ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ AMAZON.COM (BLU-RAY)

SAR2006

New member
17 December 2006
68
:afro:ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΕΙΛΕΙ ΑΠΟ AMAZON.COM ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ BLU-RAY 2+1 ΔΩΡΟ ΠΡΙΝ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ
1. ΜΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 19/12!!!! (ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???)
2. Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 40€ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΕΛΩΝΙΟ??? & ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΩΘΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
3. ΤΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ FORUM ANΕΦΕΡΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΟ AMAZON.COM ΤΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΑΠΟ AMAZON.DE ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΧΤΡΑ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΙΟ...ΙΣΧΥΕΙ??? ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1+1 ΔΩΡΟ...

Kαι τις δύο φορές που πήρα από Amazon ήρθαν σε χρόνο κάτω από 10 μέρες και ας έλεγαν για πάνω από μήνα...
Πάντως από άλλο κατάστημα στην Αμερική έχει κάνει και 30 μέρες να μου φτάσει ένα παιχνίδι με την ίδια φτηνή επιλογή στα ταχυδρομικά, οπότε δεν είναι κάτι παράξενο.

Είναι τρομερά σπάνιο να μπλέξεις με τελωνείο για 40 ευρώ... από 100 και πάνω.
(νομίζω ότι και επίσημα κάπου εκεί είναι το όριο που δεν περνάς τελωνείο , αν δεν κάνω λάθος)

Παράγγειλε άφοβα, συνήθως έρχονται καμιά βδομάδα πριν τον χρόνο που γράφουν με απλό ταχυδρομείο. Την προηγουμενη εβδομάδα ήρθαν τα δύο Pirates, και περιμένω τα υπόλοιπα της υπογραφής μου!

Ότι έχω παραγγείλει από amazon αμερικής μου έχει έρθει από γερμανία (προφανώς προωθούν την παραγγελία στο amazon.de). Βέβαια αυτό δεν είναι κανόνας αλλά μέχρι τώρα...
Όντως και μένα έρχονται νωρίτερα από το χρόνο που αναφέρει στην παραγγελία, βέβαια όσο πλησιάζουν οι γιορτές φαντάζομαι οι χρόνοι άφιξης θα αυξάνονται.
Με ενδιέφερε και εμένα η προσφορά, είδα ποια είχε στη προφορά, αλλά όσα με ενδιέφεραν ήταν region 1 μόνο οπότε δεν θα παίζουν στο ps3 και δε προχώρησα σε παραγγελία...

Σε ευχαριστώ πολύ, phantom of the opera και the departed δείχνει ότι παίζουν οπότε προχωράω. Ευχαριστώ πολύ και πάλι...