Σχετικά με τις μνήμες laptop......

sakisxas

Supreme Member
7 September 2006
5,384
C:\Greece\Komotini
....που χάρισα μέσω κλήρωσης στο μέλος tigergreg,αναφέρω την όχι καθως πρέπει συμπεριφορά του,καθώς σε επικοινωνια που είχαμε συμφώνησε να του στείλω με κουριερ ACS τις μνήμες,και για τον λόγο το οτι η ACS άργησε να του τις παραδώσει και ζήτησε μεταφορικά 11,80 ευρώ,αρνήθηκε να τις παραλάβει με αποτέλεσμα να μου επιστραφουν και να πληρώσω απο την τσέπη μου εγώ τα χρήματα των μεταφορικών.(Τι έπρεπε δηλ,να πληρώσω και τα μεταφορικά,και να ορίσω ακριβή ημερομηνία παράδοσης;)
Πιστευω τετοιου είδος συμπεριφορες,δεν αρμόζουν σε μια κοινότητα χρηστών,που προσπαθούν να αλληλοβοηθούνται μεταξύ τους,με τον ένα η με τον άλλο τρόπο.
Και παρακαλώ σε οτιδήποτε άλλο αντικείμενο αποφασίσω να χαρίσω ξανά,να μη θέσει υποψηφιότητα το παραπάνω μέλος.
Οι μνήμες εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες στο αρχικό νήμα.http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=31585
Ευχαριστώ πολύ

Αν δε το έγραψα στην σωστή κατηγορία,ας το μεταφέρουν οι διαχειριστές όπου κρίνουν σωστό

Last edited:
ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ. ΕΑΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΙΝΩΣ ΝΑ ΒΑΨΕΙ ΑΥΓΑ ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΕΓΩ. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΗΧΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΚΩΣ ΣΕ ΧΡΕΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΣ. ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. 11.8 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΜΕ 4 ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΛΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ? ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΝΑ ΣΤΑ ΕΒΑΖΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. ΣΤΟ ΠΜ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ 7-8 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΡΩΤΗΣΕΣ. ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΚΟΥΡΙΕΡ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΤΑ 11,8 ΕΥΡΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ALPHA.

Απάντηση: Re: Σχετικά με τις μνήμες laptop......

ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ. ΕΑΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΙΝΩΣ ΝΑ ΒΑΨΕΙ ΑΥΓΑ ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΕΓΩ. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΗΧΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΚΩΣ ΣΕ ΧΡΕΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΣ. ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. 11.8 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΜΕ 4 ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΛΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ? ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΝΑ ΣΤΑ ΕΒΑΖΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. ΣΤΟ ΠΜ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ 7-8 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΡΩΤΗΣΕΣ. ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΚΟΥΡΙΕΡ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΤΑ 11,8 ΕΥΡΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ALPHA.

Φίλε μου,ούτε εγώ θα γίνω φτωχότερος με τα 11,80 ευρώ που έχασα,ούτε εσύ πλουσιότερος.Εξάλου αυτή την πρόταση επρεπε ηδη να την κάνεις οταν αρνήθηκες να τις παραλάβεις,και οχι κατόπιν ανοίγματος του thread.
Για μένα επρεπε να τις παραλάβεις,όποτε σου τις φέρνανε.
Κλείνει για μένα εδώ το θέμα,αλλά σου συνιστώ να προσέχεις στις μελλοντικές σου συναλλαγές.

Last edited:
Δηλαδή, χάρισες κάτι και μετά πλήρωσες για να το ξαναπάρεις πίσω ????
Φίλε tigergreg έπρεπε να τις παραλάβεις έστω και με καθυστέρηση…..
Είναι πιο ωραίο τώρα που έδωσε τα χρήματα ο sakisxas για να παραλάβει
Τις ίδιες μνήμες ?
Και μπράβο του που τις έβαλε να τις ξαναχαρίσει !

Μπράβο στον φίλο sakisxas για την ωραία και ήρεμη ανάπτυξη του θέματος.

Συμφωνώ οτι για τους τύπους και μονό ότι έπρεπε να παραληφτούν οι μνήμες παρα να επιβαρυνθει το μελος που χαριζει το κοστος μεταφορας.

Φιλέ tigergreg σκέψου να είχες χαρίσει εσύ τις μνήμες και να μην τις είχε παραλάβει το μέλος sakisxas και να πλήρωνες εσύ.

Last edited:
Δηλαδή, χάρισες κάτι και μετά πλήρωσες για να το ξαναπάρεις πίσω ????
Φίλε tigergreg έπρεπε να τις παραλάβεις έστω και με καθυστέρηση…..
Είναι πιο ωραίο τώρα που έδωσε τα χρήματα ο sakisxas για να παραλάβει
Τις ίδιες μνήμες ?
Και μπράβο του που τις έβαλε να τις ξαναχαρίσει !

Παρακαλείτε ο πατήρ της κατηγορίας Κοκαρ να διευθετήσει το θέμα.
-bye-:grinning-smiley-043

Συμφωνώ οτι για τους τύπους και μονό ότι έπρεπε να παραληφτούν οι μνήμες.
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 4Η ΜΕΡΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ALLOU FAN PARK.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΑΞΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΠΜ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ.

Συμφωνώ οτι για τους τύπους και μονό ότι έπρεπε να παραληφτούν οι μνήμες παρα να επιβαρυνθει το μελος που χαριζει το κοστος μεταφορας.

Φιλέ tigergreg σκέψου να είχες χαρίσει εσύ τις μνήμες και να μην τις είχε παραλάβει το μέλος sakisxas και να πλήρωνες εσύ.
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΓΙΑ ΜΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΘΑ ΤΙΣ ΧΑΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΙΕΡ.

papas1vt9.jpg

θα μπορούσες να ζητήσεις να παραμείνουν σε κάποιο κοντινό σε εσένα κατάστημα της εταιρίας ταχυμετφορών και να τις παραλάβεις από εκεί όταν είχες χρόνο...
Ετσι και αλλιώς καιγόσουν για να φύγεια από το σπίτι...

Ο Σακης δειχνει για αλλη μια φορα το επιπεδο του.
Βλεπω καιρο τωρα τις κινησεις του και το μονο που μπορω να πω ειναι οτι εχει μεγαλειο ψυχης . Σε μια εποχη που ο ενας κοιτα να εκμεταλευτει τον αλλον ο Σακης χαριζει πραγματα που θα μπορουσε να πουλησει εστω και σε χαμηλη τιμη.
Προσφατα ειχε μια αγγελια για ενα επεξεργαστη και μια μητρικη πουλησε τον επεξεργαστη 100 ευρω και οταν ειδε οτι δεν υπηρχε ενδιαφερον για την μητρικη την χαρισε. Θα μπορουσε ανετα να διαπραγματευτει την πωληση της εστω και με 20 ευρω στον φιλο που αγορασε τον επεξεργαστη (θα του ηταν χρησιμη σε περιπτωση που παθαινε κατι η δικη του) και αντι αυτου μπηκε στον κοπο να την συσκευασει και να την στειλει δωρεαν σε καποιον που δεν γνωριζε. Πιθανοτατα να κλειστηκε και αυτος σπιτι του περιμενωντας courrier. Τετοιες κινησεις παραδειγματα εχει πολλες ο φιλος Σακης και μπραβο του.
Σακη εαν βρεθεις απο Αθηνα μερια στειλε pm πολυ θα ηθελα να σε γνωρισω απο κοντα . Σε ευχαριστω γιατι με κανεις να αισθανομαι οτι η ανθρωπια δεν εχει εξαφανιστει στις μερες μας.

+1 και απο εμενα.Ο Θανασης ειναι μεγαλοψυχος και πολυ
συνεργασιμος.Το διαπιστωσα σε προσφατη συναλλαγη που ειχα
μαζι του.Του ευχομαι να συνεχισει ετσι.

Ο Σακης δειχνει για αλλη μια φορα το επιπεδο του.
Βλεπω καιρο τωρα τις κινησεις του και το μονο που μπορω να πω ειναι οτι εχει μεγαλειο ψυχης . Σε μια εποχη που ο ενας κοιτα να εκμεταλευτει τον αλλον ο Σακης χαριζει πραγματα που θα μπορουσε να πουλησει εστω και σε χαμηλη τιμη.
Προσφατα ειχε μια αγγελια για ενα επεξεργαστη και μια μητρικη πουλησε τον επεξεργαστη 100 ευρω και οταν ειδε οτι δεν υπηρχε ενδιαφερον για την μητρικη την χαρισε. Θα μπορουσε ανετα να διαπραγματευτει την πωληση της εστω και με 20 ευρω στον φιλο που αγορασε τον επεξεργαστη (θα του ηταν χρησιμη σε περιπτωση που παθαινε κατι η δικη του) και αντι αυτου μπηκε στον κοπο να την συσκευασει και να την στειλει δωρεαν σε καποιον που δεν γνωριζε. Πιθανοτατα να κλειστηκε και αυτος σπιτι του περιμενωντας courrier. Τετοιες κινησεις παραδειγματα εχει πολλες ο φιλος Σακης και μπραβο του.
Σακη εαν βρεθεις απο Αθηνα μερια στειλε pm πολυ θα ηθελα να σε γνωρισω απο κοντα . Σε ευχαριστω γιατι με κανεις να αισθανομαι οτι η ανθρωπια δεν εχει εξαφανιστει στις μερες μας.

Φίλε μου ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια,και να σαι πάντα καλά,όπως ευχαριστώ και τα υπόλοιπα παιδιά.-bye-