Σχετικά με τη λήψη της COSMOTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Re: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Καλά έχεις δέκτη που δείχνει εικόνα με ποιότητα 0% ????

Είσαι για το γκίνες !!! :flipout:

Απάντηση: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Μας έχουν τρελάνει τα σαρδελοκούτια.:flipout:

Σα δεν ντρέπεστε να γελάτε με το θαύμα τις τεχνολογίας που δουλεύει και στο 0%. Οταν τα αλλα σταματούν αυτο συνεχίζει , και συνεχίζει.

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.

Χάρη, αυτή την στιγμή:

W9 Suisse: Ισχύς: 73% και ποιότητα 36%
ZDF HD: Ισχύς: 66% και ποιότητα 0% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 διαφορετικοί δορυφόροι, ούτε σπαίματα, ούτε μαύρο. Τι άλλο να πω;;;;;;

Είσαι θεός!
Σαν την παλιά διαφήμιση "τα Hitachi προχωρούν, εκεί που άλλα σταματούν ".(b)

Απάντηση: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Χάρη, αυτή την στιγμή:

W9 Suisse: Ισχύς: 73% και ποιότητα 36%
ZDF HD: Ισχύς: 66% και ποιότητα 0% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 διαφορετικοί δορυφόροι, ούτε σπαίματα, ούτε μαύρο. Τι άλλο να πω;;;;;;

Με ποιο χέρι κρατάς το τηλεκοντρολ; :flipout:

Δεν είναι σχετικό, αλλα στον pace μου έβγαζε 5-10% ποιότητα. Οπως λέγαμε με τον Σεραφείμ τότε, ήταν εξαιτίας του πολύ υψηλού gain από το inverto, οπου και η ποιοτητα ήταν ουσιαστικά 105%.

Με ποιο χέρι κρατάς το τηλεκοντρολ; :flipout:

Αντιλαμβάνεσαι πως κάνεις διαδικτυακό bulling...!!!!!! :flipout::flipout:

Δεν είναι σχετικό, αλλα στον pace μου έβγαζε 5-10% ποιότητα. Οπως λέγαμε με τον Σεραφείμ τότε, ήταν εξαιτίας του πολύ υψηλού gain από το inverto, οπου και η ποιοτητα ήταν ουσιαστικά 105%.
Ναι, άλλος κολπατζής κι αυτός.:smile:

Μόλις (29/7/15) μου ήρθε στο κινητό μου το παρακάτω sms από OTE TV:

"Λόγω αλλαγής συχνότητας του δορυφόρου στις 29/7, σε περίπτωση που δεν μπορείτε να συντονιστείτε σε κάποιο κανάλι, επιλέξτε:Μενού/Ρυθμίσεις/Ρυθμίσεις Συστήματος/Ρυθμίσεις Εγκατάστασης/Ρυθμίσεις Δορυφόρου/Αναμεταδότης "ΟΤΕ2" και όταν κλειδώσει το σήμα, πατήστε "ΟΚ" για να συντονιστείτε στον ΟΤΕ TV"

Παρόλο που δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα έκανα τα παραπάνω βήματα και συντόνισα τη συσκευή μου στον "ΟΤΕ2" αναμεταδότη.

PS
Δνση οικίας Αγία Παρασκευή Αθήνα

ειδες καμια διαφορα στο σημα εικονα κτλ ?

εγω αν δεν δω προβλημα στη ληψη δεν πειραζω τιποτα....

Και μενα μου ηρθε αυτο το μυνημα, πηγα να το βαλω στο οτε2 αλλα δεν το δεχτηκε χαθηκαν ολα τα καναλια, το ξαναγυρισα εκει που το ειχα, ολα παιζουν οπως πριν και στους 3 δορυφορους eutelsat astra hotbird

Το μήνυμα απευθύνεται σε όσους έχουν πρόβλημα συντονισμού μετά την αλλαγή.

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.

Μαλιστα, αυτο επρεπε να το ελεγαν και απο τον ΟΤΕ, γιατι πολλοι μπερδευτηκαν και δεν ηξεραν τι να κανουν, ευχαριστω για την πληροφορια.

Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο. Κανένας ΟΤΕ δεν ευθύνεται!

Μα το γράφει και το μήνυμα: "σε περίπτωση που δεν μπορείτε να συντονιστείτε σε κάποιο κανάλι"

επισημα πλεον επιλεγουμε OTE TV 2 για αναμεταδοτη

Έχω και εγώ OTE TV εδώ και δυο , τρεις μέρες .
Έχω το εξής θέμα (δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί) , όταν ανοίγω τον δέκτη δείχνει για ένα, δυο δευτερόλεπτα εικόνα από το Ote sport 1 HD και μετά μου βγάζει μήνυμα ότι 1 . δεν έχει σήμα 2 . επανεκκινήστε το δέκτη κ.τ.λ
Αν κάνω επανεκκίνηση ξαναγίνεται το ίδιο .
Αν θα αλλάξω κανάλι και πάω στο Ote sport 4 HD επανέρχεται η εικόνα σε αυτό αλλά και στα υπόλοιπα κανάλια .
Από ότι είδα το Ote sport 4 HD είναι σε άλλη συχνότητα , έχει περισσότερο σήμα η συχνότητα και συντονίζεται ο δέκτης καλύτερα ;

επισημα πλεον επιλεγουμε OTE TV 2 για αναμεταδοτη

Eμενα ειναι στο ΟΤΕ 1 ,θα χρειαστει αλλαγη?