Schiit Mjolnir ενισχυτής ακουστικών full balanced

Απάντηση: Re: Schiit Mjolnir ενισχυτής ακουστικών full balanced

Δε θέλω ζεν. Εχω φ5

Αυτά είναι όπως τα γυαλιά.
Pass για μακριά έχεις,αυτός θα είναι για κοντά.:flipout:

Προενισχυτης mark levinson που τωρα βγαινει απο parasound και υπαρχουν κιτακια τα οποια ομως βλεπω μαλλον δε βγαινουν balanced :(

Re: Απάντηση: Re: Schiit Mjolnir ενισχυτής ακουστικών full balanced

Αυτά είναι όπως τα γυαλιά.
Pass για μακριά έχεις,αυτός θα είναι για κοντά.:flipout:
Δεν αντέχω αλλες τοστιέρες.

Δημήτρη είναι περίεργη τοπολογία που την ονομάζουν Cyclotron έχει μεταβαλλόμενο bias από μικροπροσέσορα.

Δεν νομίζω να είναι κατάλληλος για ηχεία.

Μετά απο ερώτηση του φίλου Σταύρου (αλλα και προτροπή του Χρήστου που πολυ τον ευχαριστω γιατι με την ευγενική του προσφορά άκουσα τον Mjolnir για πρώτη φορά) να γράψω δυο κουβέντες για τον εν λόγω ενυσχητη και τα ακουστικά μου.
Ειναι ο δεύτερος ενυσχητης για ακουστικά που εχω στην κατοχή μου, ο άλλος ήταν ο Valhalla επισης της Schiit, οπότε η εμπειρία μου ειναι αρκετά περιορισμένη.
Θα κάνω μόνο κάποια σύγκριση με το Hugo.
Αν και ο ήχος του Hugo μου ήταν υπέρ αρκετός, για ένταση με τα Audeze το συζητάμε, αυτο που νομίζω οτι εχει διάφορα ειναι το γενικό Authority του ενυσχητη, ειδικά με τα Audeze LCD3F. Ενδεχομένως να ειναι και η μουσική που ακούω (κυρίως Jazz) που δεν βοηθάει να ακούγονται οι διάφορες , αλλα μελών ειανι το αυτί μου που δεν ειναι ακόμα εκπαιδευμένο :)
Με τα HD800 αρχίζω να ακούω πιο σφιχτό μπάσο σε σχέση με το Hugo, αλλα ανετα ζούσα με το Hugo και τα HD800 Σκέτα.
Σε σχέση με τον Valhalla, καμία σχέση, αν και με τα Audeze ήταν αρκετά ενδιαφέρον, μετά απο λίγη ώρα με κούραζε.
ΟΤΙ, αλλα δεν μπορεί μια εταιρία να βγάλει ενα ακουστικό με τον ήχο των LCD3 και την άνεση των HD800😀