Σχετικά με τη λήψη της NOVA: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

αυτο γιατι γινεται συχνα τελευταια? απο τοτε που αλλαξαν σε dvb-s2. Δεν μπορουν να διορθωσουν κατι?

αυτο γιατι γινεται συχνα τελευταια? απο τοτε που αλλαξαν σε dvb-s2. Δεν μπορουν να διορθωσουν κατι?
Πρώτη φορά έγινε από τότε που πέρασαν σε dvb-s2 και γενικώς πρέπει να έγινε άλλη μια φορά πέρυσι. Σπανιότατα δηλαδή.

σε χθεσινη εγκατασταση νοβα ο παρεχομενος εξοπλισμος απο το καταστημα forthnet στην τιμη των 10 ευρω ηταν:κατοπτρο 80cm,λογικα 70Χ80 γιατι ηταν λιγο αυγοειδες,lnb hd,βαση λαμδα και καλωδιο 100μετρα.
λογω μη ζητησης εχω να κανω εγκατασταση του πακετου αρκετο καιρο σε αντιθεση με τον ανταγωνισμο.
μπραβο στην νοβα που αλαξε επιτελους τα κατοπτρα αν και το πιατο θελει προσοχη γιατι το μεταλο του σφαζει λιγο αν το πιασεις ατσαλα,
για το καλωδιο των 100 μετρων παραξενευτηκα λιγο,καποτε εδινε 20-30 μετρα και οχι 100

Τσέκαρα πριν λιγο τη ληψη μετα τη χθεσινοβραδυνη θύελλα και παρατηρησα ακρίβεια σηματος στα 90% μόνο στην 12320 στα άλλα κανονικά 100% ... συνέβη και σε αλλους;

Τσέκαρα πριν λιγο τη ληψη μετα τη χθεσινοβραδυνη θύελλα και παρατηρησα ακρίβεια σηματος στα 90% μόνο στην 12320 στα άλλα κανονικά 100% ... συνέβη και σε αλλους;

Σήμερα το πρωί κανονικά στο 100%.... Είναι θέμα καιρού;

Εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα στα κανάλια novasprots & novalife & HD όπου και μου είπε ο τεχνικός ότι θέλει επαναρύθμιση το πιάτο και μετά το επόμενο στάδιο είναι η αλλαγή πιάτου σε μεγαλύτερη διάμετρο.

Καλησπέρα. Έχω τρομερό πρόβλημα σήμερα με το σημα,. Χάνεται και κολλάει πολύ συχνα. Τέτοια προβλήματα δεν είχα προχθες με τη μεγάλη κακοκαιρία... Υπάρχει κάποιο θέμα με το σήμα?

Last edited by a moderator:
Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ όπως και το αναφέρω παραπάνω όπου τελικά ήλθε ο τεχνικός της nova και έκανε επαναρύθμιση στο πιάτο (60αρι) και στο LNB και τώρα είναι μια χαρά.

φίλε σεραφείμ
Το 60αρι δε το αλλάζουν δωρεάν σε όλους

πρέπει να πάρετε τηλεφωνο στη νόβα & αυτοί θα σας πούν εαν υπάρχει χρέωση ή όχι

Last edited by a moderator:
Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, πάντως στην Άρτα, σε όλες τις σχετικές περιπτώσεις που τυγχάνει να γνωρίζω, το 60άρι κάτοπτρο αλλάχτηκε δωρεάν με 80άρι. Μου φάνηκε κι εμένα περίεργο για ποιο λόγο δε γινόταν πρώτα έλεγχος από τον τεχνικό και εκείνος μετέπειτα να έκρινε αν ήταν απαραίτητη η αλλαγή του κατόπτρου.

Μια χαρά αρκεί. Γι' αυτό και η απορία μου για την αλλαγή σε 80άρι, χωρίς να προηγείται έλεγχος της εγκατάστασης.

Εγώ που έχω 60άρι πιάτο καμιά 15αριά χρόνια και παίζει με ακρίβεια σήματος στο 90% υπάρχει περίπτωση να το αλλάξουν με μεγαλύτερο? Αλλάζεται και το lnb άραγε?