Καταρχήν σ' ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για την άμεση απάντηση. Τώρα να σου πω από ηλεκτρολογικά δεν είμαι expert, αλλά δε νομίζω πως είναι εκεί το πρόβλημα μιας και θα σου πω τι συμβαίνει. Τις 2 πρώτες μέρες που το σύνδεσα ήταν ΟΛΑ ρολόι. Έπαιζε το on demand τέλεια και συγχρόνως ήταν και άλλες συσκευές που κατέβαζαν αρχεία και ότι άλλο. Στα ίντερνετ τεστ που έτρεχα από το λαπτοπ που είναι κοντά στην τηλεόραση (και αυτό ένα δωμάτιο μακρυά από το ρούτερ) έδειχνε να κατεβάζει καμιά 40ρα.
Μετά από 2 μέρες και χωρίς να πειράξω τίποτα, λες και άλλαξε το δίκτυο κάποιος είδα μείωση ταχύτητας στο λαπτοπ (τα τεστ δείχνουν 4-6 μόνο) και τότε άρχισε να μην παίζει και το demand.
Σε ένα πρόγραμμα που έχω στο android μου δείχνει το δίκτυό μου .... διπλό, με το ίδιο όνομα όμως! ΕΚΕΙ πρέπει να είναι το πρόβλημα. Δεν ξέρω πως, αλλά οι συσκευές επιλέγουν να συνδεθούν με το ένα από τα 2 δίκτυα που δεν τραβάει καθόλου! Το κουφό είναι πως τα διπλό αυτό δίκτυο που σου λέω το βλέπω μόνο από το πρόγραμμα αυτό (ανίχνευσης δικτύων) Από το λαπτοπ για παράδειγμα βλέπω μόνο ένα!
Είμαι 100% σίγουρος πως το λάθος μου είναι κάπου στις ρυθμίσεις του extender. (δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ και τώρα το μαθαίνω πως λειτουργεί)
Βασικά το σύνδεσα αυτόματα με τον εξπρές τρόπο / wps button !
Κάπου διάβασα πως για να δουλέψει πρέπει να κάνω χειροκίνητο set up και να φτιάξω ένα νέο δίκτυο, με άλλη ονομασία! (δεν ξέρω αν ισχύει αυτό)
Ή έστω κάτι να κάνω στην ip.
Τώρα το έχω κάνει reset και το έχω στο laptop με etherneτ για να το σετάρω από την αρχή.
Οποιαδήποτε βοήθεια από δω και πέρα θα ήταν τέλεια.
Είδα και το παρακάτω βίντεο που δείχνει πως να το κάνω , εννοώ να το ονομάσω αλλιώς, το κάνω...., αλλά μετά που βάζω τον extender στον κωδικοποιητή δεν μπορώ να βρω νέο δίκτυο που είχα δημιουργήσει.
Έτσι μου ρχετε να τα πετάξω όλα μαζί από το παράθυρο !
https://www.youtube.com/watch?v=PPPkcLhbUes