Σχετικά με τη λειτουργία και λειτουργικότητα των νημάτων με videoclips

Να φταξετε το Search .............
Ελινα σε προλαβε ο Διονυσης ,οπως και να εχει σας ευχαριστω και τους δυο

........και να φτιαξετε το search

Έχει κάποια προβλήματα, αυτό είναι αλήθεια. Επειδή έχουν αναφερθεί ή ακόμα και γίνει συζητήσεις για άπειρα ονόματα, μέσα στις ίδιες παρουσιάσεις, ο ασφαλέστερος τρόπος για να τα εντοπίσεις είναι με ψάξιμο στο coogle ως εξής.πχ Mick Jagger avclub.gr.
θα εκπλαγείτε κυριολεκτικά με τον όγκο της πληροφόρησης. Σχεδόν πάντα εντοπίζω εδώ πράγματα που δεν έχουν αναφερθεί σε άλλο Ελληνικό Forum.
Μιλάω σαφώς για καλλιτέχνες που δεν έχουν επισήμως παρουσιαστεί. Για τις επίσημες παρουσιάσεις είναι αρκετό το Index.

Καλο θα ειναι επισης να ορισει καποιος το τι εννοουμε ποιοτητα /ποιοτικο ,αυτο το ζητω γιατι αρκετες φορες γινονται αναφορες σχετικα με ενα καπως "περιεργο" τροπο και θα με βοηθουσε στο να καταλαβω τι γινεται στην κατηγορια ,για παραδειγμα δεν θεωρω οτι εχει μεγαλυτερη ποιοτητα ο Edvard Grieg η ο Mahler απο τον Βασιλη Τσιτσανη η απο τον Μ.Χατζηδακη ,θεωρω οτι ολοι τους εχουν ποιοτητα

Aυτο το σχολιο θα ηθελα να το ''συνδεσω'' καπως με μια προταση απο ποστ της Καλλης Συνοδινου,που ειπε(και το θεωρω πολυ σημαντικο) ''χωρις να θιγει κανενας''.

Δεν ισχυριζομαι οτι εχει θιγει καποιος(αν εχει θιγει να μας το πει) αλλα διακρινω εναν ''κινδυνο'' οντως καποιος να θιγει απο την στιγμη που βλεπουμε χαρακτηρισμους οπως "μολυνουμε'' η ''πιο σοβαρα'' κλπ.Νικο Πετραλια,τιποτα προσωπικο εδω και ελπιζω να μην σε ενοχλει.

Πιστευω οτι δεν υπαρχουν ''μη σοβαρα'' ποστ η φιλμακια.Το καθε φιλμακι που ανεβαζεται εχει και την σημασια του γι αυτον που το ανεβαζει,και ναι μπορει για καποιους απο εμας να μην εχει την ιδια σημασια.

Δεν εχω ανεβασει κανενα φιλμακι στο θρεντ που αναφερεστε εδω,αλλα εχω ανεβασει αρκετα στο θρεντ ''στροβιλισμοι με ασπρες καλτσες'' και ολα σε ενα βραδυ.Μουσικα φιλμακια που για πολλους θα φαινονται ισως μη σοβαρα κλπ.Ομως μεσα απο αυτα και αλλα φιλμακια που ανεβασαν αλλοι φιλοι,στο ποστ 53 του πιο πανω θρεντ,ειχαμε ενα πολυ ομορφο σχολιο απο τον φιλο Γιωργο Μπαιραχταρη που αξιζει να διαβασετε.Αυτα λοιπον τα φιλμακια,σημερα μπορει ακομα και σε μενα που τα ανεβασα,μπορει να ''στερουνται καποιας σοβαροτητας'',να ειναι μουσικη που δεν ακουω συχνα κλπ.
Ομως,και εδω ακριβως φαινεται η επιτυχια ενος θρεντ,κατα την εξελιξη του θρεντ,αυτη η μαγεια που ονομαζεται μουσικη,μεσω των ποστ,μας ταξιδεψε χρονια πισω σε κατι που δεν ειναι τιποτε αλλο απο ενα αναποσπαστο κομματι της ΖΩΗΣ του καθενος μας.Εκει,που αυτη η μουσικη που σημερα δεν θεωρουμε πιθανως σοβαρη,μας θυμιζει εικονες,συναισθηματα,και δεν σας το κρυβω και κανενα δακρυ ;;;;;

Με πολλη αγαπη και εκτιμηση προς ολους σας

Απάντηση: Re: Σχετικά με τη λειτουργία και λειτουργικότητα των νημάτων με videoclips

Οι άνθρωποι είναι το οχυρό! Αλλά κάποιες φορές απομακρύνονται….
Όταν πολλοί άνθρωποι ταυτόχρονα απομακρύνονται δυστυχώς το οχυρό από κάπου μπάζει!

Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα αναγνωρίσουν τα πιθανά λάθη τους και θα επιστρέψουν. Ας ελπίσουμε επίσης πως οι συνθήκες θα είναι τέτοιες τότε ώστε να μην χρειαστεί να πικραθούν πάλι.

Υ.Γ.Σιδερένιος βρε!:ernaehrung004:

Μπορείς νά αναφερθείς σέ ονόματα παρακαλώ γιατί εγώ τούς ''πολλούς'' δέν τούς έχω πάρει χαμπάρι.
Ασε πού μάλλον ούτε κάν έχεις λάβει υπόψιν σου πόσοι καινούριοι ενεργοποιούνται πιθανώς(υπόθεση κάνω)γιατί ''βλέπεις'' μόνον όσα θές νά δείς.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Σχετικά με τη λειτουργία και λειτουργικότητα των νημάτων με videocl

Μπορείς νά αναφερθείς σέ ονόματα παρακαλώ γιατί εγώ τούς ''πολλούς'' δέν τούς έχω πάρει χαμπάρι.
Ασε πού μάλλον ούτε κάν έχεις λάβει υπόψιν σου πόσοι καινούριοι ενεργοποιούνται πιθανώς(υπόθεση κάνω)γιατί ''βλέπεις'' μόνον όσα θές νά δείς.

Βλέπω απλώς Σπύρο τα πράγματα από την δική μου σκοπιά. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό σημαίνει ότι βλέπω μόνο όσα θέλω να δω. Και αν είναι έτσι, τότε ενδεχομένως αυτό να ισχύει και για άλλους που έχουν αντίθετη γνώμη από την δική μου. Μπορεί και αυτοί να βλέπουν μόνο όσα θέλουν να δουν ή μόνο όσα τους συμφέρουν.

Γιατί λοιπόν να μην υποθέσω και εγώ ότι κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν μία αυτορύθμιση ενώ ταυτόχρονα αγνοούν επιδεικτικά την αυτορύθμιση που ήδη έχει γίνει. Γιατί μιλάω? Για τον κατακερματισμό των video κλιπ! Να υποθέσω λοιπόν και εγώ ότι ο αυτόματος αυτός κατακερματισμός υποδηλώνει ότι ο κόσμος εξ αρχής δεν ήθελε ομαδοποιημένες παρουσιάσεις? Τι να σημαίνει άραγε αυτή η αυτορύθμιση?

Δείτε τη λίγο.

Να υποθέσω επίσης ότι εξαπατήθηκα? Όχι δεν είμαι τρελός! Ακου τι έγινε! Όπως γνωρίζεις ανήκα στην ομάδα των ανθρώπων που δούλεψαν στην ομαδοποίηση – κατηγοριοποίηση των νέων κυκλοφοριών. Λίγο μετά από τέλος της διαδικασίας αυτής έγινε αλλαγή των διαχειριστών και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ενώθηκαν οι δύο κατηγορίες. Τι να υποθέσω τώρα? Όταν κάτι υλοποιείται με γρήγορους ρυθμούς (πάλι!) υποθέτω ότι είναι προσχεδιασμένο. Άρα εγώ δούλεψα για κάτι που τελικά δεν ήμουν σύμφωνος! Κάποιος έπρεπε να με είχε ενημερώσει. για τα οράματα κάποιων. Γιατί είναι προφανές πως δεν θα μπορούσε να γίνει ενοποίηση των κατηγοριών χωρίς πρώτα να έχει φτιαχτεί εξ ολοκλήρου το ευρετήριο. Λάθος είμαι πάλι Σπύρο?

Είδες ρε Σπύρο πόσες υποθέσεις μπορεί να κάνει κάποιος.....
Θα μείνω με αυτές μέχρι κάποιος να μου απαντήσει!

Στις δικές σου τώρα,
Αν και δήλωσα την αντίθεση μου στην ενοποιημένη κατηγορία, την επισκέφθηκα από τότε δύο φορές. Μία με τον Curtis Mayfield και μία με τον Venetian Snares.Ταυτόχρονα –η στατιστική αυτό δείχνει-αύξησα τα ποστ μου από 1,25 περίπου σε 1,30 (εδώ υπολόγισε βέβαια και τα κλιπ, όπως επίσης και το γεγονός ότι την συγκεκριμένη περίοδο όλοι έκαναν high score στα κλιπάκια).Αυτό σημαίνει ότι είμαι εδώ, και εφόσον είμαι εδώ μπορώ και βλέπω τους νέους ανθρώπους που έρχονται.Το ότι μου λείπουν κάποιοι χρέωσε το στην υπερ ευαισθησία μου!

Ονόματα δεν θα σου πω τώρα!
από κοντά
Μόνο θα σε παρακαλέσω να κοιτάξεις προσεκτικά την δεύτερη παράγραφο στο ποστ που μου έκανες quote.Έχει κάποιες λέξεις υπογραμμισμένες και κάποιες με Bold.

@Γιώργο
1)Αυτορύθμιση σημαίνει απλά αυτοέλεγχος..Τίποτ''άλλο..

2)Κάνεις μιά λαθεμένη ταύτιση κατά τήν γνώμη μου.

Οι παρουσιάσεις είναι μιά-μιά ξεχωριστές καί όποτε θές τίς βρίσκεις,γιά όλα τά είδη..Αυτό δέν ισχύει γιά τά videoclips.

3)Ουδείς ''προσχεδιασμός''υπήρξε ..Αλλως τε και οι αλλαγές στην Δχ δέν έγιναν ''βιαίως'' αλλά οικειοθελώς.

4)Videoclips δύσκολα ξαναβρίσκεις ή δέν ψάχνεις νά ξαναβρείς γιατί απλούστατα είναι τεράστιο υλικό και μάλιστα μπερδεμένο..
Γι'αυτό και έγιναν δεκτά νήματα πού άνοιξαν συμφορουμίτες μας( ακόμα καί πρώην Δχ και νύν οπως ο γράφων)γιά νά υπάρχει καί τό αναγκαίο οπτικοακουστικό υλικό,μέ μέτρο,αλλά και νά γίνεται και διάλογος .

5)Πολλές φορές έχω δηλώσει τήν αντίθεσή μου σέ διάφορα γεγονότα τήν τετραετία ύπαρξης τού club ,αλλά αυτό προσωπικά ποτέ δέν μέ εμπόδισε νά γράφω γιά τό χόμπυ μου ,ακόμα καί στίς πιό συννεφιασμένες μέρες..
Θέμα οπτικής θά μου πείς..Δεκτό.

6)Τά είδα τά υπογραμισμένα....
Θά τά πούμε απο κοντά.-bye-:smile:

Last edited:
Με αφορμή αυτό
Εδώ υπάρχουν οι απαντήσεις στις απορίες σου. Για την ευαισθησία των μουσικών (εκτελεστών ή πληθ. της μουσικής) που εμφανίζεται ξανά, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
από το νήμα με τις metal ballads και όχι με τις metal ballads της ημέρας, θα ήθελα να καταλάβω πραγμμτικά το πρόβλημα να ανεβάσω εάν θέλω και 100 βίντεο κλιπ. Όλα metal μπαλάντες είναι. Γιατί πρέπει να περιορίζομαι? Εάν κάποιος θέλει ας το διαβάσει το νήμα, εάν δεν θέλει όχι.
Όσο για την ευαισθησία των μουσικών που λέω, είναι πολύ απλά αυτή η αίσθηση που δίνει μονίμως η μουσική κατηγορία στους υπόλοιπους ότι είναι αμόλυντη και περιορισμένο κλαμπ.
Προς Θεού δεν εννοώ όλους στην μουσική κατηγορία αλλά όσες φορές έχω ασχοληθεί αυτή την εντύπωση παίρνω.
Ειδικά σε μια μουσική σαν το μέταλ που έχει να δείξει πολλά παραπάνω από άλλα είδη και δεν είναι κάτι που μπορεί ο καθένας να παίξει ή να γράψει.
Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν (μέλος ή διαχειριστή) και για αυτό θα σεβαστώ την όποια απόφαση της πλειοψηφείας.
Από δικής μου πλευράς πάντως, εάν ένα νήμα έχει την έννοια αντιπροσωπείας ενός είδους μουσικής, όσα κλιπ και να βάλουμε δεν είναι αρκετά. Δηλαδή εάν ανεβάσω μια λίστα με 1000 μπαλάντες θα ήταν αποδεκτό?

Εδώ θα βρεις κάποιες επιπλέον απαντήσεις για τη λογική του περιορισμού του ανεξέλγκτου ανεβάσματος στα νήματα με Videoclips.

Όσον αφορά το αν είναι το heavy metal (αν διερμηνεύω σωστά τα γραφόμενά σου) εξοβελιστέο από τη Μουσική κατηγορία, φυσικά και δεν είναι. Πιθανώς πάρα πολλά μέλη της Κατηγορίας να μην ακούνε heavy metal, αυτό όμως δεν εμποδίζει κανέναν να γραφει για τα αγαπημένα του είδη και συγκροτήματα. Είσαι ευπρόσδεκτος.

Όσο για την ευαισθησία των μουσικών που λέω, είναι πολύ απλά αυτή η αίσθηση που δίνει μονίμως η μουσική κατηγορία στους υπόλοιπους ότι είναι αμόλυντη και περιορισμένο κλαμπ.

Μάριε, είναι η υπογραμμισμένη φράση προσωπική σου εκτίμηση; Αν ναί σεβαστή, αλλά λάθος διατυπωμένη.
Αν όχι , στην περίπτωση αυτή, απο που προκύπτει η βεβαιότητά σου περί των υπολοίπων, εξ ονόματος των οποίων αποφαίνεσαι; ΟΛΩΝ των υπολοίπων; Δεν νομίζω. Οπότε αυτό λέγεται αμετροέπεια.
Το δε αμόλυντη και περιορισμένο κλάμπ καλείσαι να τα αποδείξεις, τουλάχιστον με παραδείγματα. Αν όχι, πρόκειται περί συκοφαντίας. Την οποία πρέπει να ανασκευάσεις. Στα γράφω αυτά γιατί αισθάνομαι προσωπικά θιγμένος σαν μέλος της Μουσικής παρέας, αλλά περισσότερο, σαν μέλος του Αvclub, που η κύρια ασχολία μου είναι μέν το Επι μέρους, αλλά η οπτική του και η προσπάθειά μου είναι για το Όλον. Αποδεδειγμένα.
Ως εκ τούτου, δεν χαίρομαι βέβαια, που αναγκάζομαι να μπαίνω σε τέτοιου είδους διάλογο με μέλη που έχουν τριπλή ιδιότητα όπως εσύ, αλλά αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω νομίζω, για να είμαστε προσεκτικότεροι στο τι γράφουμε.

Last edited:
...
Με αφορμή αυτό
από το νήμα με τις metal ballads και όχι με τις metal ballads της ημέρας, θα ήθελα να καταλάβω πραγμμτικά το πρόβλημα να ανεβάσω εάν θέλω και 100 βίντεο κλιπ.
...
Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα,
είμαι μαζί σου:
βάλε 100 "metal ballads" αλλά γράψε από κάτω τί ξεχωρίζεις σε κάθε μία από αυτές.
Γιατί το να μήν μπορεί κάποιος να νιώσει την ανάγκη ξελασπώματος, το επόμενο βήμα, την νέα αρχή μπουσουλίσματος που λυτρώνει,
είναι σαν να επιδιώκει να καλοβολεύεται στάσιμα με το να ηλεκτρονιαουρίζει.
...
...
Γιά ´μένα είναι θεμιτές οι μουσικές προτάσεις όλων, άσχετα αν η "Μουσική Κατηγορία" έχει την όποια ιδιορυθμία.
Μήν κατακρίνεται δίσκους και απόψεις που σπανίζουν στο νέτ.
Θα έπρεπε να νιώθετε περιφάνια που φιλοξενούνται εδώ σχεδόν σε αποκλειστικότητα.
Ωςτόσο, αν επιθυμείς να παρουσιάσεις την δική σου οπτική-παρουσίαση δίσκου δεν νομίζω να βρείς σκόπελους.

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη λειτουργία και λειτουργικότητα των νημάτων με videoclips

Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα,
είμαι μαζί σου:
βάλε 100 "metal ballads" αλλά γράψε από κάτω τί ξεχωρίζεις σε κάθε μία από αυτές.
Γιατί το να μήν μπορεί κάποιος να νιώσει την ανάγκη ξελασπώματος, το επόμενο βήμα, την νέα αρχή μπουσουλίσματος που λυτρώνει,
είναι σαν να επιδιώκει να καλοβολεύεται στάσιμα με το να ηλεκτρονιαουρίζει.

Γιά ´μένα είναι θεμιτές οι μουσικές προτάσεις όλων, άσχετα αν η "Μουσική Κατηγορία" έχει την όποια ιδιορυθμία.
Μήν κατακρίνεται δίσκους και απόψεις που σπανίζουν στο νέτ.
Θα έπρεπε να νιώθετε περιφάνια που φιλοξενούνται εδώ σχεδόν σε αποκλειστικότητα.
Ωςτόσο, αν επιθυμείς να παρουσιάσεις την δική σου οπτική-παρουσίαση δίσκου δεν νομίζω να βρείς σκόπελους.

Οταν λετε σκοπελους εννοειται σχολια οπως αυτο ;

Originally Posted by Skakinen

Δεν θα σταθώ στο αν ο Μαζωνάκης και η Βίσση αποτελούν μουσικές προτάσεις .

Σχετικα με τον κανονισμο του 1 την ημερα ,μολις ειδα οτι εκλεισε ενα νημα γιατι ειχε παραπανω βιντεο κλιπ ,θα ηθελα να ξερω εαν αυτος ο "ειδικος" κανονισμος ισχυει η ισχυει επιλεκτικα , εαν ισχυει επιλεκτικα πασο και λογος δεν μου πεφτει, εσεις ειστε διαχειρηση και κανετε οτι θελετε ,θα ηθελα παντως μια απαντηση
Σας παραθετω μετα μια γρηγορη αναζητηση νηματα που ΔΕΝ εκλεισαν και ας μπηκαν περισσοτερα του ενος κλιπ ,για να καταλαβετε τι εννοω επιλεκτικη εφορμογη κανονισμου η ειναι κατι που δεν εχω καταλαβει ;Εαν ναι παρακαλω εξηγηστε μου

Απο το Heavy Metal Ballads
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1380047&postcount=1
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1380055&postcount=3
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1380056&postcount=4
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1380056&postcount=4
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1380069&postcount=8
.......................................
Απο ***ITALO DISCO***
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1379169&postcount=321
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1379178&postcount=322
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1379197&postcount=323
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1379208&postcount=324
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1379430&postcount=326
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1383950&postcount=329
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1383954&postcount=330
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1383959&postcount=331

.........εχει και αλλα

Bασίλη έχεις δίκιο.
Ευχαριστούμε πολύ γιά τήν υπόδειξη..
Θά μεριμνήσουν οι υπεύθυνοι γιά αυτό.
Προφανώς επειδή τά νήματα είναι πολλά,αυτά πού αναφέρεις,διέφυγαν τής προσοχής.

1. είμαστε άνθρωποι...(δηλ. κάνουμε σφάλματα δηλ. μας διαφεύγουν της προσοχής).
2. έχουμε να ασχοληθούμε με τα προς το ζειν
3. ο κανόνας εφαρμόζεται και κάποια στιγμή θα υπάρχει 1 παντού (από την ημέρα που έγινε επισήμανση και μέχρι να γίνεται από μόνο του)

Κανονικά ο κανόνας θα πρέπει να μπει και στους κανονισμούς του avclub πριν γραφτεί κάποιο μέλος όπως επίσης και να ενημερωθούν τα υπάρχοντα μέλη.
Πάντως αν εκφράσω δημόσια την σκέψη μου (την οποία ο Διονύσης την ξέρει από κατ ιδίαν συζήτηση) θα δυσαρεστήσω μερικούς.

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη λειτουργία και λειτουργικότητα των νημάτων με videoclips

Πάντως αν εκφράσω δημόσια την σκέψη μου (την οποία ο Διονύσης την ξέρει από κατ ιδίαν συζήτηση) θα δυσαρεστήσω μερικούς.

Μητς, είναι 3η ή 4η φορά που το γράφεις αυτό...:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Κανονικά ο κανόνας θα πρέπει να μπει και στους κανονισμούς του avclub πριν γραφτεί κάποιο μέλος όπως επίσης και να ενημερωθούν τα υπάρχοντα μέλη.

Oι Δχ κάθε κατηγορίας δικαιούνται μέσα στά πλαίσια τών γενικοτέρων κανονισμών νά αποφασίζουν γιά δευτερεύονται θέματα τής Κατηγορίας τους.

Προφανώς και ο Γενικός Κανονισμός λειτουργίας δέν είναι δυνατόν νά προβλέπει τό τί δημιουργείται ή προκύπτει σέ κάθε ξεχωριστή κατηγορία ενός φόρουμ κατά τήν διάρκεια πού αυτή εξελίσσεται..
Επομένως η αιτίασή σου δέν στέκει.

Πρόκειται περί ρυθμίσεων σέ οιαδήποτε Κατηγορία γιά τά επιμέρους πού τήν αφορούν..
Ο Γενικός Κανονισμός καθορίζει τό ευρύ πλαίσιο και η διαχείριση εκάστης κατηγορίας ρυθμίζει τό μερικό..
Αλλως τε στίς ρυθμίσεις εκάστης κατηγορίας ενημερώνεται και η Γενική Διαχείριση.

Last edited:

θα μου επιτρέψεις να ξέρω τους κανόνες καλύτερα από τους περισσότερους -bye-

2.9. ΙΣΧΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Οι παρόντες κανόνες ισχύουν από την ανάρτησή τους και ειδικώτερα από την στιγμή της ανακοίνωσης της ανάρτησής τους στην κατηγορία ανακοινώσεων καθώς και στην γενική κατηγορία. Τα μέλη που θα γράψουν μήνυμα μετά την ημέρα και ώρα ανακοίνωσης θεωρείται ότι τους έχουν αποδεχθεί.

Οι κανόνες μπορούν να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή, κατά την κρίση των Διαχειριστών και μετά από έγκριση του ιδιοκτήτη του avclub που είναι η "Λέσχη Φίλων Εικόνας, Ήχου και Μουσικής AVCLUB". Η τροποποίηση θα ανακοινωθεί στον κατάλληλο χώρο του forum και θα ισχύει για όλα τα μέλη. Τα μέλη πάντοτε θεωρείται ότι γνωρίζουν και αποδέχονται τους κανόνες λειτουργίας.
Σε περίπτωση αμφιβολίας θεμάτων ερμηνείας των κανόνων, αλλά και πρότασης πιθανής βελτίωσής τους, τα μέλη μπορούν να απευθύνονται αποκλειστικά με προσωπικό μήνυμα στην ΔΟ.

πάντως δύσκολα δυσαρεστούμαι από φίλους....:grandpa:

Καλά εσύ κοίτα να κατέβεις στην έκθεση και όλα τ άλλα είναι δευτερεύοντα.

δυστυχώς γιά τις συγκεκριμένες ημερομηνίες είναι αδύνατο.