Σχετικά με τη λήψη της NOVA: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Υπάρχει νήμα "διακόπτες προτεραιότητας".Διάβασε εκεί, είναι αυτό που χρειάζεσαι. Έχω αναφέρει αρκετά παραδείγματα. Διάβασε και σίγουρα θα λύσεις τις απορίες σου.

Ρε παιδια αναγκαστικα να αλλαξω θεση στο πιατο της Nov γιατι εκει που ειχε αρχικα τοποθετησθει κατα την εγκατασταση τοπιανε πολυ ο αερας και εσπαγε η βαση. Προσπαθησα να κεντραρω μονος μου αυτη τη φορα (60cm με ενα 4απλο lnb) και μετα απο αρκετες προσπαθεις ειδα σταθμη 90-100% και ακριβεια 60-70%. Μονο που δε κατεβαζε καναλια . Προφανωε εβλεπε αλλο δορυφορο. Οτανα εκανα σαρωση εδειχνε εναν HO UND. Προσπαθηασα παλι αρκετες φορες να κεντραρω εκ νεου το πιατο αλλα αδικος κοπος.
Μηπως υπαρχει κατι αλλο να κοιταξω?

Ρε παιδια αναγκαστικα να αλλαξω θεση στο πιατο της Nov γιατι εκει που ειχε αρχικα τοποθετησθει κατα την εγκατασταση τοπιανε πολυ ο αερας και εσπαγε η βαση. Προσπαθησα να κεντραρω μονος μου αυτη τη φορα (60cm με ενα 4απλο lnb) και μετα απο αρκετες προσπαθεις ειδα σταθμη 90-100% και ακριβεια 60-70%. Μονο που δε κατεβαζε καναλια . Προφανωε εβλεπε αλλο δορυφορο. Οτανα εκανα σαρωση εδειχνε εναν HO UND. Προσπαθηασα παλι αρκετες φορες να κεντραρω εκ νεου το πιατο αλλα αδικος κοπος.
Μηπως υπαρχει κατι αλλο να κοιταξω?

Προφανώς είσαι αλλού για αλλού..
Πρώτα www.dishpointer.com για να δεις περιπου που πρεπει να κοιτάει το πιάτο (βαζεις επακριβώς την διεύθυνσή σου και σου βγαζει μια πρασινη ευθεια γραμμη),μετά :
Οπλίσου με υπομονή-Φραπεδιά-μικρή τηλεοραση - δεκτη (που να εχει μπάρες σηματων να σε βολεψει..) και ταράτσα. Ψαξε μονο σε τι συχνοτητα (αναφοράς) θα κεντραρεις τον hotbird.Νομίζω ειναι η συχνοτητα που εκπέμπει τον κανάλι της βουλής.Θεωρείται εύκολος δορυφόρος για την ελλαδα.

Καλή επιτυχία.

Παιδια η 12476 συνεχιζει να μου κανει σπασιματα. Συμβαινει και σε αλλους; Περιοχη κεντρο αθηνας

υπαρχει περιπτωση παρεμβολης απο κατι; Παιζει θεμα οριακης ληψης λογω πιατου;

Παιδια η 12476 συνεχιζει να μου κανει σπασιματα. Συμβαινει και σε αλλους; Περιοχη κεντρο αθηνας

υπαρχει περιπτωση παρεμβολης απο κατι; Παιζει θεμα οριακης ληψης λογω πιατου;

Ειναι η συχνοτητα του supertennisHD και καποιων αλλων HD. Σε 80αρι πιάτο η συχνοτητα κατεβαίνει ανετα τουλάχιστον στην πάτρα.Με καλώδια εισαι οκ; Μόνο αυτη στο κάνει;

Μονο σε αυτην

Μηδενιζει η ακριβεια σηματος και κανει φουλ σπασιματα. Στις αλλες εχω 100% ακριβεια.

Εχω 25 μ καλωδιο και 65cm πιατο με το daxis lnb της nova

μη περιμένεις πολλά από το LNB
αν θέλει κάποιο στρίψιμο ή αν μία στις 1000 έχει πρόβλημα το υπάρχον τότε μόνο θα δεις διαφορά στην αλλαγή του

Αν έχεις πρόβλημα μόνο στη συχνότητα αυτή, μάλλον έχεις παρεμβολή. Στο θέμα που υπάρχει για το super tennis έχουν αναφερθεί όλα.

Κάθε βράδυ στις 21:03 σύμφωνα με την ώρα του δέκτη novabox+ και όταν είναι σε κανάλια της συχνότητας 11823 (alpha,mega..κλπ) κολλάει η εικόνα για 5 με 10 δεύτερα. Το έχει συναντήσει άλλος το πρόβλημα ή τάπαιξε ο δέκτης;(στάθμη 80%-ακρίβεια 90% χωρίς μεταβολή σήματος κατά την διάρκεια του "κολλήματος").

Πιθανή παρεμβολή ή μεταβολή στάθμης + σήμα του transporter την συγκεκριμένη στιγμή , άραγε ; Μου χαλάει και τυχών εγγραφή που έχω προγραμματίσει .

Δεν προλαβαίνω να δω μεταβολή . Όταν το προσέξω, μέχρι να πατήσω δύο φορές το πράσινο κουμπί δείχνει στάθμη 80%-ακρίβεια 90%. Εδώ και παραπάνω από ένα μήνα . Σήμερα θα είμαι σε αναμονή :)