Σβήσημο μηνυμάτων από αγγελία, γιατί?

Status
Not open for further replies.

tegonik

Supreme Member
22 July 2006
6,022
Athens
Σήμερα αγόρασα ένα WD player από αγγελία του AVclub, συγκεκριμένα αυτή http://avclub.gr/forum/showthread.php/160389-Πώληση-WD-TV-Live-Hub-1-TB?p=1058046155#post1058046155
Γύρισα σπίτι και ανακάλυψα οτι το "άριστο εξωτερικά και λειτουργικά" της αγγελίας αφορούσε το παρακάτω αντικείμενο, που εκτός από την "άριστη" του εξωτερική κατάσταση τυγχάνει ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ κιολας.
Τι πιο φυσιολογικό, έγραψα στην αγγελία απλά την κατάσταση του προιόντος και μόνο, θεωρώντας ότι κάτι τέτοιες καταστάσεις ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ θα κάνουν στα μέλη του AVclub να γνωρίζουν.
IMG_20180117_212150.jpg

Δεν ζήτησα ευθύνες από κάποιον
Δεν μίλησα για επιστροφή προιόντος
Δεν μίλησα για τίποτα άλλο πλην της κατάστασης που ήταν το προιόν σε σχέση με την περιγραφή του.

Το μήνυμα μου σβήστηκε από κάποιον διαχειριστή, χωρίς να ειδοποιηθώ καν, και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Υπάρχει κάποιος κανονισμός που απαγορεύει να ενημερώνουμε απλά τα μέλη του AV club για να έχουν τον νου τους και να φυλαχτούν από κάποιο πωλητή που πουλάει στις αγγελίες πράγματα με εντελώς ψευδή περιγραφή?

Ηρθα σε επικοινωνία για την επιστροφή του προϊόντος με τον πωλητή,και ήδη βρέθηκε λύση, άλλα αυτό είναι άσχετο με την υποχρέωση μας (θεωρώ) να ενημερώνουμε για τόσο ακραία κατάσταση τα υπόλοιπα μέλη.
(δεν μιλάω για ένα ανθρώπινο λάθος, μιλάω για κατάσταση ακραία, να περιγράφεις σε άριστη εξωτερική κατάσταση ένα μηχάνημα που το έχεις ανοίξει με μπαλντα, αν με καταλαβαίνεις τι λέω)

Θέλει μεγάλη προσοχή στο τι αγοράζουμε και από ποιον προσωπικά εμπιστεύομαι μόνον τις πραγματικες φωτογραφιες τον επι τοπου ελεγχο και φυσικα την φυσιογνωμια του πωλητη (παλιο μελος με συμμετοχη κλπ κλπ)
απο την στιγμη ομως που βρεθηκε και μαλιστα θετικη προς στην συναλλαγη λυση το θεμα θεωρειται ληξαν και μενει μονον η ταλαιπωρια σου
καλή συνέχεια

πριν από αρκετά χρόνια είδα μια αγγελία για κάτι tannoy στο πανόραμα, μετά απο διαβεβαίωση ότι ήταν σε άψογη κατάσταση όταν έφτασα στο χώρο με τα ηχεία έπαθα σοκ.
Όλα τα γούφερ και τουήτερ ήταν...πατημένα στους θόλους, το ένα ηχείο στην πίσω γωνία είχε...στρογγυλέψει (προφανώς από πτώση)...

Τον κοιτάω χωρίς να μιλάω....

....έφυγα...

παιδιά ήδη ο Lessaros προς τιμήν του μου έχει αποστείλει τα χρήματα με ταχυδρομική επιταγή. Εντάξει, οταν πρόκειται για τόσο παλιό μέλος, ένα τόσο φθηνό προιόν (που δεν έχει και γούφερ να το πατάνε τα παιδιάκια και να το βουλιάζουν!:flipout:) υπάρχει περίπτωση να μην το τσεκάρεις καν (όπως εγώ). Εγώ ακόμα και σήμερα (πέρασε το πρώτο κρίσιμο 24ωρο :grinning-smiley-043) αδυνατώ να πιστέψω ότι αυτό το πράμα που παρέλαβα το περιγράφει κάποιος ως "αριστη εξωτερική και λειτουργική κατάσταση", επαναλαμβάνω, "άριστη εξωτερική και λειτουργική κατάσταση". Υπόψιν για ένα αντικείμενο που δεν υπάρχει σημείο πανω του που δεν είναι παραβιασμένο με αιχμηρό αντικείμενο και στο φινάλε, ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.
Προσωπικά έχω αγοράσει αντικείμενο από ebay τυφλά από Ρουμανία και πωλητή με μηδενικά feedback, ε, τέτοιο πράμα δεν μου έχει ξανασυμβεί...

Το μήνυμα μου σβήστηκε από κάποιον διαχειριστή, χωρίς να ειδοποιηθώ καν, και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Υπάρχει κάποιος κανονισμός που απαγορεύει να ενημερώνουμε απλά τα μέλη του AV club για να έχουν τον νου τους και να φυλαχτούν από κάποιο πωλητή που πουλάει στις αγγελίες πράγματα με εντελώς ψευδή περιγραφή?

http://avclub.gr/forum/showthread.php/160389-Πώληση-WD-TV-Live-Hub-1-TB?p=1058046155#post1058046155

Εγώ το μήνυμα σου το βλέπω κανονικά. Μήπως να ψάχνεις καλύτερα την επόμενη φορά?

Απάντηση: Re: Σβήσημο μηνυμάτων από αγγελία, γιατί?

εμφανίστηκε ξανά ως απο μηχανής θεός!!! :grinning-smiley-043

Έψαξα να δω αν είχε σβηστεί και δεν είδα κάτι τέτοιο. Μόνο το προηγούμενο μήνυμα σου είχε σβηστεί (που έγραφες:Ευχαριστώ φίλε!Χαρηκα που σε γνώρισα, έστω και κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες!)

καλημέρα,

συγγνώμη που γράφω εδώ, δε βρήκα σχετικό thread κ δε θέλω να ανοίξω νέο θέμα, πως κάνουμε edit τα μηνύματά μας;
θυμάμαι ότι υπήρχε αυτή η δυνατότητα. τώρα δε το βρίσκω...
αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει

ΥΓ προσπαθω να κανω edit μηνυμα που πόσταρα χθες. παιζει καποιο ρολο;

καλημέρα,

συγγνώμη που γράφω εδώ, δε βρήκα σχετικό thread κ δε θέλω να ανοίξω νέο θέμα, πως κάνουμε edit τα μηνύματά μας;
θυμάμαι ότι υπήρχε αυτή η δυνατότητα. τώρα δε το βρίσκω...
αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει

ΥΓ προσπαθω να κανω edit μηνυμα που πόσταρα χθες. παιζει καποιο ρολο;
Η επεξεργασια στα μηνυματα ειναι ενεργη για 10 λεπτα μετα το ποσταρισμα, μετα τελος.

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επεξεργασία ( edit ) στο μήνυμά μας κάνουμε έως και 15 λεπτά μετά αφού το ποσταρουμε.
Μετά το εργαλείο επεξεργασίας εξαφανίζεται και δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα.

**Κωστή μαζί γράφαμε

Last edited:
για να ειμαστε 100% ακριβείς, μπορείτε να κάνετε edit το μήνυμα μέσα σε 15λεπτά κατόπιν υποβολής και τον τίτλο του μέσα στα 5 λεπτά :)

Re: Απάντηση: Σβήσημο μηνυμάτων από αγγελία, γιατί?

http://avclub.gr/forum/showthread.php/160389-Πώληση-WD-TV-Live-Hub-1-TB?p=1058046155#post1058046155

Εγώ το μήνυμα σου το βλέπω κανονικά. Μήπως να ψάχνεις καλύτερα την επόμενη φορά?

οταν παραπονεθηκε ο @tegonik σε αυτο το νημα, το ποστ του στην αγγελια δεν υπηρχε. Σημερα το πρωι εμφανιστηκε. Σχετικα με το ποστ της αγγελιας, οπως τα λεει εγιναν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σβήσημο μηνυμάτων από αγγελία, γιατί?

οταν παραπονεθηκε ο @tegonik σε αυτο το νημα, το ποστ του στην αγγελια δεν υπηρχε. Σημερα το πρωι εμφανιστηκε. Σχετικα με το ποστ της αγγελιας, οπως τα λεει εγιναν.

Επειδή δεν είχα ενημερωθεί, το ψάχνω.

ok παιδια
ηθελα να κανω edit - διόρθωση συνταξης/γραμματικης - ενα χθεσινο μου ποστ.
αφου δε γινεται δεν πειραζει.

Status
Not open for further replies.