Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Moλις τωρα ... ανακαλυψα (και αλλο) κολλοσιαιο λαθος :blink: :bang:
(ας ειναι καλα ο mr starfleet officer -bye-)

Το 90 παει στο στηθος !

Οποτε οι σωστες αναλογιες ειναι αναποδα ! .... 90-60-80 !

Κοίτα να κάνεις σωστά την παραγγελία μη σου δώσουν λάθος νούμερο... και άντε να είναι 80-60-90 να πάει στα κομμάτια... μη σου δώσουν 60-80-90 και αντί για χαμηλού προφίλ πας σε λάστιχα για θεριζοαλωνιστική.

Νομίζω και σύμφωνα με ότι έχω διαβάσει αλλά και σε συνομιλίες, ότι η επιλογή γυναίκας γίνεται κυρίως υποσυνείδητα από τον άντρα από στοιχεία που συλλέγει στην παιδική ηλικία. Φαίνεται απλοικό αλλά δεν μπορεί με τίποτα να ξεφύγει από αυτές τις υποσεινήδητες πλύσεις εγκεφάλου. Υπερτιμούμε την ανθρώπινη φύση ότι μπορεί να λειτουργεί με την λογική σε τέτοια θέματα.

Υπάρχει αναλυτικά η συζήτηση με τον Ματθαίο Γιωσαφάτ και την milf gilf Φλέσσα με πολύ ενδιαφέρον που δείχνει ακριβώς πως διαμορφώνεται η ψυχολογική συμπεριφορά ενός άντρα από την παιδική ηλικία. Μόλις είδα αυτή την εκπομπή σχεδόν επιλύθηκαν δεκάδες απορίες που είχα σχετικά με φίλους που έκαναν ή δεν έκαναν οικογένεια, αξίζει ο χρόνος που θα διαθέσει κάποιος με το παραπάνω άλλοι πληρώνουν γιατρούς και γιατρούς διαβάζουν χρόνια και χρόνια για να μαθαίνουν αυτά τα πράγματα:
https://www.youtube.com/watch?v=ZaT0fOs3lEA

fool me once, shame on you
fool me twice, shame on me
fool me three times, ε ειμαι βλαμμενος και τα θελει ο κωλος μου...

η φλεσσα δεν αντεχεται παντως. Θα κανω μια αποπειρα αλλα δεν νομιζω να ξεπερασω το 5λεπτο

Απάντηση: Re: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

@SR71B ελπίζω να μιλάς λιγότερο στις γυναίκες από όσο γράφεις εδώ μέσα...

Mιλαω ... αρκετα :proud: ... και απο την πρωτη στιγμη
(... ωστε να αντιληφθουν οτι δεν μπορουν να με "καδραρουν").
Απεχθανομαι την μαγεια και το μυστηριο (στις σχεσεις). Και φευγουν ....

Δεν ημουν παντα ετσι.
Αλλα τωρα, σ'αυτην την ηλικια μου ειναι απειρως ευκολοτερο
να ειμαι ο εαυτος μου. Και δεν γουσταρουν με ΤΙΠΟΤΑ να εισαι
ο εαυτος σου (ασχετα τι λενε .... δεν τα εννοουν !!! με την ΚΑΜΙΑ !)

Last edited:
Κοίτα να κάνεις σωστά την παραγγελία μη σου δώσουν λάθος νούμερο... και άντε να είναι 80-60-90 να πάει στα κομμάτια... μη σου δώσουν 60-80-90 και αντί για χαμηλού προφίλ πας σε λάστιχα για θεριζοαλωνιστική.

Τωρα που το ξαναβλεπω .... ουτε το 90-60-80 ειναι σωστο.
Μαλλον πρεπει να την χαμηλωσω λιγο ..... καπου στο 1.60.
Μπαααααα .... θα αλλαξω τις αναλογιες .... για 1.75.

110-70-90 ..... καλα ειμαστε ? .... θελει και αλλη διορθωση ? :flute:

Τωρα που το ξαναβλεπω .... ουτε το 90-60-80 ειναι σωστο.
Μαλλον πρεπει να την χαμηλωσω λιγο ..... καπου στο 1.60.
Μπαααααα .... θα αλλαξω τις αναλογιες .... για 1.75.

110-70-90 ..... καλα ειμαστε ? .... θελει και αλλη διορθωση ? :flute:

Σε λίγο θα φτάσουμε τις διαστάσεις ελαστικών...

Ε οχι και δεν αντεχεται η Φλεσσα.......... Ενσταση.

κοιτα, αν σου αρεσει εμφανισιακα, δεν εχω αντιρρηση. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Αλλα οταν ανοιξει το στομα της και αρχισει με περισπουδαστο υφος 1000 καρδιναλιων να λεει διαφορα, μου ανεβαινει αρκετα bar η πιεση. Παλαιοτερα εβλεπα και γελουσα, πλεον δεν αντεχω και πολλα πολλα.

Yπάρχουν δύο εναλακτικές, να πάρεις γυναίκα καινούργια να την στρώσεις εσύ, ή να πάρεις μεταχειρισμένη με ότι αυτό συνεπάγεται, αν είσαι τυχερός και είναι από ιδιοκτήτη με κλειστό γκαράζ και προσεκτικό στην οδήγηση θα πηγαίνει μια χαρά, αλλιώς θα τρελαθείς στα έξοδα και τα προβλήματα.

Πάντως αν θέλεις πραγματικά να κάνεις μια καλή σχέση με γάμο ή χωρίς, να ελέγχεις τους γονείς της συντρόφου. Αν είναι αυτοί προβληματικοί, ή ψυχωτικοί, ή αγχώδεις, ή χωρισμένοι, τότε και εσύ θα έχεις σοβαρό πρόβλημα αργά ή γρήγορα με την σύντροφο σου. Το ίδιο ισχύει και αντίστροφα δυστυχώς.

Φιλε μου, καλε μου φιλε aikon ...

ΕΠΑΨΑ να μπαινω στην θεση του ερευνητη-προφεσορα στα προβληματα των αλλων.
ΝΑΙ, συμφωνω. Αυτο πρεπει να κανεις για να περισωσεις εναν γαμο (ισως και μια σχεση).
ΟΜΩΣ εχω παρει καποιες μαλλον ριζοσπαστικες αποφασεις (εκει κοντα στα 35-40) που
με βγαζουν εκτος καδρου.

Η στον εαυτο σου θα εισαι αρεστος ... η στην γυναικα σου !

Εαν, ντε και καλα, πρεπει να ικανοποιησεις ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, θα βρεθεις σε ενα
ατυπο Hotel California ... you can check out anytime you like ... but you can never leave !

On a dark desert highway, cool wind in my hair
Warm smell of colitas, rising up through the air
Up ahead in the distance, I saw a shimmering light
My head grew heavy and my sight grew dim
I had to stop for the night.

There she stood in the doorway;
I heard the mission bell
And I was thinking to myself
'This could be heaven or this could be Hell'
Then she lit up a candle and she showed me the way
There were voices down the corridor,
I thought I heard them say

Welcome to the Hotel California
Such a lovely place (such a lovely place)
Such a lovely face.
Plenty of room at the Hotel California
Any time of year (any time of year) you can find it here

Her mind is Tiffany-twisted, she got the Mercedes bends
She got a lot of pretty, pretty boys, that she calls friends
How they dance in the courtyard, sweet summer sweat
Some dance to remember, some dance to forget

So I called up the Captain,
'Please bring me my wine'
He said, 'we haven't had that spirit here since nineteen sixty-nine'
And still those voices are calling from far away,
Wake you up in the middle of the night
Just to hear them say

Such a lovely face.
They livin' it up at the Hotel California
What a nice surprise (what a nice surprise), bring your alibis

Mirrors on the ceiling,
The pink champagne on ice
And she said, 'we are all just prisoners here, of our own device'
And in the master's chambers,
They gathered for the feast
They stab it with their steely knives,
But they just can't kill the beast

Last thing I remember, I was
Running for the door
I had to find the passage back to the place I was before
'Relax' said the night man,
'We are programmed to receive.
You can check out any time you like,
But you can never leave !

Για λογους που εχουν να κανουν καθαρα με ΤΥΧΗ, ποτε δεν μπηκα στον μακροπνοο σχεδιασμο καποιας λεγαμενης
και αγαπημενης. Καθαρα απο ΤΥΧΗ .... βρισκομαι εκτος Ξενοδοχειου Καλιφορνιας ! Γιατι λοιπον πρεπει να σκεφτω
πως να μπω μεσα ? Λογω μοναξιας ? Υπαρχουν χειροτερα πραγματα απο την μοναξια ... οποιος αντιλαμβανεται ...
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ !

Last edited:
Αφού γίνεται δημόσια ψυχανάλυση, θα τολμήσω να πω πως οι "αποτυχίες" και η συνεχής "πίκρα" που γίνεται δεύτερη φύση, έχουν κυρίως βάση στο ότι κάποιοι άνθρωποι δυσκολεύονται πολύ ή και αρνούνται να συμφιλιωθούν με τον εαυτό τους, να τον αποδεχτούν και να προσπαθήσουν να τον "αγαπήσουν".
Γι αυτό οδηγούνται στην αυτοτιμωρία του να ψάχνουν επίμονα τις ατέλειες, να βρουν μια κλωστή και να την τραβήξουν μέχρι να ξηλωθεί το ύφασμα.
Όταν κοιτάς τους ανθρώπους και τις σχέσεις ή εκτίθεσαι, μέσα από μεγεθυντικό φακό, τα κενά ανάμεσα στο ύφασμα θα φαίνονται πάντα τεράστια.
Χρειάζεται να βλέπεις ανθρώπους και σχέση σαν να κοιτάς τη θέα, από μακριά, που ακόμη και το τσιμεντένιο χάος της Αθήνας έχει τη γοητεία του.

(τί έχω γράψει απόψε ο άνθρωπας...)

Eαν στην θεση του "μη-συμφιλιωμενου" μπαινω και εγω ... εισαι εντελως εξω στην εκτιμηση σου.

Το οτι εχω πολλα πραγματα ακομα να αλλαξω στην ψυχοσυνθεση μου ... δεν αποτελει αλλοθι
για το χαος απαιτησεων των συγχρονων γυναικων που απλα ποτε δεν ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ αλλα ΑΠΑΙΤΟΥΝ
οτι βρισκεται στην λιστα προαπαιτουμενων του μυαλου τους. Αν πρεπει να αναζητηθουν αιτια και
ριζες σε αυτο το χαωδες σκηνικο (στην γυναικεια ψυχολογια) ειναι παλι .... στους αντρες.
Η σε μερικους εξ ημων.

ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ .... χωρις ο αλλος/αλλη να χει καν ΖΗΤΗΣΕΙ, ουτε καν ΣΚΕΦΤΕΙ να ζητησει.
Γιατι περα απο κακο στον αλλον/αλλη .... κανεις απεραντη ζημια και στον επομενο (μετα απο σενα).
Ολα ειναι διαθεσιμα εν ριπη οφθαλμου... σημαινει οτι ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ μην σου φυγει. Γιατι τρομαζεις ?
Ουτε ο πρωτος εισαι, ουτε ο τελευταιος. Υπαρχουν και περιοδοι μοναξιας. Που κανουν παρα πολυ
καλο ...

Φιλε μου, καλε μου φιλε aikon ...

ΕΠΑΨΑ να μπαινω στην θεση του ερευνητη-προφεσορα στα προβληματα των αλλων.
ΝΑΙ, συμφωνω. Αυτο πρεπει να κανεις για να περισωσεις εναν γαμο (ισως και μια σχεση).
ΟΜΩΣ εχω παρει καποιες μαλλον ριζοσπαστικες αποφασεις (εκει κοντα στα 35-40) που
με βγαζουν εκτος καδρου.

Η στον εαυτο σου θα εισαι αρεστος ... η στην γυναικα σου !

Εαν, ντε και καλα, πρεπει να ικανοποιησεις ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, θα βρεθεις σε ενα
ατυπο Hotel California ... you can check out anytime you like ... but you can never leave !

On a dark desert highway, cool wind in my hair
Warm smell of colitas, rising up through the air
Up ahead in the distance, I saw a shimmering light
My head grew heavy and my sight grew dim
I had to stop for the night.

There she stood in the doorway;
I heard the mission bell
And I was thinking to myself
'This could be heaven or this could be Hell'
Then she lit up a candle and she showed me the way
There were voices down the corridor,
I thought I heard them say

Such a lovely face.
Plenty of room at the Hotel California
Any time of year (any time of year) you can find it here

Her mind is Tiffany-twisted, she got the Mercedes bends
She got a lot of pretty, pretty boys, that she calls friends
How they dance in the courtyard, sweet summer sweat
Some dance to remember, some dance to forget

So I called up the Captain,
'Please bring me my wine'
He said, 'we haven't had that spirit here since nineteen sixty-nine'
And still those voices are calling from far away,
Wake you up in the middle of the night
Just to hear them say

Such a lovely face.
They livin' it up at the Hotel California
What a nice surprise (what a nice surprise), bring your alibis

Mirrors on the ceiling,
The pink champagne on ice
And she said, 'we are all just prisoners here, of our own device'
And in the master's chambers,
They gathered for the feast
They stab it with their steely knives,
But they just can't kill the beast

Last thing I remember, I was
Running for the door
I had to find the passage back to the place I was before
'Relax' said the night man,
'We are programmed to receive.
You can check out any time you like,
But you can never leave !

Για λογους που εχουν να κανουν καθαρα με ΤΥΧΗ, ποτε δεν μπηκα στον μακροπνοο σχεδιασμο καποιας λεγαμενης
και αγαπημενης. Καθαρα απο ΤΥΧΗ .... βρισκομαι εκτος Ξενοδοχειου Καλιφορνιας ! Γιατι λοιπον πρεπει να σκεφτω
πως να μπω μεσα ? Λογω μοναξιας ? Υπαρχουν χειροτερα πραγματα απο την μοναξια ... οποιος αντιλαμβανεται ...
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ !
Χειρότερο από τη μοναξιά μπορώ να σκεφτώ μόνο την αρρώστια. Τι άλλο χειρότερο θα μπορούσε να μπει στη λίστα;

Η χειρότερη μοναξιά όμως είναι όταν είσαι με κάποιον/κάποια που δεν επικοινωνείς.

Το καλύτερο που μπορεί να κάνει κανείς για να μπορέσει να έχει ελπίδα για μια πραγματική σχέση είναι να μάθει πρώτα να είναι καλά και μόνος του.

Όταν κανείς είναι καλά μόνος του και με τον εαυτό του, τότε μόνο έχει την δυνατότητα να μπει σε σχέση.

Ειδάλλως -όπως οι περισσότεροι- δεκανίκι ψάχνει και δεκανίκι βρίσκει.
Κανείς όμως δεν είναι ευχαριστημένος -και πολύ σωστά- να είναι ένα δεκανίκι.

Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Χειρότερο από τη μοναξιά μπορώ να σκεφτώ μόνο την αρρώστια. Τι άλλο χειρότερο θα μπορούσε να μπει στη λίστα;
Σχέση/γάμος με τον λάθος άνθρωπο. Μπορεί να σου ανατινάξει όλη τη ζωή.

Δεν θελω να σταθω αφορμη για flame .... αλλα η ερωτηση που κανεις ειναι ορισμος αναφλεξης.
Θα το διατυπωσω κοσμια (οσο μπορω) ... γιατι μας διαβαζουν και οικογενειαρχες ανθρωποι.

Η μανα λεει στο παιδι της την παρακατω κουβεντα τα τελευταια 10 χρονια (ισως και περισσοτερο) :
"ο μπαμπας μας παρατησε, δεν πληρωνει, τα αφησε ολα πανω μου, μονο βολτες ερχεται και σε βγαζει,
οταν μεγαλωσεις μην του μοιασεις παιδι μου ..."

Επειδη ξερω τον μπαμπα ...
ΚΑΙ πληρωνει (απλα δεν πληρωνει τα ρουχαλακια-ταξιδακια της μαμας), ΚΑΙ παιρνει καθε μερα τηλεφωνο
να ρωτησει για το παιδι (η μανα του εχει επιτρεψει μονο μια φορα την εβδομαδα η τον μηνα και κλεινει
το τηλεφωνο χωρις το παιδι να αντιληφθει τιποτα), ΚΑΙ πηγαινει το παιδι οπου του ζητησει (βεβαια, τωρα
στην εφηβεια, το παιδι εγινε εφηβος και δεν θελει τοσο κανεναν απο τους γονεις, οσο τις παρεες του),
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ μονο και μονο ωστε το παιδι, εστω και ετσι, με αυτον
τον προσποιητο και χαζο τροπο, να μην πει αυριο-μεθαυριο "χωρισατε, κανατε το κομματι σας, τωρα ΜΗΝ
περιμενετε να δικαιολογησω κανεναν απο τους δυο σας" στα 30φευγα του, ισως. Να προσθεσω οτι ο μπαμπας
ηθελε να παραμεινει στο σπιτι (που ηταν δικο του στο κατω-κατω) αλλα η μαμα ... τον εδιωξε "γιατι ετσι θα
ηταν καλυτερο και για τους τρεις".

Σταματω εδω .... γιατι το φορουμ οικογενειοκρατειται. Δεν θα γινω εξιλαστηριο θυμα + αποδιοπομπαιος τραγος.
Νομιζω, οτι και ο πλεον δυσπιστος θα αντιληφθει (απο το παραπανω παραδειγμα) οτι τα πραγματα μπορουν να
γινουν ΠΟΛΥ χειροτερα .... απο μια μοναχικη ζωη. Καποιος να δινει .... και καποιος να σβηνει !

Last edited:
Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Δεν θελω να σταθω αφορμη για flame .... αλλα η ερωτηση που κανεις ειναι ορισμος αναφλεξης.
Θα το διατυπωσω κοσμια (οσο μπορω) ... γιατι μας διαβαζουν και οικογενειαρχες ανθρωποι.

Η μανα λεει στο παιδι της την παρακατω κουβεντα τα τελευταια 10 χρονια (ισως και περισσοτερο) :
"ο μπαμπας μας παρατησε, δεν πληρωνει, τα αφησε ολα πανω μου, μονο βολτες ερχεται και σε βγαζει,
οταν μεγαλωσεις μην του μοιασεις παιδι μου ..."

Επειδη ξερω τον μπαμπα ...
ΚΑΙ πληρωνει (απλα δεν πληρωνει τα ρουχαλακια-ταξιδακια της μαμας), ΚΑΙ παιρνει καθε μερα τηλεφωνο
να ρωτησει για το παιδι (η μανα του εχει επιτρεψει μονο μια φορα την εβδομαδα η τον μηνα και κλεινει
το τηλεφωνο χωρις το παιδι να αντιληφθει τιποτα), ΚΑΙ πηγαινει το παιδι οπου του ζητησει (βεβαια, τωρα
στην εφηβεια, το παιδι εγινε εφηβος και δεν θελει τοσο κανεναν απο τους γονεις, οσο τις παρεες του),
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ μονο και μονο ωστε το παιδι, εστω και ετσι, με αυτον
τον προσποιητο και χαζο τροπο, να μην πει αυριο-μεθαυριο "χωρισατε, κανατε το κομματι σας, τωρα ΜΗΝ
περιμενετε να δικαιολογησω κανεναν απο τους δυο σας" στα 30φευγα του, ισως. Να προσθεσω οτι ο μπαμπας
ηθελε να παραμεινει στο σπιτι (που ηταν δικο του στο κατω-κατω) αλλα η μαμα ... τον εδιωξε "γιατι ετσι θα
ηταν καλυτερο και για τους τρεις".

Σταματω εδω .... γιατι το φορουμ οικογενειοκρατειται. Δεν θα γινω εξιλαστηριο θυμα + αποδιοπομπαιος τραγος.
Νομιζω, οτι και ο πλεον δυσπιστος θα αντιληφθει (απο το παραπανω παραδειγμα) οτι τα πραγματα μπορουν να
γινουν ΠΟΛΥ χειροτερα .... απο μια μοναχικη ζωη. Καποιος να δινει .... και καποιος να σβηνει !
Μάνο,πόσο μα πόσο δίκιο έχεις. Δυστυχώς έχω ακόμα χειρότερο παράδειγμα. Ίσως κάποια στιγμή παρέα με μπύρες από κοντά....

Η μοναξιά ΔΕΝ είναι το χειρότερο πράγμα