Σχετικα με Intel i3

ampalaeos

AVClub Enthusiast
15 January 2008
1,134
Αθήνα
Καλησπερα,

Ηθελα να ρωτησω αν η καρτα γραφικων που περιεχει ο i3, ειναι επαρκης για προβολη ταινιων ολων των φορματ (divx, mkv κλπ).

Το pc δεν θα χρησιμοποιείτε για παιχνιδια... Μονο ταινιες και χρηση γραφιου.

Ευχαριστω -bye-

Καλησπερα,

Ηθελα να ρωτησω αν η καρτα γραφικων που περιεχει ο i3, ειναι επαρκης για προβολη ταινιων ολων των φορματ (divx, mkv κλπ).

Το pc δεν θα χρησιμοποιείτε για παιχνιδια... Μονο ταινιες και χρηση γραφιου.

Ευχαριστω -bye-

μιλας για τον επεξεργαστη Intel i3?
περιεχει επεξεργαστη γραφικων?
μηπως εννοεις εαν φτανει η επεξαργαστικη ισχυ του,για να σηκωσει τα αρχεια που αναφερεις?
μηπως μπερδευτηκες και θες να ρωτησεις κατι αλλο?

οι επεξεργαστές της intel i3 έχουν και υποστήριξη γραφικών, CPU + GPU είναι

οι επεξεργαστές της intel i3 έχουν και υποστήριξη γραφικών, CPU + GPU είναι

πως γινεται αυτο ρε παιδια....?
η cpu κουμπωνει στο socket το οποιο φοραει ενα chipset(π.χ s1366).
το chipset σε συνεργασια με το motherboard παρεχουν ενσωματωμενο gpu.
αλλαξαν τα δεδομενα...?

μια χαρα παιζει πιστευω θα παιξει .....
warcraft 3 παιζει με cpu 3.6 και ram 2x1 gb στα 1333

ααα γεια σου...
αρα μιλαμε για socket s1156 με Onboard vga.
ποιο θελεις συγκεκριμενα?

Ηθελα να ρωτησω αν η καρτα γραφικων που περιεχει ο i3.....

Το γραφω ρε συ, μην με κραζεις :antlers:

Κοιτα, επειδη εχω κανονικο ΑΤΧ η μοναδικη επιλογη μου για motherboard που να εχει και το usb3 kai sata3, ειναι αυτη...

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=CadI5xNLwMYopFyJ

O επεξεργαστης που κοιταω ειναι ο i3 ο 540..

ααα γεια σου...
υπάρχουν i3 και i5 που είναι CPU και GPU. Για να δουλεύσει η GPU, πρέπει να υπάρχει το chipset Η55 ή όποιο άλλο υποστηρίζει αυτή τη δυνατότητα.

Δες το λινκ παραπάνω ή και αυτό

ααα γεια σου...

Onboard -> on the motherboard
Ενσωματωμένος στο CPU -> μεσα στο άτιμο το τσιπάκι του cpu

Τα πρώτα δήλα βήματα ήταν κάποτε βάζοντας δύο διακριτούς πύρινες ένα cpu και ένα gpu στο ίδιο πακέτο.

Τώρα πια cpu + gpu είναι τυπωμένα στην ίδια σιλικόνη και συγκατοικούν αρμονικά.

Η Intel έχει το προβάδισμα στην αγορά

Η amd είχε διαφημίσει πρώτη-περισσότερο την ιδέα

Ενώ σε μικρότερα συστήματα (όπως κινητά) γίνεται χρόνια τώρα.

Σύντομα έρχονται στην αγορά και οι αντίστοιχοι amd – αυτό που λένε Fusion κάποια χρόνια.

Κοιτα, επειδη εχω κανονικο ΑΤΧ η μοναδικη επιλογη μου για motherboard που να εχει και το usb3 kai sata3, ειναι αυτη...

Αν εννοείς κανονικό (full) ATX κουτί, δεν έχεις πρόβλημα αφού όλα τα κουτιά έχουν τρύπες και για micro atx μητρικές.

Χμμμ... καλη φαση, δεν το ξερα αυτο... θα το τσεκαρω petesoulis...

Τελικα ομως, για την δουλεια που το θελω (να παιζει δλδ ολα τα φορματ ταινιων), ειναι οκ η gpu του i3??

Καποιος που να εχει φτιαξει τετοιο pcακι??

Το γραφω ρε συ, μην με κραζεις :antlers:

O επεξεργαστης που κοιταω ειναι ο i3 ο 540..

λογικα δεν θα εχεις προβλημα.στις βαριες ματροσκες δεν ξερω εαν θα ανταπεξελθει η καρτα...
εγω θα κοτσαρα και μια τετοια http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516372 να ημουνα υπερ-καλυμενος.

υπάρχουν i3 και i5 που είναι CPU και GPU. Για να δουλεύσει η GPU, πρέπει να υπάρχει το chipset Η55 ή όποιο άλλο υποστηρίζει αυτή τη δυνατότητα.

Δες το λινκ παραπάνω ή και αυτό

θελω διαβασμα-εχω μεινει πολυ πισω....-bye-

Onboard -> on the motherboard
Ενσωματωμένος στο CPU -> μεσα στο άτιμο το τσιπάκι του cpu

Τα πρώτα δήλα βήματα ήταν κάποτε βάζοντας δύο διακριτούς πύρινες ένα cpu και ένα gpu στο ίδιο πακέτο.

Τώρα πια cpu + gpu είναι τυπωμένα στην ίδια σιλικόνη και συγκατοικούν αρμονικά.

Η Intel έχει το προβάδισμα στην αγορά

Η amd είχε διαφημίσει πρώτη-περισσότερο την ιδέα

Ενώ σε μικρότερα συστήματα (όπως κινητά) γίνεται χρόνια τώρα.

Σύντομα έρχονται στην αγορά και οι αντίστοιχοι amd – αυτό που λένε Fusion κάποια χρόνια.

το γνωστο '"ολα σ`ενα-νοικοκυρεμενα..."

λογικα δεν θα εχεις προβλημα.στις βαριες ματροσκες δεν ξερω εαν θα ανταπεξελθει η καρτα...
εγω θα κοτσαρα και μια τετοια http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516372 να ημουνα υπερ-καλυμενος.

Την εχω τσεκαρει την συγκεκριμενη, αλλα θελω να γλυτωσω το 60αρι, μιας και μου φαινονται πεταμενα λεφτα, εφοσον δεν θελω καθολου παιχνιδια... Και απο οτι εχω δει, μεχρι και τα HD format ηχου βγαζει h gpu του i3!!...

Τι να την κανεις την καρτα γραφικων μετα απο ολα αυτα... αρκει βεβαια, να παιζει τις ταινιες με ανεση... αυτο ειναι που ρωταω.. -bye-

Την εχω τσεκαρει την συγκεκριμενη, αλλα θελω να γλυτωσω το 60αρι, μιας και μου φαινονται πεταμενα λεφτα, εφοσον δεν θελω καθολου παιχνιδια... Και απο οτι εχω δει, μεχρι και τα HD format ηχου βγαζει h gpu του i3!!...

Τι να την κανεις την καρτα γραφικων μετα απο ολα αυτα... αρκει βεβαια, να παιζει τις ταινιες με ανεση... αυτο ειναι που ρωταω.. -bye-

σαφως-60 ειναι 60...
περιμενε να σου απαντησει καποιος που εχει κατι παρομοιο για ασφαλη συμπερασματα.