schaub lorenz ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ.

tigerakos

New member
30 August 2010
3
Καλημέρα καλός σας βρήκα έχω μια schaub lorenz 5 χρόνια παλιά τεχνολογίας και είχε κάποιο καιρό που αργούσε να ανοίξει μετά όμως από ένα μηνά που έλειπα δεν ανοίγει καθόλου πάει η εντολή ανάβει το λαμπάκι σαν να λειτούργει αλλά ούτε εικόνα ούτε ήχο.
Έψαξα να βρω μάστορα αλλά για την διάγνωση και μονό μου ζήτησε 20 την φτιάξω δεν την φτιάξω έτσι δεν ξέρω αν αξίζει η πρέπει να πάρω καινούργια την έχω χρησιμοποιήσει λίγο σχετικά μονό όσο σπουδάζω
Αν έχει κάποιο μια ιδέα τι μπορεί να είναι και τι κόστος μπορεί να έχει παρακαλώ να μου πει .
Σας ευχαριστώ

Καλώς ήρθες.

To θέμα σου μεταφέρθηκε στην σωστή κατηγορία.

Υ.Γ Αν έχεις την δυνατότητα αγόρασε καινούργια. Με 600 ευρώ μπορείς πλέον να πάρεις 50άρα.

Δεν έχω την δυνατότητα να πάρω καινούργια εδω καλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να την φτιάξω για αυτό ρώτησα αν κάποιος ξέρει κόστος να φτιαχτεί γιατί και η διάγνωση μονό κάνει 20 τραγικό πιστεύω δλδ έλεος

Δεν έχω την δυνατότητα να πάρω καινούργια εδω καλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να την φτιάξω για αυτό ρώτησα αν κάποιος ξέρει κόστος να φτιαχτεί γιατί και η διάγνωση μονό κάνει 20 τραγικό πιστεύω δλδ έλεος

Αν, το πρόβλημα της είναι κάποιος-οι χαλασμένος ηλεκτρολυτικός(μάλλον), δεν νομίζω το κόστος να ξεπερνά τα 40-50 ευρώ .

Και στο μέλλον,αν μπορείς, απόφυγε τις "Made in Turkey" επιλογές,από τα φυλλάδια των ηλεκτρονικών πολυκαταστημάτων...