Σχετικά με τον EPSON TW5000 ως άσχετος

SWISSTEC

AVClub Addicted Member
26 July 2007
1,458
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
:grinning-smiley-043Τι λέει ο συγκεκριμένος βιντεοπροβολέας για θέαση dvd, blu ray και sd ποδόσφαιρο? Είμαι άσχετος με το συγκεκριμένο άθλημα. Τα χρήματα που διαθέτω είναι μέχρι 2000 για προβολικό. Για οθόνη πόσα πρέπει να διαθέσω μέχρι 120" :grinning-smiley-043

Είναι ένας πολύ καλός LCD προβολέας με πλεονέκτημα πέρα από την εικόνα του την τριετή εγγύηση.
Την max φωτεινότητα που δινει ο κατασκευαστής είναι στο dynamic και όχι στο cinema mod που είναι πολύ ποιο κάτω.

Re: Απάντηση: Σχετικά με τον EPSON TW5000 ως άσχετος

Είναι ένας πολύ καλός LCD προβολέας με πλεονέκτημα πέρα από την εικόνα του την τριετή εγγύηση.
Την max φωτεινότητα που δινει ο κατασκευαστής είναι στο dynamic και όχι στο cinema mod που είναι πολύ ποιο κάτω.
:grinning-smiley-043Στο σπίτι τι χρησιμοποιούμε το dynamic or cinema mod?:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχετικά με τον EPSON TW5000 ως άσχετος

:grinning-smiley-043Στο σπίτι τι χρησιμοποιούμε το dynamic or cinema mod?:grinning-smiley-043

cinema, και το dynamic με λίγα φώτα αναμμένα (π.χ. ποδόσφαιρο).

Καθότι και εγώ αρχάριος με το άθλημα, είμαι κοντά στην αγορά του συγκεκριμένου projectora. Το ερώτημά μου είναι με την οθόνη. Ο χώρος που διαθέτω είναι 2 μέτρα μήκος.Πόσες ίντσες θα βγεί (νομίζω 100) . Πιο πανί ταιριάζει με το συγκεκριμένο προτζέκτορα? Ηλεκτρονικό κατα προτίμηση και όχ σταθερό. Ευχαριστώ!

Η απόστασή πανιού προβολέα μπορεί να είναι μέχρι 6μ. το άνοιγμα του τοίχου για να χωρέσει το πανί είναι 2μ. Φυσικά εάν το πανί έχει κατασκευή μεγαλύτερη του πλάτους του θα πρέπει προφανώς το καθαρό πανί να έχει άνοιγμα μικρότερο των 2μ. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

Ηλεκτρική κάτω από 300 Ευρώ δεν νομίζω να βρεις. Καταρχήν μιλάμε για ηλεκτρική 16:9 gain 1.0 με 1.1 και σίγουρα μαύρο πλαίσιο. Στις ίντσες που θες θα είναι και λίγο πιο οικονομική. Να έχεις υπόψην σου ότι η βάση της οθόνης θα είναι πιό μακρυά από το πανί, οπότε υπολογισέ το και αυτό. Έγω έχω μία e-screen οικονομική και αξιόλογη για τα λεφτά της.