Re: Απάντηση: Re: Σχετικά με τη λειτουργία και λειτουργικότητα των νημάτων με videocl
Μπορείς νά αναφερθείς σέ ονόματα παρακαλώ γιατί εγώ τούς ''πολλούς'' δέν τούς έχω πάρει χαμπάρι.
Ασε πού μάλλον ούτε κάν έχεις λάβει υπόψιν σου πόσοι καινούριοι ενεργοποιούνται πιθανώς(υπόθεση κάνω)γιατί ''βλέπεις'' μόνον όσα θές νά δείς.
Βλέπω απλώς Σπύρο τα πράγματα από την δική μου σκοπιά. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό σημαίνει ότι βλέπω μόνο όσα θέλω να δω. Και αν είναι έτσι, τότε ενδεχομένως αυτό να ισχύει και για άλλους που έχουν αντίθετη γνώμη από την δική μου. Μπορεί και αυτοί να βλέπουν μόνο όσα θέλουν να δουν ή μόνο όσα τους συμφέρουν.
Γιατί λοιπόν να μην
υποθέσω και εγώ ότι κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν μία αυτορύθμιση ενώ ταυτόχρονα αγνοούν επιδεικτικά την αυτορύθμιση που ήδη έχει γίνει. Γιατί μιλάω? Για τον κατακερματισμό των video κλιπ! Να
υποθέσω λοιπόν και εγώ ότι ο αυτόματος αυτός κατακερματισμός υποδηλώνει ότι ο κόσμος εξ αρχής δεν ήθελε ομαδοποιημένες παρουσιάσεις? Τι να σημαίνει άραγε αυτή η αυτορύθμιση?
Δείτε τη λίγο.
Να
υποθέσω επίσης ότι εξαπατήθηκα? Όχι δεν είμαι τρελός! Ακου τι έγινε! Όπως γνωρίζεις ανήκα στην ομάδα των ανθρώπων που δούλεψαν στην ομαδοποίηση – κατηγοριοποίηση των νέων κυκλοφοριών. Λίγο μετά από τέλος της διαδικασίας αυτής έγινε αλλαγή των διαχειριστών και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ενώθηκαν οι δύο κατηγορίες. Τι να
υποθέσω τώρα? Όταν κάτι υλοποιείται με γρήγορους ρυθμούς
(πάλι!) υποθέτω ότι είναι προσχεδιασμένο. Άρα εγώ δούλεψα για κάτι που τελικά δεν ήμουν σύμφωνος! Κάποιος έπρεπε να με είχε ενημερώσει. για τα οράματα κάποιων. Γιατί είναι προφανές πως δεν θα μπορούσε να γίνει ενοποίηση των κατηγοριών χωρίς πρώτα να έχει φτιαχτεί εξ ολοκλήρου το ευρετήριο. Λάθος είμαι πάλι Σπύρο?
Είδες ρε Σπύρο πόσες
υποθέσεις μπορεί να κάνει κάποιος.....
Θα μείνω με αυτές μέχρι κάποιος να μου απαντήσει!
Στις δικές σου τώρα,
Αν και δήλωσα την αντίθεση μου στην ενοποιημένη κατηγορία, την επισκέφθηκα από τότε δύο φορές. Μία με τον Curtis Mayfield και μία με τον Venetian Snares.Ταυτόχρονα –η στατιστική αυτό δείχνει-αύξησα τα ποστ μου από 1,25 περίπου σε 1,30 (εδώ υπολόγισε βέβαια και τα κλιπ, όπως επίσης και το γεγονός ότι την συγκεκριμένη περίοδο όλοι έκαναν high score στα κλιπάκια).Αυτό σημαίνει ότι είμαι εδώ, και εφόσον είμαι εδώ μπορώ και βλέπω τους νέους ανθρώπους που έρχονται.Το ότι μου λείπουν κάποιοι χρέωσε το στην υπερ ευαισθησία μου!
Ονόματα δεν θα σου πω τώρα!
από κοντά
Μόνο θα σε παρακαλέσω να κοιτάξεις προσεκτικά την δεύτερη παράγραφο στο ποστ που μου έκανες quote.Έχει κάποιες λέξεις υπογραμμισμένες και κάποιες με Bold.