SCD-XA5400 ES -->upgrade

Re: Απάντηση: Re: SCD-XA5400 ES -->upgrade

Τον ρωτησα εγω,ειναι του γαμπρου του,και επειδη εχει πολλα τρανσπορτ,μαλλον πουλαει το λιγοτερο καλο.

Το συγκεκριμένο player είναι εξαιρετικό και είναι πραγματικά κρίμα να χρησιμοποιείται μόνο ως transport.

Για πες λιγα παραπανω γιατι σε εχασα.

Πως γινεται και που χανεις αν χανεις?

Thanks.

To χάσιμο αφορά το οτι πρέπει να γράψεις δισκάκια και το γεγονός οτι πολλοί (για λόγους όχι παράλογους αλλα ούτε και πολύ σοβαρούς) έχουν πάθει "αλλεργία" με αυτά.

Τώρα το SONY έχει την δυνατότητα να αναπαράγει δισκάκια DVD ROM με αρχεία DSF (=DSD) τα οποία είτε μπορούμε να τα δημιουργήσουμε μέσω ενός εγγραφέρα της KORG όπως το ΜR-1000 ή το ΜR-2 που έχω εγώ απο αναλογικές πηγές όπως ένα καλό πικάπ, ένα μπομπινόφωνο η ένα ..SACD..
ή μετατρέποντας τα 96/24 ή 192/24 και λοιπά flac σε dsd μέσω του δωρεάν προγράμματος AUDIOGATE της KORG που διατίθεται σαν συνοδό των recorders της εταιρίας.

Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα με έχουν ενθουσιάσει!

Απάντηση: Re: SCD-XA5400 ES -->upgrade

To χάσιμο αφορά το οτι πρέπει να γράψεις δισκάκια και το γεγονός οτι πολλοί (για λόγους όχι παράλογους αλλα ούτε και πολύ σοβαρούς) έχουν πάθει "αλλεργία" με αυτά.

Τώρα το SONY έχει την δυνατότητα να αναπαράγει δισκάκια DVD ROM με αρχεία DSF (=DSD) τα οποία είτε μπορούμε να τα δημιουργήσουμε μέσω ενός εγγραφέρα της KORG όπως το ΜR-1000 ή το ΜR-2 που έχω εγώ απο αναλογικές πηγές όπως ένα καλό πικάπ, ένα μπομπινόφωνο η ένα ..SACD..
ή μετατρέποντας τα 96/24 ή 192/24 και λοιπά flac σε dsd μέσω του δωρεάν προγράμματος AUDIOGATE της KORG που διατίθεται σαν συνοδό των recorders της εταιρίας.

Σε επιασα.
Αν και εγω ακουω απο mac mini , ευτυχως ομως ειμαι απο αυτους που δεν εχουν καμια αλλεργια στα δισκακια.

Αν το οπτικό του SCD-XA5400 ES έχει την ίδια αξιοπιστία με το οπτικό του PS3 τότε χαιρετίσματα.

Αν το οπτικό του SCD-XA5400 ES έχει την ίδια αξιοπιστία με το οπτικό του PS3 τότε χαιρετίσματα.
Το player έχει πέντε χρόνια εγγύηση και τουλάχιστον 10 χρόνια διαθεσιμότητα ανταλλακτικών.
Πάντως εγώ έχω πάρει ενα λέιζερ/τράνσπορτ κάβα γιατι το μέλλον προβλέπεται ζοφερό λόγω μνημονίου και προσεχώς τετραμελούς οικογένειας και αντε να βρείς τόσο καλό player σε τέτοια τιμή ξανα..

Απάντηση: Re: SCD-XA5400 ES -->upgrade

Το player έχει πέντε χρόνια εγγύηση και τουλάχιστον 10 χρόνια διαθεσιμότητα ανταλλακτικών.
Πάντως εγώ έχω πάρει ενα λέιζερ/τράνσπορτ κάβα γιατι το μέλλον προβλέπεται ζοφερό λόγω μνημονίου και προσεχώς τετραμελούς οικογένειας και αντε να βρείς τόσο καλό player σε τέτοια τιμή ξανα..

νομίζω ότι θ´αγοράσω κι εγώ κάβα...μας έχεις δώσει αναλυτικές λεπτομέρειες στο άλλο θέμα και θα το μεθοδεύσω...thanks!!

Re: Απάντηση: Re: SCD-XA5400 ES -->upgrade

...και από ηχεία νομίζω τα ATC SCM40....-bye-
Ειδικά με αυτά τα τελευταία έχουν "σπάσει τα ρολόγια" ξεπερνώντας κάθέ όριο.
Νομίζω το θέμα με τις περισσότερες επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις/απαντήσεις ποτέ..

Last edited:
Re: Απάντηση: SCD-XA5400 ES -->upgrade

το 5400 στο σύστημα μου έπαιξε καλύτερα και από επώνυμη υλοποίηση sabre εξ ελβετιας ( νομίζω δεν πρέπει να πω κάτι παραπάνω )

όχι ...άστο καλύτερα-bye-

α καλά...
αν είναι έτσι...
1500 δολάρια το κοργκ + βάλε βγάλε....

μουσική θέλουμε να ακούσουμε:damnyou:

Μα είσαι με τα καλά σου?
Το KORG MR2 680 ευρώ το πήρα.
H ανακρίβεια σου αλλα και η σιγουριά με την οποία την παρουσιάζεις πραγματικά καλύτερα να μείνει ασχολίαστη...

Μα είσαι με τα καλά σου?
Το KORG MR2 680 ευρώ το πήρα.
H ανακρίβεια σου αλλα και η σιγουριά με την οποία την παρουσιάζεις πραγματικά καλύτερα να μείνει ασχολίαστη...

δε μου λες?
με ξέρεις κι από χτες και βγάζεις αποφθέγματα ?

δεν ξέρω ποιό έχεις, το mr1000 πχ κοστίζει πάνω κάτω 1200 και βάλε.
Εδώ ρωτάει ο κόσμος αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως dac και εσύ προτείνεις να πάρουμε τα dvd ή sacd να τα ριπάρουμε, να τα περάσουμε στο korg, και μετά να τα κάψουμε και να τα ακούμε dsd στο sony.

Δηλαδή να καταλάβω, ποιός δουλεύει ποιόν?
αν εσένα σου αρέσει να κάνεις αυτό το δρομολόγιο για να ακούσεις μουσική δεν σημαίνει ότι αρέσει σε όλους.
Και να είσαι πιό ευγενικός με τους συνομιλητές σου.

όπα παιδιά παρεξήγηση ,
δεν χρειάζεται κανένα korg για να γίνει παιχνίδι
το πρόγραμμα της korg χρειάζεται το audiogate που είναι free και υπάρχει για pc αλλά και για mac
παίρνεις τα φλακια τα 24-96 24-192 τα ρίχνεις μέσα στο audiogate και στα ψήνει σε κανένα 10 λεπτο σε ένα dvd-r σαν dxd 1bit 2.8mhz

ΠΡΟΣΟΧΗ
τα δισκάκια που παράγει το audiogate ΔΕΝ παίζουν σε όλα τα sacd
μόνο στα εξής μοντέλα της σονυ PS3 - 5400 - XE800
αν έχετε κάποιο από τα 3 δοκιμάστε το

όπα παιδιά παρεξήγηση ,
δεν χρειάζεται κανένα korg για να γίνει παιχνίδι
το πρόγραμμα της korg χρειάζεται το audiogate που είναι free και υπάρχει για pc αλλά και για mac
παίρνεις τα φλακια τα 24-96 24-192 τα ρίχνεις μέσα στο audiogate και στα ψήνει σε κανένα 10 λεπτο σε ένα dvd-r σαν dxd 1bit 2.8mhz

Πέστα ρε φίλε.
Γιατι κάποιοι εδω θα μας βγάλουν τρελούς..

δε μου λες?
με ξέρεις κι από χτες και βγάζεις αποφθέγματα ?

δεν ξέρω ποιό έχεις, το mr1000 πχ κοστίζει πάνω κάτω 1200 και βάλε.
Εδώ ρωτάει ο κόσμος αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως dac και εσύ προτείνεις να πάρουμε τα dvd ή sacd να τα ριπάρουμε, να τα περάσουμε στο korg, και μετά να τα κάψουμε και να τα ακούμε dsd στο sony.

Δηλαδή να καταλάβω, ποιός δουλεύει ποιόν?
αν εσένα σου αρέσει να κάνεις αυτό το δρομολόγιο για να ακούσεις μουσική δεν σημαίνει ότι αρέσει σε όλους.
Και να είσαι πιό ευγενικός με τους συνομιλητές σου.

Το μόνο που έχω να σου πώ αγαπητε οτι ο τόνος και το ύφος σου και σε αυτο εδώ το post που σου quotάρω αλλα και γενικότερα ντροπιάζει την ιδιότητα σου ως γενικού διαχειριστή.
Και κάπου εδώ το κλείνω γιατι πέρα απο το οτι δεν έχει νόημα δεν είναι δική μου δουλειά να σου κάνω συστάσεις.
Over and out (χωρίς emoticons).

Last edited:

ΠΡΟΣΟΧΗ
τα δισκάκια που παράγει το audiogate ΔΕΝ παίζουν σε όλα τα sacd
μόνο στα εξής μοντέλα της σονυ PS3 - 5400 - XE800
αν έχετε κάποιο από τα 3 δοκιμάστε το

Εννοείται αλλα έκανες πολύ καλά που το ξεκαθάρισες! :a0210: