spcav AVClub Fanatic 18 August 2006 17,734 28 January 2008 #21 Γνωστός μου και άνθρωπος που ασχολείται με το αντικείμενο (θωρακισμένες πόρτες κλπ) επιβεβαίωσε ότι ‛κάτι τρέχει’ με την εν λόγω μάρκα κλειδαριών αλλά δεν θέλησε να μου πει παραπάνω. Ο νοών νοήτω….
Γνωστός μου και άνθρωπος που ασχολείται με το αντικείμενο (θωρακισμένες πόρτες κλπ) επιβεβαίωσε ότι ‛κάτι τρέχει’ με την εν λόγω μάρκα κλειδαριών αλλά δεν θέλησε να μου πει παραπάνω. Ο νοών νοήτω….
L Larry Μέλος Δ.Σ. Staff member 17 June 2006 22,102 28 January 2008 #22 οπου υπαρχει καπνος ισως υπαρχει και καποια φωτια καλο θα ηταν τα μελη μας που εχουν την σχετικη κλειδαρια να ερευνησουν πιο διεξοδικα το θεμα Last edited: 28 January 2008
οπου υπαρχει καπνος ισως υπαρχει και καποια φωτια καλο θα ηταν τα μελη μας που εχουν την σχετικη κλειδαρια να ερευνησουν πιο διεξοδικα το θεμα
Σάκης Established Member 10 October 2006 261 28 January 2008 #23 Larry said: οπου υπαρχει καπνος ισως υπαρχει και καποια φωτια καλο θα ηταν τα μελη μας που εχουν την σχετικη κλειδαρια να ερευνησουν πιο διεξοδικα το θεμα Click to expand... Καπνός βρε
Larry said: οπου υπαρχει καπνος ισως υπαρχει και καποια φωτια καλο θα ηταν τα μελη μας που εχουν την σχετικη κλειδαρια να ερευνησουν πιο διεξοδικα το θεμα Click to expand... Καπνός βρε
L Larry Μέλος Δ.Σ. Staff member 17 June 2006 22,102 28 January 2008 #24 εγω καλα το εβαλα......αλλα αφου το θελετε ετσι......