Ενδιαφερουσα ερμηνεια περι εγωισμου (αυτη που δινεις).
Δεν μπορω να πω οτι την αντιλαμβανομαι, πληρως.
Αλλα, ετσι κι αλλιως, δεν αντιλαμβανομαι πλειστα αλλα.
Εκει θα κολλησουμε .....
Να σου εξηγήσω τι νομίζω, και τι με έκανε να σου πω για λάθος.
Βασικά τα αντρουά δεν μεγαλώνουν ποτέ. Και ο λόγος που δεν μεγαλώνουν είναι γιατί τα βλέπουν υπό το πρίσμα του εγωισμού τους. Όχι ότι δεν έχουν και οι γυναικουά εγωισμό, αλίμονο. Όμως όπως το έγραψες με τη μιλφάρα, μου έδωσες την εντύπωση ότι κρατιόσουν, για κάποιο λόγο; Για ποιον; Να σου πω αμέσως: για να μη νομίσει κάτι άλλο και εσύ βρεθείς σε δύσκολη θέση. Άρα έβαλες το εγώ πιο πάνω απ' όλα. Του στυλ να έχουμε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Αυτό ήταν φάουλ #1. Έχει να κάνει με το εγώ.
Το φάουλ#2 ήταν εκεί που άρχισες να λες για το σχολείο και το σκληρόπετσο. Βασικά πάλι το εγώ έβαλες μπροστά. Να μην πληγωθείς πάν' απ' όλα. Και το ρίχνεις στην άλλη πλευρά γιατί σου φαίνεται σκληρόπετση επειδή δεν σκέφτηκε τα δικά σου αισθήματα. Πάλι το εγώ έβαλες, πάλι τα δικά σου αισθήματα.
Τα παραπάνω είναι ακριβώς αυτά για τα οποία διαμαρτύρονται οι γυναίκες για τους άντρες. Ότι βάζουν το εγώ πάνω απ' όλα. Μην ξεχνάς ότι εσύ από τη φύση δεν έχεις τα ίδια θέματα που θα έχουν αυτές και που για το λόγο αυτό η φύση τους έβαλε σε αυτή τη θέση. Τη θέση να επιλέγουν.
Με λίγα λόγια, ούτε κοινωνικά έχεις το ίδιο πρόβλημα, ούτε βιολογικά, και έχεις και περισσότερη δύναμη και τέλος έχεις και ένα μέρος που εκ των πραγμάτων σε βοηθά να μην πιάνει μελάνι σε όλα αυτά. Γενικώς ξεπερνάς πολύ πιο εύκολα ως άντρας. Όμως παρ' όλα αυτά δεν θέλεις να το δεχτείς.
Αυτά.
Last edited: