Λόγο κακοκαιρίας χάθηκε το σήμα.
Καλησπέρα, δεν ξέρω αν είμαι στο κατάλληλο τόπικ αλλά θα ήθελα να ρωτήσω που μπορεί να οφείλεται ότι τα κανάλια της cosmote tv φαίνονται στην οθόνη της τηλεόρασης σαν να είναι ζουμαρισμένα και στις δύο άκρες της οθόνης κόβεται η εικόνα και δεν την βλέπεις ολόκληρη.
Αυτό να οφείλεται στο πιάτο που είναι στο μπαλκόνι και όχι σε κάποια ταράτσα, να οφείλεται στον δέκτη ή σε κάποια άλλη ρύθμιση?
Μοιάζει να είναι ρύθμιση της TV (zoom ή smart) για την είσοδο εικόνας. Δοκίμασε να επιλέξεις ευρεία ή 16:9 ανάλογα με την τηλεόραση.
Και εγώ το ίδιο με σένα σκέφτηκα μόλις μου είπε ο θείος μου το πρόβλημα που του παρουσιάζεται αλλά και στο 16:9 όπως και στις άλλες επιλογές που επέλεξα το πρόβλημα παραμένει.
Του θείου μου του είχαν πει ότι άμα το πιάτο ήταν στην ταράτσα και όχι στο μπαλκόνι δεν θα υπήρχε αυτό το πρόβλημα αλλά δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο.
γιατι να ισχυει? λες να συμπιεζεται η εικονα γιατι κατεβαινει λιγο χαμηλοτερα απο την ταρατσα?
καπια ρυθμιση ειναι, η scaling η zoom (πιθανως και στην τηλεοραση)
Δεν έχει καμία σχέση η στόχευση με το αν κάνει ζουμ ή όχι η εικόνα....
Ωραίος τεχνικός...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.