Schiit Jotunheim

Περιμένω την ελληνική εταιρεία που θα βγάλει το Skor Embusa
Σκῶρ είναι το schiit (σκ@τ@) στα αρχαία ελληνικά και Έμπουσα ήταν ένα φάντασμα που φόβιζε τα άτακτα παιδάκια της εποχής

Εμένα τα ονόματα μ αρέσουν... Εκτός από αυτό της εταιρίας!
Νταξ έχει μια πλάκα αλλά μέχρι εκεί!
Δλδ αν ήμουν σκανδιναβός θα μου την έδινε που η μυθολογία της πατρίδας μου συνδέεται με σκ@τ@..
Ε μα...

Προφανως η εταιρεια και το τμημα μαρκετινγκ σωζεται απο το γεγονος οτι τα προιοντα τους δεν παιζουν οπως η επωνυμια τους

Η Schiit δεν έχει τμήμα μάρκετινγκ. Αν διαβάσεις το νήμα στο headfi που γράφει ο Jason Stoddard της εταιρείας θα πάθεις πλάκα. Το jottunheim π.χ. ξεκίνησε να σχεδιάζεται επειδή βρέθηκαν ξαφνικά με ένα μεγάλο απόθεμα balanced ποτενσιόμετρων που δεν ήξεραν τι να τα κάνουν...

Πάντως εγώ έχω τον Valhalla 2 και έτυχε να ακούσω και τον magni (τον παλιό)
και απλά προσκυνάω.
Τον Val2 αν τον είχε καμιά cavalli audio θα τον έδινε στο χιλιάρικο χαλαρά.

Οι συγκεκριμένοι με προβληματίζουν κι αυτο εγω το εχω θετικό.
Δεν προσπερνάς αυτα που λένε όπως συνήθως κάνουμε με τος παραδοσιακές εταιρίες που πια εχουμε μάθει να πηγαίνουμε κατευθείαν στα specs (κι αυτά με καχυποψία πάντα ) και στις φωτο με τα σωθικά.
Έχουν σε σημεία μια εξαντλητική ειλικρίνεια και γί´ αυτο μου ειναι πολυ συμπαθείς. Απο την άλλη βέβαια έχουν κι αυτο το απόλυτο που προσωπικά δεν μου παει. Το περνάνε ομως σαν πάθος και γί´ αυτο συγχωρούνται.
Και φυσικά παίζουν σε τιμές που χαλάνε την πιάτσα,πράγμα επίσης θετικό.

Αλλά αυτό το cmedia εδώ μου κάθεται γμτ... Χα χα χα χα
Βέβαια μπορείς να πάρεις μόνο ενισχυτή αλλά λέμε τώρα...

Απάντηση: Re: Schiit Jotunheim

Αλλά αυτό το cmedia εδώ μου κάθεται γμτ... Χα χα χα χα
Βέβαια μπορείς να πάρεις μόνο ενισχυτή αλλά λέμε τώρα...

Μιχάλη κι εμένα τα ίδια.Από την άλλη βέβαια εμένα δεν μου κάθεται (καθόταν μάλλον και χωρίς να φταίει το ίδιο προφανώς αλλά οι κακογραμμένοι οδηγοί,τώρα με το νέο δεν ξέρω ) ούτε το XMOS,είμαι λίγο γεροπαράξενος :grandpa:

Ο Jason είναι genius! συνεπώς για να έχει το c-media κάτι ξέρει και μάλλον κάτι έχει
καταφέρει καλύτερα από τους άλλους!

Η Schiit δεν έχει τμήμα μάρκετινγκ. Αν διαβάσεις το νήμα στο headfi που γράφει ο Jason Stoddard της εταιρείας θα πάθεις πλάκα. Το jottunheim π.χ. ξεκίνησε να σχεδιάζεται επειδή βρέθηκαν ξαφνικά με ένα μεγάλο απόθεμα balanced ποτενσιόμετρων που δεν ήξεραν τι να τα κάνουν...
Γνήσια Αμερικανική garage φιλοσοφία!
Πολύ μου αρέσει!
Η εταιρεία έχει ένα μεγάλο προσόν ΑΚΟΎΕΙ, παρόλο που φαίνονται απόλυτοι στην πράξη λαμβάνουν πάρα πολύ σοβαρά υπόψη κάθε αρνητικό feedback τόσο από επωνύμους κριτικούς όσο και από τους απλούς χρήστες και βελτιώνουν τα κακώς κείμενα.
Ο έχων ώτα πάει μπροστά , μπράβο.

Οχι οτι απαραίτητα παιζει ρόλο ή οτι δεν είναι πολύ δυνατός σε ενισχυτικό επίπεδο, αλλα φαινεται οτι και η Schiit πλέον παιζει το παιχνιδι αλλων κατασκευαστών και αναφέρει τα συνολικά watt και οχι ανα κανάλι (οπως εκανε μεχρι τώρα).
Πχ στα 50ohm (planar) ειναι πρακτικά 400mw ανα κανάλι που ειναι σχετικα λίγα και 1.5w ανα κανάλι σε balanced που ναι μεν ειναι αρκετή ισχυς , αλλα τόση σχεδόν δίνει και το πολύ φθηνότερο magni 2 uber.
Τα υπόλοιπα σε καλο dac τυπου Aune .

Θέλει σκέψη πριν την αγορά.