεψα από κοινωνικές υποχρεώσεις και είμαι
ελαφρώς,κώδων!

Να είμαστε όλοι καλά!!

Με την σειρά μου να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της solid Foundation για την ευγενική τους φιλοξενία.

Αν και δεν άκουσα το πρώτο σύστημα καλύτερα έπεξε το τρίτο και ακριβότερο σύστημα.
Το σύστημα μάλιστα άλλαξε χαρακτήρα (γλύκανε, ζέστανε) όταν αντικαταστάθηκε το phono του πικάπ από το λαμπάτο condo αξίας 20.000 ευρώ.
Πως στην οργή μπλέξαμε με αυτό το χόμπυ. Αν είχα θα ρευστοποιούσα τις τραπεζικές μου μετοχές.:idea:
Συμπέρασμα και ας είμαι προκατειλημμένος. Ο καλύτερος ήχος ήταν με βινύλιο και λάμπα.

Και μια και είμαι μηχανίακας γιατί είμαι μουσικόφιλος να θυμίσω ότι η φωή στον δίσκο ήταν της Ella Fitzerald από το άλμπουμ Let no man write my epitaph

goddamn Condo!!

Πραγματική απογείωση!!...Το κακό είναι όπως είπε και ο γιατρός, πως κοστίζει
όσο σχεδόν το υπόλοιπο σύστημα!

Καλημέρα παιδιά.

Ήταν πάρα πολύ ωραία σαν πρώτη εμπειρία μαζί σας. Ο χώρος φιλόξενος και τα παιδιά με υπομονή και προσμονή μας χάριζαν ακούσματα χωρίς κόπο και με ευγένια.

Φυσικά και το 3ο σύστημα ήταν και το αποδοτικότερο αλλά φυσικά με ανάλογο κόστος.

Πάντα τέτοια.

Καλημέρα περάσαμε πολύ ωραία, ευχαριστώ τους υπεύθυνους του Site και τους οικοδεσπότες της Solid Foundation. Μερικοί συνεχίσαμε και μετά σε ένα μεζεδοπωλείο και περάσαμε υπέροχα. Ελπίζω η επομένη σύναξη να είναι κοντά.

Καλημέρα και από εμένα. Συγχαρητήρια στους συντονιστές που μόχθησαν για άλλη μία πετυχημένη εκδήλωση του club. Οι οικοδεσπότες φιλικοί και ανεκτικοίμε τους παρόντες και πρωτίστως με τα ακούσματά τους. Εγώ άκουσα το πρώτο και το δεύτερο σύστημα και όχι το τρίτο μιας και το CD που είχα φέρει μαζί μου δόθηκε σε φίλο :music-smiley-005:

Εγώ θα σταθώ στο δεύτερο σύστημα με τα PMC και τον ολοκληρωμένο της Norma (τον οποίον και έχω βάλει στην short list) που μου άρεσε περισσότερο από το πρώτο, το οποίο είναι (ας μου επιτραπεί η έκφραση) ειδικού σκοπού. Τα δικά μου κομμάτια που έπαιξαν απο το CD ήταν αυτά :

http://www.youtube.com/watch?v=hJaTf46_vkM (apocalyptica / Hope / album cult)

http://www.youtube.com/watch?v=facoe9_Zqjc (legenda aurea / parasomnia / album ellipsis)

Επίσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να ευχαριστήσω τους παρευρισκόμενους για την υπομονή τους όταν έπαιζαν τα παραπάνω...

Παιδες αν δεν εχουν αναφερθει καπου τα συστηματα που ακουσατε, ας κανει εναν κοπο καποιος να τα αναφερει παρακαλω.

Lavardin ακουσατε καθολου?
Αν ναι, γνωμες?

Παιδες αν δεν εχουν αναφερθει καπου τα συστηματα που ακουσατε, ας κανει εναν κοπο καποιος να τα αναφερει παρακαλω.

Αν ναι, γνωμες?

Lavardin δυστυχώς δεν ακούσαμε.

Στο χώρο της Solid Foundation είναι στημένα 3 συστήματα

Σύστημα Πρώτο

Power Amplifier BONNEC ALTO
Preamplifier BONNEC TIMPANO
Phono Stage KONDO KSL M7
Analogue DPS 3, DPS ARM, ZYX FUJI
Cd Player LABTEK and BONNEC EVO
Loudspeakers FJ FORTEPIANO SPEAKERS
Cables KONDO

Σύστημα Δεύτερο

Cd Player LABTEK AURORA
Integrated Amp LEBEN CS 600
Loudspeakers BLUMENHOFER FS3
Cables ACOUSTIC REVIVE

Σύστημα Τρίτο

Cd Player NORMA REVO
Integrated Amp NORMA IPA70
Integrated Amp LAVARDIN IS
Loudspeakers PMC TB2 SIGNATURE
Cables ABBEY ROAD

Η σειρά που ακούστηκαν τα συστήματα

1. Σύστημα Δύο
2. Σύστημα Τρία
3. Σύστημα Ενα

Καλημέρα,θα ήθελα να συγχαρώ και `γω από την πλεύρα μου τους συνήθεις υπόπτους για την χθεσινή εκδήλωση καθώς και τους ιδιοκτήτες της Solid Foundation
για τη φιλοξενία αλλά και τον Φραγκούλη γιατί το CD του έγινε σημείο σύγκρισης μεταξύ των δυο πρώτων συστημάτων.
Το πρώτο σύστημα με τον Leben CS600 έναν ενισχυτή που μ`αρεσει πολύ να τον βλέπω και πρώτη φορά τον άκουσα και τα ηχεία της Βlumenhofe αναπαράγει
τη μουσική με τον δικό του τρόπο και φυσικά αγαπά jazz,blues με επίκεντρο τα φωνητικά.
Μόλις έβαλε ο Φραγκούλης το CD του κάποιοι βγήκαν έξω από την αίθουσα και άλλοι έκλεισαν τα αυτιά τους με τα χέρια τους,άλλα δεν έφταιγε η μουσική
απλά το σύστημα δεν μπορούσε να τη παίξει.Μπόρεσε όμως μια χαρά το δεύτερο σύστημα με τα PMC και το Norma ειδικά τα PMC ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα
monitor χαρακτήρας και μεγάλη σκηνή.Ένσταση μόνο για το αναλογικό τμήμα,κάτι δεν πηγαινε καλά ή με το πικάπ ή με το ενσωματομένο phono του ενισχυτή.
Για το τρίτο σύστημα δεν θα πω πολλά άκουσα μόνο τρια τέσσερα κομμάτια έπαιζε πολύ καλά ανάλογα με το κόστος του.

Αν ναι, γνωμες?

Tα ανέφερε ο economides...Λίγο υπομονή και για τις φωτογραφίες, παίδες!

Το βραδάκι θα έχω ελεύθερο χρόνο να τις ανεβάσω!