sb2000 pro vs pb2000

adok13

AVClub Addicted Member
16 July 2008
1,302
εχω σκεφτει και τη περιπτωση να παρω αλλο ενα pb1000αλλα σκεφτομαι αν υπαρχει διαφορα μεγαλη με το pb2000 να παρω ενα pb2000 προσωρινα και σε κνα χρονο να παρω αλλο ενα αν δεν με ικανοποιει.
εχω μιλησει ηδη για τις black friday προσφορες και γιαυτο σκεφτομαι την αγορα του pb2000.

Panoramix

Moderator
Staff member
31 January 2012
11,706
Θεσσαλονίκη
Υπάρχει περίπτωση να βγάλεις άκρη με το minidsp? Αν το έχεις με τέτοια πράγματα καλύτερα να πας στο 1000 και τα έξτρα λεφτά να πάνε στο minidsp. Φυσικά το ιδανικό είναι 2 pb2000 και το minidsp ή πολυκαναλο με dirac και πολλαπλές ανεξαρτητες εξοδους sub

adok13

AVClub Addicted Member
16 July 2008
1,302
Υπάρχει περίπτωση να βγάλεις άκρη με το minidsp? Αν το έχεις με τέτοια πράγματα καλύτερα να πας στο 1000 και τα έξτρα λεφτά να πάνε στο minidsp. Φυσικά το ιδανικό είναι 2 pb2000 και το minidsp ή πολυκαναλο με dirac και πολλαπλές ανεξαρτητες εξοδους sub
θα το φτιαξω σιγα σιγα. οποτε θα παρω πρωτα ενα pb2000 και σε δευτερη φαση θα κοιταξω να αλλαξω ενισχυτη με dirac και μετα ενα δευτερο pb2000.
θα κατσω να διαβασω και να δω και βιντεο για το mini dsp.

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
21,612
Αθήνα
Κατά τη γνώμη μου, εάν πάρεις ενισχυτή με Dirac, δεν θα χρειαστεί mini DSP πλην του μικροφώνου UMIK-1. Ίσως να κατέβαζες δωρεάν και το REW για διπλοτσεκάρισμα, πάντως σε θέματα χρονισμού sub και ηχείων, το Dirac κάνει καλή δουλειά από μόνο του.
Δεν έχει και επιλογή εδώ που τα λέμε, μια και δεν σε αφήνει μετά να επέμβεις σε αυτό το σημείο. Όσα ms καθυστέρηση θα βάλει στα ηχεία θα τα δεις μέσα από το μενού.

• Like
Reactions: Panoramix

adok13

AVClub Addicted Member
16 July 2008
1,302
αναμεσα σε μεταχειρησμενο sb3000 με τον νεο ενισχυτη πανω , και σε καινουργιο pb2000 τι θα προτεινατε?

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
21,612
Αθήνα
To σίγουρο είναι ότι θα παίζει δυνατότερα από το SB2000 πάντως. Επίσης το PB2000 έχει σημαντικά περισσότερο όγκο από το PB1000 που έχεις.

Αυτά τα γράφω γιατί έχεις βάλει μια προυπόθεση να σε βολεύει ο όγκος. Άρα - λέω εγώ - δεν θέλεις μεγαλύτερο σε όγκο από αυτό που έχεις.

Εν κατακλείδι, πάρε το SB13 Ultra με τον νέο ενισχυτή, αφού ως γνωστόν η SVS το έχει προβλέψει να γίνεται.

Στους ενισχυτές για τα SB, το DSP δεν διαθέτει τη ρύθμιση για το κλείσιμο των οπών. Το γράφω κι αυτό επίσης, γιατί έχει συμβεί κατά λάθος να μπει ενισχυτής από SB σε PB, με αποτέλεσμα να λείπει η συγκεκριμένη ρύθμιση από το app. Και προφανώς η ρύθμιση γενικότερα του DSP επάνω στον ενισχυτή είναι διαφορετική, αφού μιλάμε για άλλες παραμέτρους στη μία και την άλλη περίπτωση αναφορικά με τις παραμέτρους καμπίνας-μεγαφώνου.

• Like
Reactions: adok13

Pas

Established Member
11 April 2021
176
Έχω ένα sub SVS 2000PB 2000 pro πως μπορώ να το κάνω ώστε το μεγάφωνο να πάλλεται
Τώρα όπως παίζει ακούγεται κανονικά αλλά δεν βλέπω το μεγάφωνο να πάλλεται μόνο ελάχιστα γνώμες

Pas

Established Member
11 April 2021
176
Όταν εννοείς υλικό τι εννοείς έχω τόσο υλικό που βάζω να παίξει και δεν βλέπω τίποτα απλώς βάζω το χέρι επάνω και απλώς κουνιέται τίποτα άλλο

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
21,612
Αθήνα
Εάν έχει γίνει σωστά το bass management, έχει ρυθμιστεί σωστά η στάθμη και μπει το κατάλληλο υλικό για αναπαραγωγή, θα φλεξάρει ο κώνος μια χαρά.

Pas

Established Member
11 April 2021
176
Αλλά μη μια ερώτηση το Low Psss Filter από το app του sub SVS 2000 PB pro να το αφήσω στα 80HZ να τα αλλάξω όπου το είχε και μετά να το απενεργοποιήσω.
Να αφήσω αυτό στο στον AVC -X6800H που είναι στα 120

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
21,612
Αθήνα
Το έχεις ξαναρωτησει αυτό.

Θα το απενεργοποιήσεις επάνω στο subwoofer. Όλα από τον 6800 θα τα κάνεις.