bykrie
Μέλος Σωματείου
Γνωριζει κανεις τι κοστος εχει ενα 80αρι δορυφορικο πιατο της nova;
Έχω δει στο παζάρι, (σχεδόν κάθε φορά που πάω) το πιάτο της νοβα με τα παρελκόμενα, σφραγισμένα στο κουτί τους, για 5 ευρώ.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Γνωριζει κανεις τι κοστος εχει ενα 80αρι δορυφορικο πιατο της nova;
Έχω δει στο παζάρι, (σχεδόν κάθε φορά που πάω) το πιάτο της νοβα με τα παρελκόμενα, σφραγισμένα στο κουτί τους, για 5 ευρώ.
Άριστα, μην το πειράζεις καθόλου. :grandpa:
θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για nova και συγγνωμη που το ρωταω εδω. εχω cosmote με 1 μετρο πιατο. κατεβαινουν 2 lnb κανονικα. επειδη θα μπει κ nova χωρις σκληρο χρειαζεται προφανως και τριτο lnb να κατεβαινει σωστα?(ενα εχει η nova) αν αρχικα βγαλω το ενα lnb απο ote και το βαλω στον αποκοδικοποιητη της nova θα δουλεψει κανονικα κ απλα πρεπει να κανω τις απαραιτητες ρυθμισεις? η χρειαζεται ειδικος για περιστροφη του πιατου? ευχαριστω!
ναι μαλλον εχεις δικιο..ισως εννοουσα οτι απο το 'ματι' αν το λεω σωστα κατεβαινουν στον αποκοδικοποιητη 2 lnb αρα απο οτι καταλαβα αυτο ειναι το twin lnb. οποτε χρειαζομαι ετσι κ αλλιως τριτο που θα κατεβει στο κουτι της νοβα, δεν πειραζω τιποτα του οτε συν ο τεχνιος που θα κανει νεα στοχευση. τα ειπα σωστα? δηλαδη για ταυτοχρονη θεαση κ των δυο χρειαζεται συγκεκριμενη στοχευση!?Ένας δορυφορος με δύο lnb δεν υπάρχει, από τα δύο που λες ότι έχεις (ή μήπως δεν είναι δύο και απλά είναι twin lnb? ) το ένα κοιτάει στις 9 μοίρες τον οτε.
Μήπως το άλλο (εάν είναι δύο επαναλαμβάνω) κοιτάζει ήδη 13 μοίρες ?
Αν είναι έτσι τότε δεν χρειάζεσαι τίποτα και είσαι έτοιμος..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.