Saw 3D, το τέλος! (2010)

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
15,758
Λιβαδειά
avclub5.jpg

H έβδομη (και τελευταία που θα δούμε) ταινία Saw θα βγει με νέο τίτλο "Saw 3D: The Traps Come Alive" και θα είναι σε SI-3D
ψηφιακό format. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Kevin Greutert και το σενάριο οι Patrick Melton και Marcus Dunstan.
Ο Cary Elwes θα επαναλάβει από την πρώτη ταινία Saw τον ρόλο του ως Dr. Lawrence Gordon..

Στην ταινία επίσης συμμετέχουν οι Tobin Bell, Elwes, Costas Mandylor, Betsy Russell, Sean Patrick Flanery,
Gina Holden, Chad Donella, Laurence Anthony, Dean Armstrong και Naomi Snieckus.

Η υπόθεση της ταινίας: Οι επιζώντες από προηγούμενες παγίδες συγκεντρώνονται για να ζητήσουν την υποστήριξη του
επίσης επιζών Bobby Dagen (Sean Patrick Flanery), αλλά όταν τα σκοτεινά μυστικά του Dagen αποκαλύπτονται, ένα
νέο κύμα τρομοκρατίας εμφανίζεται . Εν τω μεταξύ ο Mark Hoffman (Costas Mandylor) και Jill Tuck (Betsy Russell)
μάχονται για την κληρονομιά του Jigsaw.

avclub7.jpg
avclub8a.jpg

avclub10.jpg

φοβερό το πρώτο trailer!
Δηλώνω φανατικός της σειράς saw το οποίο
δυστυχώς ακολούθησε τη μοίρα όλων των αξιόλογων
ταινιών:Ξεχειλώθηκε μέχρι αηδίας. :rifle:
Ας ελπίσουμε να είναι όντως το τελευταίο και καλύτερο!

και εγώ είμαι φανατικός οπαδος της σειράς.... Μπορει καποια έργα να κάνανε "κοιλιά" αλλά οπως και να το κάνουμε είναι φανταστικές και άκρως "Πρωτότυπες" για ……ακραία μυαλά!!!!!!!

φοβερό το πρώτο trailer!
Δηλώνω φανατικός της σειράς saw το οποίο
δυστυχώς ακολούθησε τη μοίρα όλων των αξιόλογων
ταινιών:Ξεχειλώθηκε μέχρι αηδίας. :rifle:
Ας ελπίσουμε να είναι όντως το τελευταίο και καλύτερο!
Συμφωνώ! Respect στον Jigsaw!!!:violent-smiley-030:

Πολυ καλό το trailer ....μου άρεσε και το guest που είδα απο τον frontman των ''Linkin Park'' Chester Bennington .

Στα άμεσα βραδινά μου σχέδια ! >!

Θυμαμαι σε μια συνεντευξη οταν ειχε βγει το 2,ρωτησαν εναν απο τους συντελεστες, αν θα κανουν τριλογια και απαντησε: "μαλλον ναι,αλλα το αγαπημενο μου νουμερο ειναι το 7" !!! Τελικα εκει το φτασαν......