Σχετικά με απόσταση τηλεόρασης

Re: να το παρω το κοριτσι ή να μου το φερουνε?

Η μεταφορά της πρέπει να γίνει με την κούτα όρθια. Αν είναι ξαπλωτή υπάρχει κίνδυνος να σπάσει.

Re: να το παρω το κοριτσι ή να μου το φερουνε?

καλυτερα να στο φερουνε
να το περιμενεις ντυμενος στην πενα στην εισοδο της κατοικιας σου
αλλα μη ξεχαστεις και δωσεις φιλι στον εργατη που θα στο παραδωσει...

Απάντηση: Re: να το παρω το κοριτσι ή να μου το φερουνε?

Η μεταφορά της πρέπει να γίνει με την κούτα όρθια. Αν είναι ξαπλωτή υπάρχει κίνδυνος να σπάσει.

Σωστα...για αυτο και η καλυτερη θεση μεταφορας ειναι ορθια στο πλαι πισω απο τα μπροστινα καθισματα και αναμεσα με τα πισω....

αυτο που λετε ακούγεται σωστό. Επειδή όμως δουλεύω σε logistics center και εχουμε ολη την LG και την SAMSUNG εχω την εντυπωση οτι οι παλλετες ερχονται με στακαρισμενες τις τηλεορασεις τη μια πανω στην αλλη

αυτο που λετε ακούγεται σωστό. Επειδή όμως δουλεύω σε logistics center και εχουμε ολη την LG και την SAMSUNG εχω την εντυπωση οτι οι παλλετες ερχονται με στακαρισμενες τις τηλεορασεις τη μια πανω στην αλλη

:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:

…. είσαι Θεός, με μια πρόταση απομυθοποίησες αρκετά από όσα πιστεύουμε

Εγω παντως που δουλευω σε μεγαλο καταστημα ηλεκτρικων ειδων η παραλαβη που κανουμε καθε μερα, οι τηλεορασεις ειναι ορθιες, η μια διπλα στην αλλη πανω στις παλετες με χοντρη ζελατινα γυρω γυρω και δεν κανουν κιχ :P

:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:

…. είσαι Θεός, με μια πρόταση απομυθοποίησες αρκετά από όσα πιστεύουμε

Εγω παντως που δουλευω σε μεγαλο καταστημα ηλεκτρικων ειδων η παραλαβη που κανουμε καθε μερα, οι τηλεορασεις ειναι ορθιες, η μια διπλα στην αλλη πανω στις παλετες με χοντρη ζελατινα γυρω γυρω και δεν κανουν κιχ :P

HTB1yipAHXXXXXcnXFXXq6xXFXXXh.jpg

689427290_009.jpg

HTB1ezXAGXXXXXaoXXXXq6xXFXXXU.jpg

HTB1R1dxGXXXXXXFXpXXq6xXFXXXh.jpg

Η αληθεια ειναι οτι απο το κοντεινερ μεχρι το καταστημα ...μπορει και εχουν παρει και καμια 10αρια στασεις....!!!!:flipout:
...ολα αυτα ως προς την αυστηροτητα μεταφορας του καθε καταστηματος.....