Σχέδια κατασκευών

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961
Έριξα μια ματιά και δεν είδα τέτοιο νήμα, οπότε το ξεκινάω .

Εδώ βάζουμε μόνο σχέδια από κατασκευές ξύλινες ή μη..

Έχω ανεβάσει στο dropbox ενα zip αρχείο με πολλά σχέδια από το Mikes Woodworking για αρχή, πατήστε εδώ για να το κατεβάσετε.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σχέδιο για
Σουβερ παλετάκια !!!!

Ωραιος AFam ! ευγε. τοχα σκεφτει και γω για σχετικο θρεντ.

Thanks Μπαμπη & Πανο για τις "ακρες" :smile: κατι ειχα βρει και γω, αλλα μετα ειδα οτι θελουν φραγκακια για τα πληρες σχεδια.. σε βαζουν στη μπριζα και μολις τσιμπησεις σε στελνουν ταμείο.. :D

Δεν θέλουν όλα φράγκα, υπάρχουν αρκετά ελεύθερα

Προσφερθηκε ενα μελος μας να ανεβασει pdf αμερικανικων περιοδικων για woodworking τα οποια ειχε κατεβασει απο το διαδικτυο. Δεν γινεται..

Τα έχω βρει και εγώ, μπορούν να μπουν απευθείας τα λινκ δεν χρειάζεται να τα κατεβάζουμε πρώτα !!!

Έριξα μια ματιά και δεν είδα τέτοιο νήμα, οπότε το ξεκινάω .

Εδώ βάζουμε μόνο σχέδια από κατασκευές ξύλινες ή μη..

Έχω ανεβάσει στο dropbox ενα zip αρχείο με πολλά σχέδια από το Mikes Woodworking για αρχή, πατήστε εδώ για να το κατεβάσετε.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σχέδιο για
Σουβερ παλετάκια !!!!

Eξαιρετικό thread και σχέδια, απλά :grinning-smiley-043
Να 'σαι καλά AFam.

Τα έχω βρει και εγώ, μπορούν να μπουν απευθείας τα λινκ δεν χρειάζεται να τα κατεβάζουμε πρώτα !!!

Νομιζω οτι ειναι ακριβως το ιδιο, νομικα μιλωντας, και ισως το φορουμ να εχει προβλημα.

Ας το δει ομως καλυτερα και ο Γ.Κυριακαρακος με την διοικηση, επειδη το θεμα ειναι καπως λεπτο.

Από ότι έχω διαβάσει μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί οι Αμερικάνοι τα ανεβάζουν συνέχεια.. είναι ούτως η άλλως από παλιά περιοδικά..

Μακαρι να ειναι ετσι.
Ο πλουτος της πληροφοριας και ο τροπος παρουσιασης DIY κατασκευων αυτων των περιοδικων ειναι απεριγραπτος.

Θα το δουμε αμεσα.