Σχετικα με Mkv2vob

Παιδια γεια σας και από μένα!!!
Εγώ έχω το εξής πρόβλημα με το mkv2vob όταν τα αρχεία που θέλω να μετατρέψω είναι περίπου στο 8 γιγα μου βγάζει αυτό το μήνυμα Insufficient Disk Space ενώ υπάρχουν αρκετά ακόμη γιγα στον σκληρό!!!
Υπάρχει κάποιος που να έχει βρει λύση στο πρόβλημα;;;;
:huh2:

Γεια σου Κώστα!

Πόσα Gigabytes έχεις ελεύθερα στο PC σου; Από ότι θυμάμαι χρειάζεται περίπου στα 35 Gigabytes ελεύθερα.

Re: Απάντηση: Σχετικα με Mkv2vob

Να ρωτησω...Αυτο το προγραμμα μετατρεπει μονο για PS3 ειναι και για κανονικα dvd players?

Μόνο για PS3, εκτός αν το Dvd player "τρέχει" mpeg2.

Γεια σου Κώστα!

Πόσα Gigabytes έχεις ελεύθερα στο PC σου; Από ότι θυμάμαι χρειάζεται περίπου στα 35 Gigabytes ελεύθερα.

Καλημέρα JohnBougiou!
Το δοκιμάζω σε 2 δίσκους ο ένας με υπόλοιπο 65 γιγα και ο άλλος με 100 γιγα αλλά συνεχίζει να μου βγάζει το ίδιο μήνυμα: Insufficient Disk Space.
Τι άλλο μπορεί να συμβαίνει;
:hanged:

Καλημέρα JohnBougiou!
Το δοκιμάζω σε 2 δίσκους ο ένας με υπόλοιπο 65 γιγα και ο άλλος με 100 γιγα αλλά συνεχίζει να μου βγάζει το ίδιο μήνυμα: Insufficient Disk Space.
Τι άλλο μπορεί να συμβαίνει;
:hanged:

Το πρόβλημα προέρχεται από λάθη του προγράμματος,λογικά ο ήχος είναι DTS audio και έτσι σου εμφανίζει το μήνυμα Insufficient Disk Space,για να το διορθώσεις μετατρέπεις το mkv από DTS audio σε AC3.

Το πρόβλημα προέρχεται από λάθη του προγράμματος,λογικά ο ήχος είναι DTS audio και έτσι σου εμφανίζει το μήνυμα Insufficient Disk Space,για να το διορθώσεις μετατρέπεις το mkv από DTS audio σε AC3.

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου!
Σου παραθέτω τα στοιχεία του αρχείου που δείχνει ότι είναι AC3 άρα μάλλον δεν είναι από εκεί το πρόβλημα.
Μορφοποίηση : Matroska
Μέγεθος αρχείου : 8.74 GiB
Διάρκεια : 2h 24mn
Ρυθμός μετάδοσης δεδ : 8669 Kbps
Ημερομηνία κωδικοποί : UTC 2008-06-27 10:48:20
Εφαρμογή εγγραφής : mkvmerge v2.2.0 ('Turn It On Again') built on Mar 4 2008 12:58:26
Βιβλιοθήκη κωδικοποι : libebml v0.7.7 + libmatroska v0.8.1
Video #0
Συμπιεστής : MPEG-4 AVC
Συμπιεστής/Info : MPEG4 ISO advanced profile
Διάρκεια : 2h 24mn
Πλάτος : 1920 εικονοστοιχεία
Ύψος : 816 εικονοστοιχεία
Λόγος εικόνας : 2.35
Ρυθμός ανανέωσης πλα : 23.976 fps
Ήχος #0
Συμπιεστής : AC3
Συμπιεστής/Info : Dolby AC3
Κανάλι(α) : 6 κανάλια
Συχνότητα δειγματολη : 48 KHz
Τίτλος : 640 Kbps
Γλώσσα : English
Κείμενο #0
Συμπιεστής : UTF-8
Συμπιεστής/Info : UTF-8 Plain Text

:grinning-smiley-043

Έφιαξα το vob το έγραψα σε DVD με το NERO σε UDF δεν γραφόταν αλλιώς, αλλά το SONY S300 δεν το αναγνώριζει!!! κάνω κάτι λάθος?

οι υποτιτλοι τελικα παιδια να ειναι με καταληξη srt η mkv και αυτοι????παρακαλω μια απαντησουλα!! ευχαριστω!!!