Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Ενδιαφερουσα ερμηνεια περι εγωισμου (αυτη που δινεις).
Δεν μπορω να πω οτι την αντιλαμβανομαι, πληρως.
Αλλα, ετσι κι αλλιως, δεν αντιλαμβανομαι πλειστα αλλα.
Εκει θα κολλησουμε .....

Να σου εξηγήσω τι νομίζω, και τι με έκανε να σου πω για λάθος.
Βασικά τα αντρουά δεν μεγαλώνουν ποτέ. Και ο λόγος που δεν μεγαλώνουν είναι γιατί τα βλέπουν υπό το πρίσμα του εγωισμού τους. Όχι ότι δεν έχουν και οι γυναικουά εγωισμό, αλίμονο. Όμως όπως το έγραψες με τη μιλφάρα, μου έδωσες την εντύπωση ότι κρατιόσουν, για κάποιο λόγο; Για ποιον; Να σου πω αμέσως: για να μη νομίσει κάτι άλλο και εσύ βρεθείς σε δύσκολη θέση. Άρα έβαλες το εγώ πιο πάνω απ' όλα. Του στυλ να έχουμε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Αυτό ήταν φάουλ #1. Έχει να κάνει με το εγώ.

Το φάουλ#2 ήταν εκεί που άρχισες να λες για το σχολείο και το σκληρόπετσο. Βασικά πάλι το εγώ έβαλες μπροστά. Να μην πληγωθείς πάν' απ' όλα. Και το ρίχνεις στην άλλη πλευρά γιατί σου φαίνεται σκληρόπετση επειδή δεν σκέφτηκε τα δικά σου αισθήματα. Πάλι το εγώ έβαλες, πάλι τα δικά σου αισθήματα.

Τα παραπάνω είναι ακριβώς αυτά για τα οποία διαμαρτύρονται οι γυναίκες για τους άντρες. Ότι βάζουν το εγώ πάνω απ' όλα. Μην ξεχνάς ότι εσύ από τη φύση δεν έχεις τα ίδια θέματα που θα έχουν αυτές και που για το λόγο αυτό η φύση τους έβαλε σε αυτή τη θέση. Τη θέση να επιλέγουν.
Με λίγα λόγια, ούτε κοινωνικά έχεις το ίδιο πρόβλημα, ούτε βιολογικά, και έχεις και περισσότερη δύναμη και τέλος έχεις και ένα μέρος που εκ των πραγμάτων σε βοηθά να μην πιάνει μελάνι σε όλα αυτά. Γενικώς ξεπερνάς πολύ πιο εύκολα ως άντρας. Όμως παρ' όλα αυτά δεν θέλεις να το δεχτείς.

Αυτά.

Last edited:
Κατ'αρχην ...
εγραψα "γιατι ειναι εγωιστικο οταν χρειαζεσαι 2 και 4 και 6 μηνες να ξεπερασεις εναν χωρισμο".
Που σημαινει οτι ειδα καποιες να κυκλοφορουν στην Τσιμισκη αγκαλιτσα με τον καινουργιο τους ...
2 βδομαδες μετα ! (Οκ, εγω ειμαι ο σκληροπετσος :laugh::laugh::laugh:) To θεμα ΔΕΝ ειναι οτι πρεπει να
ξεπερναμε εναν χωρισμο αλλα ΠΟΤΕ τον ξεπερναμε (ο καθενας, ξεχωριστα). Aπο την αλλη,
απο οσους φιλους γνωρισα στην ζωη μου, μονο ΕΝΑΣ, ξεπερνουσε χωρισμους εν ριπη οφθαλμου.
Και δεν ειχα μονο δεκα φιλους στην ζωη μου. Ολα αυτα .... κατι δειχνουν !

Δευτερον,
η μιλφαρα (που εξηγησα οτι δεν ηταν μιλφαρα, αλλα μια ανυπαντρη 40αρα που προσεχε την εμφανιση της)
γνωριζε ΑΚΡΙΒΩΣ τι ηθελα απο την δευτερη κιολας φορα που βρεθηκαμε. ΑΡΑ δεν παρεσυρε κανεις κανεναν
να νομιζει πραγματα και να τρωει τα μουτρα του (μετα). Ακομα και αυτη εδειχνε με τον τροπο της οτι ηθελε
.... βολτoυλες και κουβεντουλες. Εγω υπεθεσα οτι αυτα ηταν ορντερβ. ΔΕΝ ηταν ορντερβ και φανηκε μετα.
Κανεις δεν φερθηκε εγωιστικα, ειδικα στην περιπτωση που αναφερεις. Το διαστημα των δυο μηνων περασε
επειδη δεν μπορουσαμε να βρισκομαστε καθημερινα. Αλλιως ........... θα ηταν διαστημα μιας βδομαδας !
ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ απο φοβο μην την χασω (ουτε απο συμφεροντολογισμο) αλλα απο ευγενεια και τακτ.
Εκτος ..... αν και αυτα, θεωρουνται προσχηματικος εγωισμος !

Τριτον,
απο ποτε, καποιος που δεν θελει να πληγωνεται, θεωρειται εγωιστης ?
Δεν εγραψα οτι δεν γουσταρω να ασχοληθω με τα συναισθηματα της γυναικας που ερωτευθηκα.
Εγραψα οτι δεν γουσταρω να ειμαι ΜΟΝΟ εγω αυτος που ασχολουμαι, σαν να ειμαι κωπηλατης σε γαλερα.
Καποια στιγμη πρεπει να βγω στο καταστρωμα και να δω που παει το πλοιο (σχεση), ετσι δεν ειναι ?

Τεταρτον,
το τι ρολο επιφυλασσει η Φυση για την γυναικα και τον αντρα, επισης γνωριζω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
Το οτι αυτες εχουν αναφαιρετο δικαιωμα στην μητροτητα, δεν συνεπαγεται μια χαλαρη θηλια στον λαιμο μου.
Απο την αλλη, επειδη μιλας περι αντρουα, το οτι διαθετω κοχονες, δεν αποτελει την παραμικρη αποδειξη οτι ειμαι
χοντροπετσος και γραψα@@δης. Ολα αυτα ειναι (και ηταν) κοινωνικοι κομφορμισμοι που περασαν στο υποσυνειδητο
... και δεν περασαν την βασανο της προσεκτικης εξετασης, ΠΟΤΕ ! Σε καμια περιπτωση το δικαιωμα του αλλου (αλλης)
δεν αποτελει υποχρεωση δικη μου (και μαλιστα με πιθανο τραγικο "θυμα" ενα παιδι που δεν εχει ακομα γεννηθει).

Ειναι εγωισμοι, ολα αυτα ?

Τι κριμα που πισω απο την στιχομυθια μας .... κρυβονται τοσοι αναγνωστες που μας διαβαζουν αλλα ....
η γραπτη τους αποψη ενδεχεται να χει δυνητικη ισχυ ... αυτοχειριας ! Κατανοω την θεση τους ... και
το αθορυβο της "διελευσης" τους απο το νηματακι ! :flute:

Last edited:
Κατ'αρχην ...
εγραψα "γιατι ειναι εγωιστικο οταν χρειαζεσαι 2 και 4 και 6 μηνες να ξεπερασεις εναν χωρισμο".
Που σημαινει οτι ειδα καποιες να κυκλοφορουν στην Τσιμισκη αγκαλιτσα με τον καινουργιο τους ...
2 βδομαδες μετα ! (Οκ, εγω ειμαι ο σκληροπετσος :laugh::laugh::laugh:) To θεμα ΔΕΝ ειναι οτι πρεπει να
ξεπερναμε εναν χωρισμο αλλα ΠΟΤΕ τον ξεπερναμε (ο καθενας, ξεχωριστα). Aπο την αλλη,
απο οσους φιλους γνωρισα στην ζωη μου, μονο ΕΝΑΣ, ξεπερνουσε χωρισμους εν ριπη οφθαλμου.
Και δεν ειχα μονο δεκα φιλους στην ζωη μου. Ολα αυτα .... κατι δειχνουν !

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δευτερον,
η μιλφαρα (που εξηγησα οτι δεν ηταν μιλφαρα, αλλα μια ανυπαντρη 40αρα που προσεχε την εμφανιση της)
γνωριζε ΑΚΡΙΒΩΣ τι ηθελα απο την δευτερη κιολας φορα που βρεθηκαμε. ΑΡΑ δεν παρεσυρε κανεις κανεναν
να νομιζει πραγματα και να τρωει τα μουτρα του (μετα). Ακομα και αυτη εδειχνε με τον τροπο της οτι ηθελε
.... βολτoυλες και κουβεντουλες. Εγω υπεθεσα οτι αυτα ηταν ορντερβ. ΔΕΝ ηταν ορντερβ και φανηκε μετα.
Κανεις δεν φερθηκε εγωιστικα, ειδικα στην περιπτωση που αναφερεις. Το διαστημα των δυο μηνων περασε
επειδη δεν μπορουσαμε να βρισκομαστε καθημερινα. Αλλιως ........... θα ηταν διαστημα μιας βδομαδας !
ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ απο φοβο μην την χασω (ουτε απο συμφεροντολογισμο) αλλα απο ευγενεια και τακτ.
Εκτος ..... αν και αυτα, θεωρουνται προσχηματικος εγωισμος !

Εντάξει, ας μην την πούμε μιλφάρα ας την πούμε κούγκαρ.
Το εξήγησα νομίζω το λάθος. Ποιο τακτ? Τι σου κέρδισε το τακτ? Μήπως περίμενες να εκτιμήσει το τακτ για να κάνει αυτή το πρώτο βήμα; Νομίζω πως ξεκάθαρα σου έδειχνε το δρόμο κι εσύ... έβαλες αυτογκόλ.
Και πάλι, αυτή είναι η γνώμη μου, δεν περιμένω να την ασπαστείς.

Τριτον,
απο ποτε, καποιος που δεν θελει να πληγωνεται, θεωρειται εγωιστης ?
Δεν εγραψα οτι δεν γουσταρω να ασχοληθω με τα συναισθηματα της γυναικας που ερωτευθηκα.
Εγραψα οτι δεν γουσταρω να ειμαι ΜΟΝΟ εγω αυτος που ασχολουμαι, σαν να ειμαι κωπηλατης σε γαλερα.
Καποια στιγμη πρεπει να βγω στο καταστρωμα και να δω που παει το πλοιο (σχεση), ετσι δεν ειναι ?

Εάν δεν θέλεις να πληγώνεσαι τότε δεν είναι ο έρωτας πεδίο ασφάλειας.
Το τι γουστάρεις εσύ, δεν σημαίνει ότι το γουστάρει υποχρεωτικά και ο άλλος. Τον ρώτησες; Ή περιμένεις να το ασπαστεί γιατί εσύ νομίζεις ότι δεν μπορεί να είσαι λάθος;

Τεταρτον,
το τι ρολο επιφυλασσει η Φυση για την γυναικα και τον αντρα, επισης γνωριζω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
Το οτι αυτες εχουν αναφαιρετο δικαιωμα στην μητροτητα, δεν συνεπαγεται μια χαλαρη θηλια στον λαιμο μου.
Απο την αλλη, επειδη μιλας περι αντρουα, το οτι διαθετω κοχονες, δεν αποτελει την παραμικρη αποδειξη οτι ειμαι
χοντροπετσος και γραψα@@δης. Ολα αυτα ειναι (και ηταν) κοινωνικοι κομφορμισμοι που περασαν στο υποσυνειδητο
... και δεν περασαν την βασανο της προσεκτικης εξετασης, ΠΟΤΕ ! Σε καμια περιπτωση το δικαιωμα του αλλου (αλλης)
δεν αποτελει υποχρεωση δικη μου (και μαλιστα με πιθανο τραγικο "θυμα" ενα παιδι που δεν εχει ακομα γεννηθει).

Ειναι εγωισμοι, ολα αυτα ?

Εγώ δεν είπα να είσαι κοχονογράψας. Εγώ είπα ότι όπως και να έχει το ξεπερνάς πολύ πιο εύκολα ΣΤΑΝΤΑΡ! Ιδιαίτερα αφού κι εσύ ο ίδιος λες ότι γνωρίζεις πολύ καλά τα της φύσης για τον άντρα και τη γυναίκα.
Ποιο δικαίωμα και ποια υποχρέωση; Στα γούστα; Πολύ το μπλέκεις. Γι' αυτό στη συγκεκριμένη περίπτωση χάθηκες.

Ναι.
Μπορει οι γυναικες να αναβουν το πρασινο, αλλα
οι ανδρες οφειλουν να κανουν παντα το πρωτο βημα. (η σχεδον παντα) :dancing:

Ναι.
Μπορει οι γυναικες να αναβουν το πρασινο, αλλα
οι ανδρες οφειλουν να κανουν παντα το πρωτο βημα. (η σχεδον παντα) :dancing:

Μωρε, πολλα βηματα κανουμε. Χορογραφια ολοκληρη.
Αλλα το θεωρουν τελειως φυσιολογικο οτι ... χορευουμε την Λιμνη των Κυκνων.
Οχι οτι πιο ευκολο .... και που να διανοηθεις να στραβοπατησεις .... :laugh:

Μωρε, πολλα βηματα κανουμε. Χορογραφια ολοκληρη.
Αλλα το θεωρουν τελειως φυσιολογικο οτι ... χορευουμε την Λιμνη των Κυκνων.
Οχι οτι πιο ευκολο .... και που να διανοηθεις να στραβοπατησεις .... :laugh:

Τανγκό. Always in control. Είτε στραβοπατήσεις είτε όχι. Γιατί απλά ακολουθεί τα βήματα (αν μπορεί ας κάνει κι αλλιώς :flipout: )

Κατανοητος !

Οι λοιποι ..... που διαβαζουν ..... εχουν κατι να προσθεσουν ? :p

Φυσικα, οτι ποιο ενδιαφερον βρηκα στο νημα:

Ο πειρασμος ... ειναι ΖΩΗ !

YRFTMp4.gif

Κουβεντουλα σημερα (με γνωστη μου) ....

- Βρε Μανο, περνανε τα χρονια, κανε κατι ...
- Πολυ θα το θελα, αλλα δεν γουσταρω γαμους.
- Μην παντρευτεις, λοιπον ... κανε μια σχεση. Και δες πως παει ...
- Και αμα δεν παει ?
- Ε ... διαλλυστε το. Που ειναι το προβλημα ?
- Το προβλημα ειναι οτι καθε χωρισμος με σκληραινει περισσοτερο.
- Μην φοβασαι, δεν εισαι τοσο αναισθητος ...
- Ευχαριστω !
- ... αλλωστε δεν ειναι σιγουρο οτι ΑΥΤΗ θα ειναι πιο ευαισθητη !

:blink:

- Μα ...
- Μια γυναικα ξερει απο την πρωτη στιγμη ποσο θα αντεξεις.
- Εννοεις στο κρεβατι.
- ΟΧΙ βρε ανοητε, στην σχεση, στο ποσο καιρο θα ειστε μαζι.
- Τοτε γιατι κλαιγεστε ολες οτι σας παραταμε ?
- Κατ'αρχην ποτε κλαφτηκα εγω ? ... αλλα αν με ρωτας, η κλαψα μας βγαινει ευκολα.
Και μαλακωνει και σας. Οk, ποναμε και εμεις αλλα ειμαστε πιο εκδηλωτικες.
- Ε τοτε να γινουμε και εμεις εκδηλωτικοι. Καθε φορα που δεν μας αρεσει κατι
να σηκωνομαστε με μουτρακια και να φευγουμε. Πως σου φαινεται ?
- Αν το κανατε αυτο ΟΛΟΙ ... δεν θα μας αρεσε στην αρχη αλλα (... χιχιχιχι... )
ισως να σας εκτιμουσαμε λιγακι περισσοτερο ... οτι δεν χαριζεστε σ'ολα.

:blink:

... αλλα το κανετε αγαρμπα και αφηνετε κατι μπουληδες, μετα, να μας κλεβουν απο σας.
- Καλα βρε φιλεναδα ... κοσμηματα σε βιτρινα ειστε ?
- Σε μερικα πραγματα ειμαστε !

:bang:

To ποσταρα ΟΧΙ για να το παιξω γατος (που ποτε δεν ημουν) ....
αλλα για να καταφανουν οι υπεροχοι ελιγμοι που κανει το γυναικειο μυαλο
οταν πας να το στριμωξεις ( .... που τετοια τυχη !!! :p ....)

Μην το λες ..... καθε τετοια στιχομυθια εχει τη χαρη της.
Δεν ειναι καθολου ασχημα. Εκτος αν βιαζεσαι για αλλα "πραγματα"
(οποτε, τοτε, δεν εχει καθολου χαρη .... :p)

Γενικα λενε οτι οι αθλητες δεν πρεπει το προηγουμενο βραδυ.
Εκτος απο την Ελλαδα οπου επιβαλεται αφου βεβαιως εχουν παει και στα μπουζουκια.

:laugh::laugh::laugh:

Ειμαστε εραστες απο τον Σειριο, εμεις ..... ολα τα μπορουμε !
Εχεις δει πως πηδανε οι Ελ ? .... σαν γνησια κομπρεσερ !!!! :proud:

"Συνελληνες μου, μην τους ακουτε :flipout: ... ο Διας τις πηδουσε ολες στα ορθια ....
oλα ειναι σιωνιστικη αντιτσουτσουνιστικη προπαγανδα .... βγειτε απ´τα ΚΑΠΗ και ξεκινατε" :smash:

Last edited: