Σχόλια για την έκθεση High End του Μονάχου 2010

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: High End Munich Show 2010

Παρατηρώ ότι πολλοί από εσάς αναφέρεστε στη συμπεριφορά τόσο των Γερμανών όσο και των εκθετών και επισκεπτών. Ευελπιστώ ότι σταδιακά θα μπορέσουμε να αφομοιώσουμε και εμείς όσα θετικά παρατηρήσατε.

Έναρξη εξάσκησης αφομοίωσης από μέσα σελίδος 28, με κωδική ονομασία "τον αράπη κι αν τον πλένεις"... :afro: !!!

Re: High End Munich Show 2010

χωρίς σχόλιο....

ιβ) Όσα μέλη σχετίζονται επαγγελματικά με τα αντικείμενα ενασχόλησης του avcub υποχρεούνται να αναγράφουν την επωνυμία της εταιρίας τους στην υπογραφή ή στο username τους. Στην υπογραφή μπορεί προαιρετικά να διευκρινίζεται η επαγγελματική τους ιδιότητα (αντιπρόσωπος, έμπορος, πωλητής, τεχνικός κ.λπ.), αλλά απαγορεύεται η ανάρτηση διεύθυνσης, στοιχείων επικοινωνίας, φωτογραφιών προϊόντων της εταιρίας, καθώς και σλόγκαν που σχετίζονται με αυτή. Το λόγότυπο της εταιρίας επιτρέπεται μόνο στο avatar.

Μίλησα με τον Μ.Φουάση χτές το βράδυ.Θα τακτοποιηθούν όλα σύντομα..

Δεν υπήρχε φυσικά καμμία πρόθεση να κρύψει την ιδιότητά του απλά
έχει ένα πρόβλημα με την συνδεσή του και δεν μπορούσε να κάνει τις
προσθήκες όσον αφορά την υπογραφή και το αβαταρ.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τεχνικό μας τμήμα...

υγ:.Τι λέω σήμερα!!.Φτού μου, μη με ματιάσω!

Καλά είσαστε φοβεροί ,ζητάτε εξηγήσεις γιά τό τί εννοούσα σέ προηγούμενο μήνυμα μου καί τήν απάντηση μου δέν τήν δέχεστε καί τήν μπανάρετε.
Καθώς καταλαβαίνω τά πληκτρολόγια κάποιων είναι απόλυτα κατευθυνόμενα,προκειμένου νά μήν θιχτούν οι κλίκες.

με το μπαρντόν δηλαδής μιάς και δεν γνωριζόμαστε

αλλά η εξήγηση πιο πολύ σε προσβολή έμοιαζε ..

σίγουρα υπάρχει τρόπος να εκφραστεί η άποψη σου χωρίς να προσβάλεις κανέναν .....

Ενώ ότι οί νέοι Ελληνες κατασκευαστές "είναι Θρασείς" δέν είναι προσβολή,σωστά?

Απάντηση: High End Munich Show 2010

Παρόλο που δεν συμφωνώ στο σύνολο των γραφονενων του john pappas στο προηγούμενο του μήνυμα, θεωρώ το σβήσιμο αυτού τελείως αδικαιπλογητο, φασιστικό και τελικά κατευθυνόμενο! Κρίμα...

Last edited:

Το μέλος που χρησιμοποίησε την έκφραση,εξήγησε μετά απο παρατηρήσεις,ότι το νόημα ήταν θετικό...

Να τελειώσει εδώ παρακαλώ η όποια συνέχιση προσωπικής αντιπαράθεσης...Του αλλάξατε τα φώτα του θέματος...

Παρόλο που δεν συμφωνώ στο σύνολο των γραφονενων του john pappas στο προηγούμενο του μήνυμα, θεωρώ το σβήσιμο αυτού τελείως αδικαιπλογητο, φασιστικό και τελικά κατευθυνόμενο! Κρίμα...

Ρε φίλε είναι δηλαδή ο Μαγγελάνος φασίστας και κατευθυνόμενος;Απο πού έως πού;Πάς καλά;

Αν φάς τώρα ένα χορταστικό μπάν θα είναι κι αυτό φασιστικό;

Mιχάλη ν' ανακαλέσεις άμεσα σε παρακαλώ...

Τό νόημα τού Μιχαηλού ότι τά μηχανήματα τών παιδιών ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΟΥΣΑΝ στό δωμάτιο δέν είναι ειρωνικό ,τό δικό μου όμως είναι.

Δεν είπα ότι είναι κάποιος φασιστας είπα ότι η ενέργεια ήταν φασιστική! Αν το μπαν λύσει κάποιο πρόβλημα, αν το βλέπεις έτσι Διονυση τι να πω, ας φάω το τριημερακι μου και εγώ για να «συμορφωθω"!

Απάντηση: Re: High End Munich Show 2010

Τό νόημα τού Μιχαηλού ότι τά μηχανήματα τών παιδιών ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΟΥΣΑΝ στό δωμάτιο δέν είναι ειρωνικό ,τό δικό μου όμως είναι.

Προφανώς εννοούσε,ότι ήταν μικρό,ακατάλληλο...

Σταμάτα να δημιουργείς καταστάσεις απο το τίποτα...Εχεις ήδη πάρει ινφράκτιον...

Καλά είσαστε φοβεροί ,ζητάτε εξηγήσεις γιά τό τί εννοούσα σέ προηγούμενο μήνυμα μου καί τήν απάντηση μου δέν τήν δέχεστε καί τήν μπανάρετε.
Καθώς καταλαβαίνω τά πληκτρολόγια κάποιων είναι απόλυτα κατευθυνόμενα,προκειμένου νά μήν θιχτούν οι κλίκες.

Εγώ το έσβησα
γιατί δεν ήταν εξήγηση αλλά
προσωπική επίθεση με ειρωνική διάθεση ,έμοιαζε με ξεκαθάρισμα παλαιών λογαριασμών και αποθημένων.

Κάπου έχεις μπλέξει τα φόρουμ, και θα πρέπει να ανακαλέσεις
άμεσα τα λεγόμενα σου για κλίκες.

Εγώ έμαθα ότι όλοι οί ξένοι reviewers εκφράστηκαν γιά τό σύστημα τών παιδιών ότι ακουστικά ήταν ένα από τά κορυφαία τής έκθεσης καί ώς διά μαγείας ξαφνικά τό πιάσαν οι "ζωχάδες" του καί δυσανασχετούσε.
Δέν ντρέπεστε καθόλου μερικοί εδώ μέσα?

Φίλε αυτά που γράφεις είναι αδιανόητα

Τα παιδιά που λές,είναι αγαπητά μέλη του φόρουμ αυτού και φίλοι πολλά χρόνια τώρα...Τι εννοείς ότι σαμποτάρουμε τον Μορφέα;Ούτε εσύ πάς καλά...

Πιάνεσαι απο μιά λέξη ενός αντιπροσώπου κι έχεις κάνει το θέμα και την κατηγορία μην πώ.

Επειδή προφανώς δεν έχεις συναίσθηση της βαρύτητας των προσβολών που γράφεις,σου δίνουμε την δυνατότητα να το σκεφθείς ήρεμα μερικές ημέρες...

Last edited:
Re: Απάντηση: High End Munich Show 2010

Δεν είπα ότι είναι κάποιος φασιστας είπα ότι η ενέργεια ήταν φασιστική! Αν το μπαν λύσει κάποιο πρόβλημα, αν το βλέπεις έτσι Διονυση τι να πω, ας φάω το τριημερακι μου και εγώ για να «συμορφωθω"!

Μιχαλάκη μη ζητάς εξηγήσεις από το Διονύση.

Εγώ έσβησα το μήνυμα για τον λόγο ότι δεν είναι δυνατόν κάθε
θέμα να μετατρέπεται σε ρίνγκ για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, δημιουργία
εντυπώσεων και πρόκληση φασαρίας.

Δεν μπορεί κάθε tread να μετατρέπεται σε μεσημεριανάδικο
για να εξυπηρετήσει το μένος και την αντιπάθεια κάποιου, προς κάποιους.

Σου ζητώ φιλικά να ανακαλέσεις τους επιθετικούς προσδιορισμούς
''φασίστας'' και ''φασιστική ενέργεια'' γιατί δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα καθώς νομίζω ότι γνωριζόμαστε χρόνια και έχω δώσει το στίγμα μου....
Ας μην γράφουμε πράγματα εν θερμώ που αργότερα μπορεί
να μας κάνουν να αισθανόμαστε άβολα...

Τώρα τα δικά μου γιατί σβήστηκαν? Ούτε γνωρίζω κάποιον, ούτε υποκινώ αβάσιμες προσωπικές επιθέσεις. Να ΚΑΤΑΛΑΒΩ θέλω !

Απλό.Γιατί αναφέρονται σ' άλλα του μέλους πάππας περί προσωπικών αντιπαραθέσεων,που επίσης σβήστηκαν.

Πάμε παρακάτω;Για την έκθεση κανείς;

Aν συμφωνείς Μαγγελάνε θάλεγα,κάποια στιγμή,να καθαρίσεις όλο το θέμα απο τις αντιπαραθέσεις και τα οφ τόπικ...

Ηρεμία.

Ας κρατήσουμε τα θετικά και μόνο.

Ακουσε άπειρος κόσμος. Περαστικοί, περίεργοι, reviewers, επαγγελματίες, χρήστες. Σε κάποιους άρεσε, σε κάποιους φαντάζομαι όχι. Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση εκεί (όχι στην αντίστοιχη της Αθήνας) είναι ότι έλειπε το ύφος και οι κρίσεις όταν το αποτέλεσμα δεν ικανοποιούσε.

Status
Not open for further replies.