σχέδιο ενισχυτή

Τι τα θες τα εξόδου?
δεν θα τον πάρεις σε κιτ απο έξω? σε αυτή τη περίπτωση τα έχει όλα μέσα.
ο 600βατ είναι οκ για ψηφιακό από ισχύ.
από ταση πόσο είναι ?

τον μ/σ τον εχω λυσει και θα τυληξω εγω το δευτερεύων οσα βολτ χρειαστεί..για αυτον τον ενισχυτή 2χ62 πιστεύω ειναι μια χαρα...

ναι ρε παιδια ωραια και το πηρα απο το ebay..ποιοσ μου εγκειατε οτι τα παπ@@@ρ@κια του ebay βγαζουν τα βαττ που υπόσχονται και το οτι δεν θα γίνουν φλαμπε μολισ τα τσιτώσεις λιγο??:furious3: ενο εδω εχουμε το σχηματικό και μπορουμε να δουμε αν ο ενισχυτής ειναι καλώς η οχι...:ernaehrung004:

Σορρυ αλλα εχασα την μπαλα αν μιλαμε για το Ρ68 ειναι ετσι οπως τα λεω .... μηπως μιλαμε για τιποτα αλλο ?

Σωστα .. στο Ρ68 υπαρχουν τρια τρανσιστορ τα δυο οδηγα και ο ενισχυτης τασεως που πρεπει να μπουν σε τοπικη ψυκτρα και πανω τους οι διοδοι που αισθανονται το ρευμα ηρεμιας .

Σαφως θα συνιστουσα την αυθεντικη πλακετα μια και τα κυκλωματα αυτα ( ταξης ΑΒ+Β ) ειναι ευαισθητα σε αυτο το θεμα κατιτις παραπανω απο τα συνηθισμενα ακολουθα εκπομπου ταξης ΑΒ ]

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

ναι μηλαμε για τον p68..(το link που βρησκετε στο πρωτο post)..
αααααα εγω νομιζα πωσ οι διοδοι επρεπε να μπουν στην ψηκτρα των τελικων τρανσιστορ....
υπαρχει καποιοσ τροποσ να δουμε αν αυτα http://viewitem.eim.ebay.gr/1Pair-N...L4302A-Amplifier-transistor/130738212193/item ειναι καραμαιμου του κερατα???:hanged:

αυθεντικα δειχνουν αλλα μονο ενα ζευγαρι τι να τα κανεις ? πρεπει να τα παρεις ολα ιδια και φυσικα μετο ιδιο batch

Ο μετασχηματιστης σου ποση ταση εχει στην εξοδο ?

o μ/σ μου θα αποκτήσει εξοδο 2χ60...(αν τελικά φτιαξω αυτον τον ενισχυτή..)
σε αλλο forum μου προτηναν αυτο http://viewitem.eim.ebay.gr/YJ-New-...15Dspeaker-protection-board/160831912076/item φαινετε φτηνη λύση και αν εχει και αποδοση 95% που εχουν οι class d θα βγαλει κοντα 600 watt τσα 4 ohm με τον μ/σ που εχω..τι λεσ λεει τπτ??αν αλλαξω τουσ ηλεκτρολυτικούς με κατι μεγαλύτερο και βαλω μια μεγαλύτερη ψητρα λεσ να γίνει τπτ?(με ενδιαφέρει να μην καει σε κανένα παρτακι και γίνω και ρεζιλι...η ποιότητα ηχου δεν με νοιαζει αφου θα οδηγει sub..)

ΑΝ ΕΧΕΙ εξοδο 2χ60 εναλασσομενο ειναι πολυ γιατι ανορθωμενο θα περασει τα 80 βολτ ...αρα δεν κανει για αυτη την δουλεια

οσο για τα ταξη d να εισαι σιγουρος οτι

--- ο ηχος τους δεν ειναι ιδιος με τα ΑΒ
---Οτι στην πλακετα αυτη θα χρειαστεις και το αναλογο τροφοδοτικο
---Και τελος οτι το κυκλωμα του elliot οτι και να γινει ειναι 100% επισκευασιμο σε σχεση με την ταξη D

ok αρα παμε για τον ενησχυτη του eliot.. με τον μ/σ που εχω ποσα πραγματικα βαττ προκειτε να βγαλει ο ενησχυτησ??(με +- 70vdc)
κανενα προβλημα με τον μ/σ θα τον κανω 2χ50..(καλυτερα κιολασ λιγοτερεσ σπειρεσ και λιγοτερο συρμα):2thumb22sup:

o ψηφιακός που λες ειναι με το irs2092 που λέγαμε και παραπάνω.
ειναι ευκολα επισκευασιμος αφου απλα αν καει αλλάζεις τα παντα που ειναι 3 πράγματα, το ic και τα μοσφετ.
ψήκτρα δεν θελει παραπάνω και βγαζει με πολυ μικρότερο τροφοδοτικό απο τον ΑΒ την ιδια ισχυ αλλα και πολυ παραπάνω αφου με αλλα μοσφετ φτάνεις μεχρι +-100βολτ.
αυτά ειναι τα πλεονεκτήματα της ταξης Δ. απο εκει και περα όντως δεν παίζει το ιδιο αλλα για την δουλειά που το θες ειναι καλύτερο.
το καλυτερο που μπορεις να πάρεις ειναι αυτο
http://global.ebay.com/IRAUD350-03-...34NB20-35A-Power-transistor/110894993620/item
γιατι φοράει απο τη μανα του μεγάλα μοσφετ και μπορει να δουλέψει μεχρι και 2ομ σε αυτες τις τασεις.

kontr μου αρεσει και αυτο το module αλλα δεν ξερω τι να κανω τελικά...απο αποψη χρηματων με σημφερει γιατι μονο τα τελικα τρανσιστορ για τον ενησχυτη του eliot κανουν 24 ευρωωωω!!!!
και με 600 watt μ/σ θα παρω κοντα στα 600 watt στα 4 ohm αλλα δεν ξερω κατα ποσο βγαζει τα watt που υποσχετε και σκευτομαι και τουσ τελινιακουσ μην μου χρεώσουν κανενα αστρονομικο ποσο...

ρε σακη ειδα στον π68 του ελιοτ οτι βγαζει 250watt στα 8 ωμ με +- 70βολτ..τι γίνετε ομωσ στα 4 ωμ?ποσα βαττ βγαζει δεν εχω καταλαβει..