Σβήσιμο μνήμης iphone 3gs 32gb

Στις οκτώ χθες το βράδυ είπα να "καθαρίσω" τη μνήμη του iphone που έχω για να το πάρει καθαρό ο νέος ιδιοκτήτης.

Επέλεξα από το μενού του "επαναφορά settings και καθάρισμα υπολοίπων στοιχείων" (ή κάπως έτσι) και το άφησα στην πρίζα.

Μέχρι σήμερα το πρωϊ δεν έχει τελειώσει.

Μου δείχνει το μηλαράκι και τον περιστρεφόμενο κύκλο ψιλοπαγωμένο (λέω ψιλό γιατί νομίζω ότι κινείται ανά μια ώρα περίπου).

Παίρνει τόσο πολύ η όλη διαδικασία ή κόλησε?

Πόση ώρα θέλει για να τελειώσει?

Κάπου διάβασα στο ιντερνετ για "1gb την ώρα" :bang:

Ξέρει κανείς τίποτα?

Στην δικη μου περιπτωση, οταν ηθελα να το δωσω, το εκανα sync, και μετα back up.
Εκανε μερικα λεπτα.

Θα το βαλεις σε ενα αλλο μηχανημα με itunes 10 και το itunes θα το επαναφέρει. Δεν μπορεις να το επαναφερεις με αλλο τροπo εχει μπει σε recovery mode. Εχεις mac υποθετω και jailbrake. Το τηλ λόγω jailbrake σου τα κανει αυτα. Το κανει και σε μενα δεν ξερω γιατι.

Απάντηση: Re: Σβήσιμο μνήμης iphone 3gs 32gb

Θα το βαλεις σε ενα αλλο μηχανημα με itunes 10 και το itunes θα το επαναφέρει. Δεν μπορεις να το επαναφερεις με αλλο τροπo εχει μπει σε recovery mode. Εχεις mac υποθετω και jailbrake. Το τηλ λόγω jailbrake σου τα κανει αυτα. Το κανει και σε μενα δεν ξερω γιατι.

Δε κάνει τίποτα στο μηχάνημα της δουλειάς (windows 7 - itunes 10).

Κολλημένο στο μηλαράκι με το δίσκο να περιστρέφεται αργά. Ίσως και μια φορά το μισάωρο.

Μερικές φορές σβήνει, ξανανοίγει μόνο του και βγαίνει σκέτο το μήλο (χωρίς περιστρεφόμενο δίσκο).

Από χθες στις 8 είναι έτσι.

Μπορώ να κάνω κάτι με συνδυασμό πλήκτρων για να το επαναφέρω?

Δε με πειράζει αν χρειάζεται να βάλω το τελευταίο firmware.

Απάντηση: Re: Σβήσιμο μνήμης iphone 3gs 32gb

Κρατα πατημενο το power με το home μεχρι να σβησει και μετα βαλτο στο itunes

Σβήνει, αλλά ανοίγει ξανά σε ένα δευτερόλεπτο και...συνεχίζει.

Το itunes δεν το βλέπει.

λεπόν, το κινητό restorάρεται.

Το γράφω εδώ γιατί για να δω πως ακριβώς επανέρχεται...ίδρωσα!

Το κινητό ήταν jb στην επόμενη από την 3.1.3.

Έκανα το λάθος να πατήσω διαγραφή δεδομένων και ρυθμίσεων από το κινητό.
Έτσι κόλησε σε μια κατάσταση με το μηλαράκι από χθες το βράδυ.

Πατώντας τα δυο πλήκτρα (power-home) το μόνο που κατάφερα να κάνω είναι...reboot.

Η λεφτομέρεια που έκανε τη διαφορά ήταν ότι έπρεπε μεν να πατήσω τα δυο πλήκτρα αλλά να μην αφήσω το home button.

Έτσι έκανα και έβγαλε το σηματάκι του itunes.

Το είδε, έκανα restore και τώρα περιμένω.... :stupid:

Και το ιδιο προβλημα θα εχεις και με το 4 οταν πας να το κανεις update με νεο fw ή restore ασχετα αν ειναι ή δεν ειναι jb η συσκευή. Εχε το νου σου.

Και το ιδιο προβλημα θα εχεις και με το 4 οταν πας να το κανεις update με νεο fw ή restore ασχετα αν ειναι ή δεν ειναι jb η συσκευή. Εχε το νου σου.

δλδ ? τι προβλημα θα εχει ?

εχω κανει και update και restore και δεν ειχα τετοιο προβλημα ...

αμα ειναι jb και το κανεις restore from backup

τοτε θα χαθει το jb

τι προβλημα αλλο ?

αρα πρωτα jb μετα sync ...

Δεν έσβησες τίποτα όμως έτσι. Μόνο backup το πήρες.

Θες να πεις οτι αυτος που του το εδωσα, εχει μεσα οτι ειχα ?

Δεν νομιζω, το τσεκαρισα πριν το δωσω.

Βασικά στο 4ρι που περιμένω θα αργήσω πολύ να του κάνω jb (αν του κάνω)...

Ούτως ή άλλως στο 3gs είχα χίλιες δυο βλακείες μέσα, μπαίνουμε στο τριπάκι ότι είναι τσάμπα και βάζουμε ότι να'ναι...

2-3 εφαρμογές που αξίζουν να πληρώσω θα βάλω και...μουσικές!

Παρολα αυτα Στελιο οπως σου ειπα και πριν αμα κανεις update σε 4.1 ενδέχεται να παθεις το ιδιο πραγμα. Στο λεω γιατι το επαθα εγω με το 4αρι και χωρις να ειναι jailbrake.

Θες να πεις οτι αυτος που του το εδωσα, εχει μεσα οτι ειχα ?

Δεν νομιζω, το τσεκαρισα πριν το δωσω.

Αν έκανες sync και backup χωρίς restore δεν έσβησες τίποτα.
Εκτός αν έκανες και restore μετά.

Δεν θυμαμαι, μαλλον εκανα και restore. Δεν ειχε παντως τιποτε μεσα οταν το εδωσα